Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurdumun güzel insanları benim bi sorum olucak bi yardım edebilirmisiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben maradonda iken karşıma bir yazı çıktı
Adjust The Tax Rate To 10% Diye bi yazı çıtı alta ok diye bi yeri vardı ben korktum bilgisayarı kapattım acaba bu yazı ne demek istiyor ? ben bilmiyorum bena bi yardımcıı olursanız sevinirim beni bi bilgilendirirseniz menmun olurum. BEYLER
Mesaj tarihi:
:) Bildiğim kadarıyla vergiyle ilgili % 10 artırılma yada azaltılma daha doğrusu gatelerden geçiş ücretleriyle ilgili.Bilgisayarı kapamışsın korkupta;
aşskjgbolajsbgoşjasbg :D[signature][hline]Everything Dies
Mesaj tarihi:
abi gülmiyim dedim ama muhahha bu abimlerin pc yapmaya gittiğinde pc sahibi kadının battaniyeyle pc yi örtüp, virüs girmiş virüs dokunmayın demesi gibin bişi[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas*

[Bu mesaj wastyrx tarafından 26 Ekim 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahuahauhahahaaaa :lol:
Bende bir ara resident evil oynarken bi yerden çıkan acaip ucube yüzünden bilg. kapamıştım... Ehehe sonra kendime çok gülmüştüm :lol:[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Legendery
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Mesaj tarihi:
Ya ERKUT sen gece gece beni güldürdün allahta seni güldürsün ne diyim :D [signature][hline]Nick : ::Bebop::
LvL : 65
Class : Shadow wain
Clan : EvilSide
Server : Malefes Beramus
Np : ...
Nation : Karus
Mesaj tarihi:
said:
wastyrx, 26 Ekim 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
abi gülmiyim dedim ama muhahha bu abimlerin pc yapmaya gittiğinde pc sahibi kadının battaniyeyle pc yi örtüp, virüs girmiş virüs dokunmayın demesi gibin bişi

lol da lol[signature][hline]ALSHARO/cypher
6x/6xxxx

Laviniam...
  • Yeni Oluştur...