Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızlar...

utopia

Öne çıkan mesajlar

said:
Zerglingtr, 25 Ekim 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
said:
Lonely, 25 Ekim 2005 18:21 tarihinde demiş ki:
ya siz kendinizi ne zannediosunuzki "tüm erkekler kızlara asılıyo bırakın peşimizi" deme cüretini kendinizde buluyosunuz?

siz paranoyak ve şizofrenseniz bize ne? neden hastalığınız yüzünden tüm erkekleri suçluyosunuz?

ayip ayip :(

ayıp? adam haklı.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Seni rahatsız ediosa direk şikayet edersin adminlere ilgililere neden burda deşifre ediosun ki olayı bi türlü anlamadım sizin normalde düşündüğünüzden çok farklı kişiler burda takılıo yani burda çok sevimli görünüp çok farklı olan veya tam tersi veya neyse o olan yani şimdi nasıl yargılayabiliriz insanları bilemiorum..

ayrıca bir erkek bir kıza her yerde ilgi duyabilir kız da erkeğe duyabilir bunun neresi yanlış rahatsız edip saçma konuşuosa direk banlatırsın veya bi daha msg atmassın bi nevi ignorelarsın..

sevgiler[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
misscloudy, 25 Ekim 2005 18:03 tarihinde demiş ki:
patideki kızlara doğru balıklama atlayanları anlayamıyorum...
hayır yani hiç mi kalmadı etrafınızda kız da yüzünü bile görmediğiniz kızlara dalma ihtiyacı hissediosunuz?
o kızlar da en nihayetinde sizin gibi bir iki fikir belirtmek biraz eğlenmek biraz post kasıp stres atmak için geliyolar buraya.sevgili bulmaya girsek nete yonjaya giderdik.
arkadaşlık babında derseniz ona lafım yok zaten arkadaşla diğer niyeti ayıracak kapasitemiz var şükür.
neyse ya fırça gibi oldu ama böyle işte...
valla sen bunu genel olarak mı soledin yoksa gozune ilişen bir kac kişi için mi?cunku ben ve burada ki cogu insan bole bişe yapmıo da o yuzden sordumß[signature][hline]...Lütfen Post Kasmayalım Kasanıda Uyaralım...
Sosyal ağlarda paylaş

Alo arkadaşlar Paticik Kızlar Klübü nü ben açtım konu olarak..Hatta niyetim toplanmak bile deildi..Sadece o gün kişiselde bi konu vardı ona hitaben açmıştım..Ayrıca buna gerçekten "klüpleşme" filan dediler inanamadım..Ne diyelim artık "eleştrimen" olcam die cıvkını çıkaranlar olcağını bilseydim yapmazdım tabi..Sebebiyle birlikte şikayet edip siz sildirirsiniz..silinmesi üzerine talepte bulunmicam..[signature][hline]Remember not to think too much..

Paticik Kızlar Klübü

[Bu mesaj Polly tarafından 25 Ekim 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ban burda bişiler okurken kimin yazdıgına pek dikkat etmiyorum. Yani ismine bakıp gecerim hızlıca muhtamelen. Kızmıs erkekmiş hiç suana kadar dusunmedim. Kızlara kötü davranan varsa dövmek lazım tami milletçe :D
Kadınsız hiçbir yer güzel olmaz. Bunu bilirim bunu söylerim yanlız.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Polly, 25 Ekim 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
Alo arkadaşlar Paticik Kızlar Klübü nü ben açtım konu olarak..Sadece o gün kişiselde bi konu vardı ona hitaben açmıştım...[/b]

Evet geceydi o vakitlr, Fransuxa filanda vardı, hatta erkekler hamamıda o zaman açılmıştı. Hey gidi günler bea.....[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

Sosyal ağlarda paylaş

said:
misscloudy, 25 Ekim 2005 18:03 tarihinde demiş ki:
patideki kızlara doğru balıklama atlayanları anlayamıyorum...
hayır yani hiç mi kalmadı etrafınızda kız da yüzünü bile görmediğiniz kızlara dalma ihtiyacı hissediosunuz?
o kızlar da en nihayetinde sizin gibi bir iki fikir belirtmek biraz eğlenmek biraz post kasıp stres atmak için geliyolar buraya.sevgili bulmaya girsek nete yonjaya giderdik.
arkadaşlık babında derseniz ona lafım yok zaten arkadaşla diğer niyeti ayıracak kapasitemiz var şükür.
neyse ya fırça gibi oldu ama böyle işte...

burda kız ozlemi ceken arkadasların oldugunu sanmıyorum ayrıca etrafta kızdan bol ne var onuda sorarım ha soyle bisi var asosyal insan olup nette kız tavmaya calısıp sende bundan rahatsız olduysan adminlere durumu acıklarsın onlar geregini yaparlar..[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bi sayfayı doğru düzgün okumadım. bu topik ve gördüğüm bi kaç mesajın atılması bana biraz gereksiz geldi. öle bişey yapan varsa dışlanır zaten bence[signature][hline]Anywhere but Nowhere..

[Bu mesaj fede tarafından 25 Ekim 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nedense bende rahatsız olmadım şimdiye kadar
kimsenin de kimseye yavşadığını görmedim
dory eternal ve vanille kesinlikle +1 yazmak istediklerimi aklıma gelenleri belirtmişler zaten
bi kız olarak bizimle ilgili topik açılmış ve ben şahsi görüşümü bildirdim
şimdiye kadar da kimse tarafından rahatsız edilmedim[signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

topici yurekten destekliyorum ve hatta şöle bi örnek vereyim...
Bir abaza topic örneği

Ve 2 Farklı Doğumgunu topici... farkı bulun bakalım =)
2 Yıllık Quivalen Dogumgunu Topici

_gzm_ in dogumgunu topicini bulamadım ama heh bayağı fazlaydı
şöyle özetleyebiliriz:

said:
kermit, 13 Temmuz 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
said:
Quivalen-soth, 13 Temmuz 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
1 sitem bu arada

nerdeyse 2.buçuk yıllık patiyim 2yılın dogum gunu tebrikz olayım _gzm_ in 1 yılkine eşit nerdeyse

*!böhühühea*

edit:üstüne üstlük 2 senedir de unutuluyorum
*!böhühühüühühüeaaa*

senide anan kız doğursaymış
[signature][hline]

Edit : LinkA country that's divided
Surely will not stand
My past erased, no more disgrace
No foolish naive stand

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 25 Ekim 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 25 Ekim 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
funny_girl, 25 Ekim 2005 21:01 tarihinde demiş ki:
Miss'e sonuna kadar katılıyorum.Bu paticik arkadaş hattı mı sanki?Acaba biz onlara öyle yapsak hoşlarına gider mi? Çok merak ediyorum.Burası "Bayan arkadaş arıyorum." sitesi değil ki.Kızlar buraya niye geliyor?İki çift laf edip rahatlamak için.Erkek arkadaş bulmak için değil.

tamam sende haklısında üstte dedigim gibi her yerde var yapacagın tek sey sikayet etmek ve herkesin onunde kücük düsürki o nickname ile bi daha giremesin millet zaten dıslar onu dersanedn arkadaslarım anlatıyo ozelden neler neler geliyomus agzım acık kalıyo bi sürü terbiyesiz seyler evlenme teklifleri daha neler neler...[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

ya tacizin seviyesi nedir anlamadımki herkesi suçlar tavırla konusuyosunuz rahatsız oluyorsanız ilgili makamlara şikayet edin sonuçta ö.m. den biribişey dedigindede şikayet etme hakkınız var

olmadı siz cevap vermezsiniz olur biter 1 yapar 2. de zaten anlar[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Fındık fıstık atarsınız olur biter...

Kızlar elinizdeki gücün sınırlarını bilmiyosunuz gerçekten... Öyle maymunları bulup parmağınızda oynatarak dahada bi maymun etme opsiyonuna sahipsiniz ve bunu kullanmıyosunuz?

Halbuki hafiften bi cilve yapsanız zaten kafayı yer onlar, sizde kurtulursunuz:D

Yada en iyisi şikayet edin, tekrarı halinde yörüngeye girerler heralde?[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...