Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 5.den sonra pek fark kalmaz aralarında.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 yaw ok de anlatamadım herhalde absolut vodka ayrı birşeymi[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Absolut bir marka. Yani J&B Viski demek gibi birşey Absolut Vodka demek.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 hah işte bunu öğrenmeye calısıyordum )[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ne ya o agizda patliyan seker yiyip kola icincede goya midende reaksyona girip mideni kanatiyor duvarinda delik aciyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: Infeqted, 31 July 2003 18:11 tarihinde demiş ki: ne ya o agizda patliyan seker yiyip kola icincede goya midende reaksyona girip mideni kanatiyor duvarinda delik aciyor[hline] :)[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 oha direk öl yane..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 şu vodka+burn olayını denemek lazım[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Votka+redbull acaip bişi ama içtikten 1 gün sonra omurgamda yanma hissetmeye başladım. 1. bardaktan sonrasını tavsiye etmiyorum. Onun yerine ex+bira deneyin aynı etkiyi gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GoD-FoR-Sa-KeN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 "Absolut" u "Absolute" şeklinde yazmışım başlıkta pardon... Ayrıca cwplarınız için teşşekkürler burn deniyelim dedik ama o da çok kazık be kardeşim kutusu(300ml. den az) 2 milyon mu neydi..[hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight Get Up, Stand Up. Life is your right So we can't give up the fight Stand up for your right [Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar