Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boynuzlu Redall_Hoor

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar log da olanları söylüyorum

şimdi biz dagger la gece msn deydik bi baktım merve oturum açtı..

Ben direk dagger a abi kız geldi topluyorum takımı dedim ok dedi 10 kişi felan topladık...

Herkez hazırmı dedim evet dediler

kızı davet ettim bendeki laf süperdi yanlız

SALDIIIRIIIIIIIIIIINNNNNNN

Gerisini siz düşünün yanlız orda biri merve sana e-5 felan dedi öldüm harbi koptum orda...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

Öeh tüh be kaçırdım. İlk toplanışta geldim ama sonra evden çıkmam gerekti, kıza "sana kafam girsin" diyemedim. Biri demiş galiba çünkü sokaktayken rahatlama hissettim :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

lütfen hayvanlara hakaret etmeyelim..[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik ekibi saolsun... Paticik küfür ekibi kıza Dagger bi script yazmıştı bi link e tıklayınca 60 tane mesaj gidiyordu artık bizim erifler kaçö kere tıkladıysa kız 1420 tanemi ne mesaj geldi bana felan dedi koptum orda zuhauhauhauhauha[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

İnanılmasz bir küfür haznem vardır.Haberim olsaydı.Ailesinden girer erkek arkadaşından çıkardım.Böyle filmlerde dans edenler olurda 2 kişi gelince halka şeklinde açılır izler ya.Millet öyle bakardı bende uzun süredir gün ışığına çıkmamış kadim küfürleri sıralardım[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha ya tüm çabalarımıza rağmen kızı bulamadık tabi haliyle konuşmayada alamadık içimizde kalan açlığımızıda dagger sayesinde yatıştırdık herşeyede bi script yazmasa olmuycak hea :D[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 02 Ağustos 2005 11:45 tarihinde demiş ki:
Paticik Ders Verme Ekibi Ekip Başı

DAGGER zuhauhauha o ne güzel küfürdür abi :)

abi ben bi şey soracamda kızın dengesiz tavırları varmıydı ne akdardır çıkıodunuz peki?:)sormak istedim..ne bilim böle artistlik peşinde koşuo olaiblir hani..
yoksa ben de ona bnzer bi şekilde boynuzlanmıştım direk spastik deyip geçeceksin:-P[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

:) Arkadaş kalabilirmiyiz dedi...

Bende tek başına bi cam daha açıp stırptiz yaparsan neden olmaz dedim :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...