ZeR0C00L Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Slm 1.8 Pathc geldiğinden beri Arathi Basin'de minimap açılmıyor. Açılması gereken yere sağ tıklıyorduk eskiden açılırdı artık bi işe yaramıyor. Bi fikri olan varmı bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bende sorunsuz açılıyor. Aklıma gelen bir şey, haritayı açtığın zaman ekranın göremediğin bir tarafında kalıyor olabilir. Çözünürlüğü epey büyütüp bakmayı dene bi. İşe yarayacağını sanmıyorum ama aklıma gelen tek fikir bu.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 addonlari kapat...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 aynı sorun bendede war ayrıca 1.7 de bazı arkadaslarda baslayan guild penceresinin bozulmas sorunu 1.8 de bendede basladi hemde guild invite yetkimi kaybettim guild penceresi bozuldugndn beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 guild den officer yetkini almadılarsa /ginvite nick komutu ile invite edebilirsin guilde.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar