malik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 çok zor mrk ederim ama umrumda olmaz bi insanın ne yaptığı özelleri ne ettiği..de yarın sınavım var kız kafama takıverdi meseleyi. nie anlatmazki insan? ne olacak yani sölese.olay için buyrunuz msn konuşmaları.. teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: kızım ben çok mrk ettim lan nie meşgulsün nie cvp vermedin falan.... X..............: ya ıyıde sımdı bu soledıgıne ne cvp verıyım x............: ? X.................: teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: kızım ders çalışmam lazım yaw beni bi oku üfle bi şey yap teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: onu demiorum gizemcim teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: .. teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: diorum ki geçen aradım teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: meşgulum dedin işte melgulum zıobar yat çocuk dedin de teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: ne idi işin onu çok mrk ettim X..............: haa x..................: bosver teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: mrk ettim kızım diorum mrk edecem sölesen ölürmüsün X..............: anaa x....................: hersey ole mrk edılmez teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: ya söle valla aramızda pff..ciddiyim ilk defa bu kadar bi insanın şeyini mrk ettim yoksa hiç sallamam.. teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: ne olacak allalalalhlahl be teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: kıızm bak teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: bütün gece aklıma takılacak teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: valla bak.. X..............: ya of teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: sölesene yaw x......................: solemıcem teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: kızım yarın sınavım var çalışmam lazım bu aklımdayken nası şey yapğacam teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: ya gizem tanımadığın sadece telde konuştuğun biri bilse ne olacak..ramazan ramazan bi hayra gir yaw ciddiyim aklıma takılacak ders çalışamayacam yoksa bana ne .. X..............: hyr kusura bakma teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: sıçtık sınavda ahanda teha-fortran sınavı var çalışmak istemior: saolsın[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon [Bu mesaj malik tarafından 26 Ekim 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj malik tarafından 26 Ekim 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 :D Boşver ya söylemesin.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Çok fazla meraklı durumuna girmişsin keşke öyle yapmayıp dolaylı yollardan agzın almaya çalışsaydın o zmn daha çok başarılı olmak gibi bir şansın vardı.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ahah uzattıkça uzatmışsın söylemez tabi..ilgilenmiyo gibi yapsaydın bak nası söylüyodu..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar