Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kalbi olanlar terkedsinler konuyu polis cagracam bak Aloo 155'mi Adres: Konu Dışı / kızlar... acil destek birim istiyorum..[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!! Toynak gören masum pati !! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 siz hala oralarda misiniz kız erkek ayrimi ? ben sahsen insanlarla konusuyorum yok benim orc arkadasim ne yapayim ?[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!! Toynak gören masum pati !! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Lonely, 25 Ekim 2005 18:25 tarihinde demiş ki: eh. tevekkeli değil tüm dansözlerin cinsiyeti kadın... kıvırın... ilave : siz paranoyak, şizofren ve zebanisiniz. bunu hep söyledim bundan sonrada hep söylicem. müthiş :) yarasın olan gocunur'a birebir örnek..paticikte daha önce de oldu bu tip olaylar, şizofrenlikle falan alakası yok, nerde nick'i "miss", "lady" tarzında olan bi kullanıcı görse direk ö.m. atıp tanışabilir miyiz diyen tipler var..yok mu?var..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 dory is here polly is off[signature][hline]Remember not to think too much.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Öyle tipler var mı yav?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: nileppezdel, 25 Ekim 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Öyle tipler var mı yav? hangi tipler ?[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!! Toynak gören masum pati !! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bu konu garbic'a gitmesse banada Zergling demesinler Zerglingtr desinler..[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!! Toynak gören masum pati !! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 var, ben tanıyorum hatta :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: sir, 25 Ekim 2005 18:44 tarihinde demiş ki: var, ben tanıyorum hatta :) kim kim ?[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!! Toynak gören masum pati !! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 edit: hmm laf atmalara lüzüm yok herkes düşüncesini soyluyor, ama kişiye yonelik yorumu ben yapmadıgıma gore lütfen aynı özeni diger patilerde gostersin [Bu mesaj dory tarafından 25 Ekim 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Zerglingtr, 25 Ekim 2005 18:44 tarihinde demiş ki: said: nileppezdel, 25 Ekim 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Öyle tipler var mı yav? hangi tipler ? sir'ün dediği tipler. Cidden varsa şaşırırım. *!şaşırır*[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 edit:bu konu garbıç'a gitse iyi olacak[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!! Toynak gören masum pati !! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! [Bu mesaj Zerglingtr tarafından 25 Ekim 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 söylersem pati birbirine girer!!11!1 bu mevzudan rahatsız olan bayan pati kullanıcıları da tanıyorum üstelik. ben herkesi tanıyorum![signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bu kisi vishkii mi?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: misscloudy, 25 Ekim 2005 18:03 tarihinde demiş ki: patideki kızlara doğru balıklama atlayanları anlayamıyorum... hayır yani hiç mi kalmadı etrafınızda kız da yüzünü bile görmediğiniz kızlara dalma ihtiyacı hissediosunuz? o kızlar da en nihayetinde sizin gibi bir iki fikir belirtmek biraz eğlenmek biraz post kasıp stres atmak için geliyolar buraya.sevgili bulmaya girsek nete yonjaya giderdik. arkadaşlık babında derseniz ona lafım yok zaten arkadaşla diğer niyeti ayıracak kapasitemiz var şükür. neyse ya fırça gibi oldu ama böyle işte... Sen Maksim Gazinosu gibi PATİCİK KIZLAR KULUBU diye topic acarsan oraya "bütün kızlar toplandık" mesajını verircesine..Balıkta atlar,erkekte atlar. Yonja tabanlı forum portalı yapıyosunuz burayı[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 [signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen... Sie wird heute Nacht nicht untergehenNowLylidE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Anelor, 25 Ekim 2005 18:51 tarihinde demiş ki: bu kisi vishkii mi? hoppala bu ne şimdi ya beni nerden tanıyosun kime ne mesajımı gördün burda 2 kızla diyaloğum oldu biri zaten görüştüğüm arkadaşım yazarken 3 kere okuyup yaz şu mesajını[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Eternal, 25 Ekim 2005 18:51 tarihinde demiş ki: said: misscloudy, 25 Ekim 2005 18:03 tarihinde demiş ki: patideki kızlara doğru balıklama atlayanları anlayamıyorum... hayır yani hiç mi kalmadı etrafınızda kız da yüzünü bile görmediğiniz kızlara dalma ihtiyacı hissediosunuz? o kızlar da en nihayetinde sizin gibi bir iki fikir belirtmek biraz eğlenmek biraz post kasıp stres atmak için geliyolar buraya.sevgili bulmaya girsek nete yonjaya giderdik. arkadaşlık babında derseniz ona lafım yok zaten arkadaşla diğer niyeti ayıracak kapasitemiz var şükür. neyse ya fırça gibi oldu ama böyle işte... Sen Maksim Gazinosu gibi PATİCİK KIZLAR KULUBU diye topic acarsan oraya "bütün kızlar toplandık" mesajını verircesine..Balıkta atlar,erkekte atlar. Yonja tabanlı forum portalı yapıyosunuz burayı +300-500-300-500[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben yazıcaktım konu uzamasın diye yazmadım ama Eternal'in ellerine sağlık o yazmış...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 çok saçma konu olmuş... populerizm kokuyo...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ben biliom ama sölemem :D[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: angband, 25 Ekim 2005 19:23 tarihinde demiş ki: çok saçma konu olmuş... populerizm kokuyo... ozaman oust'la :)[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!! Toynak gören masum pati !! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Yonja tabanlı forum portalı hah bunu sevdim ;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 millet kakasını çıkardı,post kasıyo... garbace yolları taştan....[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Zerglingtr, 25 Ekim 2005 19:23 tarihinde demiş ki: said: angband, 25 Ekim 2005 19:23 tarihinde demiş ki: çok saçma konu olmuş... populerizm kokuyo... ozaman oust'la :) aahh naptin ya (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar