Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boynuzlu Redall_Hoor

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaşlar yarım saat önce kız arkadaşım msn den cam i açtı ve sevgiliyle öpüştü... benden artık bıkkınlık geldiğini felan söyledi beni sevmediğini felan söyledi... abi ben şimdi ne yapayım ya off yaa lanet olsun böyle işe ya off ..

Hayatta karşımıza çıkan herşey bir tecrübedir ben bu saatten sonra kime güveneyim...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

ohhaaa böyle öküzlük de görülmemiştir ya..insanlarda utanma sıkılma kalmamış. neyse abi hiç üzüldüğüne değmez, şu hareketi zaten ne kadar "basit" bi kız olduğunu gösteriyo, daha ağır laflar ederdim de tabi terbiyem ve paticik kuralları müsade etmiyor. davulcu adamsın, karizmasın sana kız mı yok :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kız direk mesaj attı ya msn e gelmem le ömer bak sana ne göstericem diye sonrada cam i açtı ve yiyişmeye başladılar yatakta direk o sahne abi sonra seni şişman oldugun için sevmiyorum felan dedi direk duygularımla oynadı abi yapılırmı ya...

1.5 Vodka Gitti kusura bakmayın biraz sarhoşum ..

[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 31 Temmuz 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cnm ya inanmıorum ne biçim iş bu yaa... ben çok tuhaf oldum şimdii kızların böylesine yuh yanii... hadi tamam sevmior olabilir artık senide bu ne şmdi cam karşısında öpüşme ayıp yaa.. üzgünüm senin için ama hiç bişi yapmayarak ona değer vermediini göster bence... :(
Sosyal ağlarda paylaş

kıza bi oha
guzin e de bi oha

abi böle bişi yok ya katil olma sebebi.hani ayrılırsın edersin sora gider başka biriyle cıkarda.böle direk sevgiliyle opusme falan filan nedir abi alalh sabır versin ne diim[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 31 Temmuz 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bişi yapamadım bu kadrmı aşşalık sın dedim oda aşalık olmak güzel birşey dedi ...

Allah belanı versin senin bu benim gibi adama yapılırmı dedim

oda

Amiinn dedi asıl senin gibi içi saf temiz salaklara yapılır dedi...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

abi takmaya değmez , boşver.
üzme kendini bi edepsiz yüzünden.
yaptığı şeyi düşün , nefret et.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 31 Temmuz 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
Abi kız direk mesaj attı ya msn e gelmem le ömer bak sana ne göstericem diye sonrada cam i açtı ve yiyişmeye başladılar yatakta direk o sahne abi sonra seni şişman oldugun için sevmiyorum felan dedi direk duygularımla oynadı abi yapılırmı ya...

1.5 Vodka Gitti kusura bakmayın biraz sarhoşum ..

oha öldüresim geldi[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsam en azından bi screenshot fln alır bu kızı rezil ederdim...
şimdi anladığım kadarıyla bu kız farklı maceralar(!) peşinde bu yeni sevgilisiyle...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

:)

Oyyyy Ben davuluma aşık adamım abi müziğime aşığım anladımki bundan sonra hiç kimseye kolay kolay güvenmemem lazım ne demişler

iteni severler

seveni iterler[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

dagger bu kızı daha nasıl rezil ediceksinki.böleleri of rezil oldum kahretsin demezler.baksana adama şişmansın sevmiyorum.safsın salaksın falan demiş.gidip kızı kime ne die rezil edicen

wallahi gidip kızıda cocuguda dövsen haklısın
böle şeymi olur ya.he deyip geçme abi dövmeden bırakma sakın.böleleri hak edio[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...