Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6630 alcam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her topicte soluyorum aynısı.. Ne icin aldıgına baglı arkadasım belli ki sdece konusmak icin almıyorsun Muzik dinlemek mi? Film seyretmek mi? Cesitli Programları kullanabilmek icin mi?

Bunları bilmeden neye gore al yada alma diyebilir ki?

Ornegin: Muzik icin alıyorsan w800 tavsiye ederim...[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
said:
-Nae, 14 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Her topicte soluyorum aynısı.. Ne icin aldıgına baglı arkadasım belli ki sdece konusmak icin almıyorsun Muzik dinlemek mi? Film seyretmek mi? Cesitli Programları kullanabilmek icin mi?

Bunları bilmeden neye gore al yada alma diyebilir ki?

Ornegin: Muzik icin alıyorsan w800 tavsiye ederim...

+1 biraz acıklayıcı olursan yardımcı olmaya calısırız..[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn
Mesaj tarihi:
said:
-Nae, 14 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:

Ornegin: Muzik icin alıyorsan w800 tavsiye ederim...

müzik için alıncaksa nokianın N serisinde vardı bi tane(81yada 80di galiba yanlış hatırlamıosam)o beklenmeli bence.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Mesaj tarihi:
w800=Walkman=SONY
Nokia şişirme telefonlar uretip milleti kazıklamaya devam etsin[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ahaha
bırakın allah aşkına 4gb hafızaya sahip nokia nın çıkarıcaı tlfon
ipod un tlfnlu ve videolu şekli[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Mesaj tarihi:
şimdi şöle açıklayayım ben telefonu hem müzik hemde foto çekmek için alıorum.. asıl amaçlarım bunlar fakat fotğrafın kalitesi ii olsun istiorum.. fiyatta çok abartı olmasın 650 filan ideal 850 900 ytl aşar beni
Mesaj tarihi:
kvk da peşin fiatı 800 ytl nerde bulcam 650 ye?

[Bu mesaj qsc tarafından 15 Ekim 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Spot almada Sakın[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
suan alınan spotların kaydı yapılmayacak[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Zep, 15 Ekim 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
ben 550 aldım ne o yaa 800 fln spot al kayıt yaptır işte
800 ytl 6681 in fiatı ben 650 e falan alcam ama spot almayı pek düşünmüom
Mesaj tarihi:
said:
-Nae, 15 Ekim 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
suan alınan spotların kaydı yapılmayacak

şuan alındığı nerden bilinecek peki ne fatura veriyolar ne başka bişe[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Mesaj tarihi:
spot nedir ayıptır sorması?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive."

- Spike Spiegel -
Mesaj tarihi:
said:
Zep, 16 Ekim 2005 11:31 tarihinde demiş ki:
said:
-Nae, 15 Ekim 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
suan alınan spotların kaydı yapılmayacak

şuan alındığı nerden bilinecek peki ne fatura veriyolar ne başka bişe

Soyle bilecekler.
Adamlar suan kullanılan tum spotları testpit etmiş durumda 12 temmuz tarihinden sonra alınan spotlar o sistemde kaydı olmadıgı icin kayıtları yapılmayacak yapılan resmi acıklama bole.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
k750i al derim

2mega pixel kamerasi essek gibi cikan sesi ile muthis bi telefon

inanmazsan git donanimhaber in sitesine bak 127 sayfalık post war waah super telefonmuş susuda warmis buyuda warmis aaa odami warmis derken cosmuslar :)
Mesaj tarihi:
eet k750i ler pahalı ama gerçekten hayvansı bi alet ses kalitesi mükemmel kamerasını tek geçerim 6630 a bi türlü ısınamadım görüntüsünden midir eşşek gözü diye tabir edilen kamerasından mıdır nedir tabi tercih senin telefonu kullanacak olan sensin ama almadan önce iyice bi araştırmanı öneririm pişman olmaman için[signature][hline]GALATASARAY
Mesaj tarihi:
ewet multimedia için istiom ama sony erricsonları pek sewmiom nokia daha hoşuma gidio :D ben enn iisi biraz daha araştırayım
  • Yeni Oluştur...