ERKUT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Arkadaşlar ben maradonda iken karşıma bir yazı çıktı Adjust The Tax Rate To 10% Diye bi yazı çıtı alta ok diye bi yeri vardı ben korktum bilgisayarı kapattım acaba bu yazı ne demek istiyor ? ben bilmiyorum bena bi yardımcıı olursanız sevinirim beni bi bilgilendirirseniz menmun olurum. BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 :) Bildiğim kadarıyla vergiyle ilgili % 10 artırılma yada azaltılma daha doğrusu gatelerden geçiş ücretleriyle ilgili.Bilgisayarı kapamışsın korkupta; aşskjgbolajsbgoşjasbg :D[signature][hline]Everything Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 huh :)[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 xDxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 abi gülmiyim dedim ama muhahha bu abimlerin pc yapmaya gittiğinde pc sahibi kadının battaniyeyle pc yi örtüp, virüs girmiş virüs dokunmayın demesi gibin bişi[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* [Bu mesaj wastyrx tarafından 26 Ekim 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bilgisayarı kapatmak hönnnkkkk[signature][hline]l hate from orc assasians :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ahuahauhahahaaaa :lol: Bende bir ara resident evil oynarken bi yerden çıkan acaip ucube yüzünden bilg. kapamıştım... Ehehe sonra kendime çok gülmüştüm :lol:[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 oda güzel beaw :D[signature][hline]Server : Diez Nick : DEWIL_MAC_CRY Clan : LasomrA Job : Blade Master Lvl : 6x np : en son 27k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sigortayı flnda indirseydin ^'^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snip3R Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ya ERKUT sen gece gece beni güldürdün allahta seni güldürsün ne diyim :D [signature][hline]Nick : ::Bebop:: LvL : 65 Class : Shadow wain Clan : EvilSide Server : Malefes Beramus Np : ... Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ooojeem Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 auhuhahuuhauuauhauuuauauuha koptum bende yeminle sabah sabah canim sıkılmistı.. hll sana ne diyim supersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: wastyrx, 26 Ekim 2005 23:39 tarihinde demiş ki: abi gülmiyim dedim ama muhahha bu abimlerin pc yapmaya gittiğinde pc sahibi kadının battaniyeyle pc yi örtüp, virüs girmiş virüs dokunmayın demesi gibin bişi lol da lol[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar