Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Zerglingtr, 25 Ekim 2005 18:26 tarihinde demiş ki: said: Lonely, 25 Ekim 2005 18:21 tarihinde demiş ki: ya siz kendinizi ne zannediosunuzki "tüm erkekler kızlara asılıyo bırakın peşimizi" deme cüretini kendinizde buluyosunuz? siz paranoyak ve şizofrenseniz bize ne? neden hastalığınız yüzünden tüm erkekleri suçluyosunuz? ayip ayip :( ayıp? adam haklı.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Seni rahatsız ediosa direk şikayet edersin adminlere ilgililere neden burda deşifre ediosun ki olayı bi türlü anlamadım sizin normalde düşündüğünüzden çok farklı kişiler burda takılıo yani burda çok sevimli görünüp çok farklı olan veya tam tersi veya neyse o olan yani şimdi nasıl yargılayabiliriz insanları bilemiorum.. ayrıca bir erkek bir kıza her yerde ilgi duyabilir kız da erkeğe duyabilir bunun neresi yanlış rahatsız edip saçma konuşuosa direk banlatırsın veya bi daha msg atmassın bi nevi ignorelarsın.. sevgiler[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: misscloudy, 25 Ekim 2005 18:03 tarihinde demiş ki: patideki kızlara doğru balıklama atlayanları anlayamıyorum... hayır yani hiç mi kalmadı etrafınızda kız da yüzünü bile görmediğiniz kızlara dalma ihtiyacı hissediosunuz? o kızlar da en nihayetinde sizin gibi bir iki fikir belirtmek biraz eğlenmek biraz post kasıp stres atmak için geliyolar buraya.sevgili bulmaya girsek nete yonjaya giderdik. arkadaşlık babında derseniz ona lafım yok zaten arkadaşla diğer niyeti ayıracak kapasitemiz var şükür. neyse ya fırça gibi oldu ama böyle işte... valla sen bunu genel olarak mı soledin yoksa gozune ilişen bir kac kişi için mi?cunku ben ve burada ki cogu insan bole bişe yapmıo da o yuzden sordumß[signature][hline]...Lütfen Post Kasmayalım Kasanıda Uyaralım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Alo arkadaşlar Paticik Kızlar Klübü nü ben açtım konu olarak..Hatta niyetim toplanmak bile deildi..Sadece o gün kişiselde bi konu vardı ona hitaben açmıştım..Ayrıca buna gerçekten "klüpleşme" filan dediler inanamadım..Ne diyelim artık "eleştrimen" olcam die cıvkını çıkaranlar olcağını bilseydim yapmazdım tabi..Sebebiyle birlikte şikayet edip siz sildirirsiniz..silinmesi üzerine talepte bulunmicam..[signature][hline]Remember not to think too much.. Paticik Kızlar Klübü [Bu mesaj Polly tarafından 25 Ekim 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 polly niye silinsin topik alla alla gayet ii bişey bence paticik kızlar klubu gayet akıllıca acılmıs bişey biz erkekler olarak da bole bişey yapabiliriz...tabi bu bi oneri![signature][hline]...Lütfen Post Kasmayalım Kasanıda Uyaralım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ban burda bişiler okurken kimin yazdıgına pek dikkat etmiyorum. Yani ismine bakıp gecerim hızlıca muhtamelen. Kızmıs erkekmiş hiç suana kadar dusunmedim. Kızlara kötü davranan varsa dövmek lazım tami milletçe :D Kadınsız hiçbir yer güzel olmaz. Bunu bilirim bunu söylerim yanlız.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Polly, 25 Ekim 2005 20:15 tarihinde demiş ki: Alo arkadaşlar Paticik Kızlar Klübü nü ben açtım konu olarak..Sadece o gün kişiselde bi konu vardı ona hitaben açmıştım...[/b] Evet geceydi o vakitlr, Fransuxa filanda vardı, hatta erkekler hamamıda o zaman açılmıştı. Hey gidi günler bea.....[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: misscloudy, 25 Ekim 2005 18:03 tarihinde demiş ki: patideki kızlara doğru balıklama atlayanları anlayamıyorum... hayır yani hiç mi kalmadı etrafınızda kız da yüzünü bile görmediğiniz kızlara dalma ihtiyacı hissediosunuz? o kızlar da en nihayetinde sizin gibi bir iki fikir belirtmek biraz eğlenmek biraz post kasıp stres atmak için geliyolar buraya.sevgili bulmaya girsek nete yonjaya giderdik. arkadaşlık babında derseniz ona lafım yok zaten arkadaşla diğer niyeti ayıracak kapasitemiz var şükür. neyse ya fırça gibi oldu ama böyle işte... burda kız ozlemi ceken arkadasların oldugunu sanmıyorum ayrıca etrafta kızdan bol ne var onuda sorarım ha soyle bisi var asosyal insan olup nette kız tavmaya calısıp sende bundan rahatsız olduysan adminlere durumu acıklarsın onlar geregini yaparlar..[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Eskiler(!) pek sevmedi ya o klüpleşme(!) topiğimi...[signature][hline]Remember not to think too much.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Eski yeni yok, her pati eşittir kanunlara göre cık cı9k cık:D...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 lol[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 valla nıck sölesende bızde bılsek ben gırerım okurum topıcler gerekene yazarım couna yazmam bıle daha bı pati arkım bile yok :([signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Patide her kafandan kişi var.Kız manyağı olanlarda olabilir, dediğim gibi karma bi yer burası...Üstelik ortama renk katıyorlar, beğenmiyorsan nickindeki "miss" yazısını silerek işe başlayabilirsin.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hiç bi sayfayı doğru düzgün okumadım. bu topik ve gördüğüm bi kaç mesajın atılması bana biraz gereksiz geldi. öle bişey yapan varsa dışlanır zaten bence[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. [Bu mesaj fede tarafından 25 Ekim 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Kimsenin patiye kiz tavlamak icin girdigini dusunmuyorum onun icin 1 suru site var zaten ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya bu abaza veletler toplumun her kısmında var yani senin yapacagın sey sikayet etmek sadece baska yolu yok...[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 nedense bende rahatsız olmadım şimdiye kadar kimsenin de kimseye yavşadığını görmedim dory eternal ve vanille kesinlikle +1 yazmak istediklerimi aklıma gelenleri belirtmişler zaten bi kız olarak bizimle ilgili topik açılmış ve ben şahsi görüşümü bildirdim şimdiye kadar da kimse tarafından rahatsız edilmedim[signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kim o azını bununu dağıtalım lölöl diyenlere bir lol kondurayim... lol siteden kız tavlamaya çalışanada bir lol kondurayım... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 topici yurekten destekliyorum ve hatta şöle bi örnek vereyim... Bir abaza topic örneği Ve 2 Farklı Doğumgunu topici... farkı bulun bakalım =) 2 Yıllık Quivalen Dogumgunu Topici _gzm_ in dogumgunu topicini bulamadım ama heh bayağı fazlaydı şöyle özetleyebiliriz: said: kermit, 13 Temmuz 2005 22:53 tarihinde demiş ki: said: Quivalen-soth, 13 Temmuz 2005 21:03 tarihinde demiş ki: 1 sitem bu arada nerdeyse 2.buçuk yıllık patiyim 2yılın dogum gunu tebrikz olayım _gzm_ in 1 yılkine eşit nerdeyse *!böhühühea* edit:üstüne üstlük 2 senedir de unutuluyorum *!böhühühüühühüeaaa* senide anan kız doğursaymış [signature][hline] Edit : LinkA country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 25 Ekim 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 25 Ekim 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Miss'e sonuna kadar katılıyorum.Bu paticik arkadaş hattı mı sanki?Acaba biz onlara öyle yapsak hoşlarına gider mi? Çok merak ediyorum.Burası "Bayan arkadaş arıyorum." sitesi değil ki.Kızlar buraya niye geliyor?İki çift laf edip rahatlamak için.Erkek arkadaş bulmak için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: funny_girl, 25 Ekim 2005 21:01 tarihinde demiş ki: Miss'e sonuna kadar katılıyorum.Bu paticik arkadaş hattı mı sanki?Acaba biz onlara öyle yapsak hoşlarına gider mi? Çok merak ediyorum.Burası "Bayan arkadaş arıyorum." sitesi değil ki.Kızlar buraya niye geliyor?İki çift laf edip rahatlamak için.Erkek arkadaş bulmak için değil. tamam sende haklısında üstte dedigim gibi her yerde var yapacagın tek sey sikayet etmek ve herkesin onunde kücük düsürki o nickname ile bi daha giremesin millet zaten dıslar onu dersanedn arkadaslarım anlatıyo ozelden neler neler geliyomus agzım acık kalıyo bi sürü terbiyesiz seyler evlenme teklifleri daha neler neler...[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya tacizin seviyesi nedir anlamadımki herkesi suçlar tavırla konusuyosunuz rahatsız oluyorsanız ilgili makamlara şikayet edin sonuçta ö.m. den biribişey dedigindede şikayet etme hakkınız var olmadı siz cevap vermezsiniz olur biter 1 yapar 2. de zaten anlar[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Adam görmeden nicke vurulmuş galiba :D[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hayır zaten sen tavır aldıgında anlamıycak kadar hödük biriyse bu topic lede anlamaz merak etme ama amaç hayır ben bulunmaz hint kumaşıyım havası vermekse orası ayrı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Fındık fıstık atarsınız olur biter... Kızlar elinizdeki gücün sınırlarını bilmiyosunuz gerçekten... Öyle maymunları bulup parmağınızda oynatarak dahada bi maymun etme opsiyonuna sahipsiniz ve bunu kullanmıyosunuz? Halbuki hafiften bi cilve yapsanız zaten kafayı yer onlar, sizde kurtulursunuz:D Yada en iyisi şikayet edin, tekrarı halinde yörüngeye girerler heralde?[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar