Aramis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 oldum olasi sevmedim su net cafeleri.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: elesso, 24 Ekim 2005 20:56 tarihinde demiş ki: benim gittiğim kafe çok seviyeli, bayan müşteri varsa kimse küfür etmiyo. Yoksa ediyolar mı? :) said: Saeros, 24 Ekim 2005 20:35 tarihinde demiş ki: "senin popo ne güzelmiş" deseydin kaçarlardı en azından. :D yarıldım burda ya lol[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 dengesizler işte ya bizim okulun ordaki kafelerdede boyle tipler war. Yok abi haylaf oynak.koskaca Hife Life i haylaf bile yapdılar[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 gideceğiniz kafeyi biliosanız sorun olmaz..resmen "aile kafe" diyebilceim yerlere gidiorum[signature][hline]Spiders through my head.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Yok abi şu kafelere bu kadar beyinsiz dolarsa böyle olur. Evdeki makine kötü diye kafede SWG oynamaya başladım.Abi SWG'ye para veriyorum diye her gördükleri yerde dalga geçtiler ki bu tipler Knight Online diye gereksiz ötesi aptal bir oyunla karşılaştırıp Knight'i yücelttiler.Neyseki 1 hafta sonra pc aldı o günden beri kafeye sadece 2 kez gittim. Forumlara girdik dalga konusu olduk;msn'de chatleştik dalga konusu oldu. En son SWG oynadığım günlerden birinde " senin beynin almaz bunları " dedim de bir daha laf sokamadılar.Susup gittiler. Tipler çok.İşleri güçleri Counter - Strike.Özellikle şu Knight oynamaya gelen veletleri dövmek istiyordum ama abilik olsun diye sustum.Abi SWG oynuyorum "lan bu kinaytğ in yenisi lan bende bu var " diyiyor.Gelde dövme çocuk diyip geçtik.Birde demezler mi abi " abi sen bilmiyorsun ben bunu 2 sene oynadım" söyleyen çocuk 8 yaşında yoktur... Tipler bunlar abi.Fazla gidilmemesi gerek.Allah kafe işletenlere sabir versin.Ben işletmeci olsam günde 10 velet tokatlarım kesin...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies [Bu mesaj DarKRideR tarafından 24 Ekim 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hmm isim konusunda demiştim :P said: MartinLGore, 28 Haziran 2005 13:50 tarihinde demiş ki: Ya bende seviyorum da, isim falso :P - Olm bu site ne? ismi ne? paso takılıyon burada.. - Bi forum - Ne forumu ? ismi ne ? - Ağırlıklı olarak mmorpg. Ama tam anlamı ile bir community.. - Hmm, ismi ne? kaç kişi var? - Bayağı bi kişi var işte - İsmi ne? - İsmi güzel bi isim - Ya ismi ne olm ismi ismi? - İsmi yok öyle özel bir yer burası, underground bir forum ip'den giriyoruz.. - YA OLM İSMİ NE!! - paticik - hay allam gay sitelerine takılıyon, allah sana akıl fikir versin.. (ahaha bole bişi yok tabii de ismi komik yani onu belirtiyim dedim..) [signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 İstanbul'da oturuyorum. Hayatımda bir kez oyun şifresi bakmak için kafeye gittim. O da konya'da bilmediğim bi mekandı. P,işman da oldum. Hemen yanımda iki tane en krosundan tip "yonja" denen insanlık düşmanı şeye girip, "Oha abi, şu kıza bak hebele hü!" tarzı sesler çıkartıyorlardı. Yanımda da 9 yaşında kuzenim vardı. Ona da laf atıyolardı artık amaçları neydi bilmiyorum hödüklerin. Önce onu yolladım, sonra işimi aceleyle bitirip çıktım. Bir daha da gider miyim bilmiyorum o aptal kafelere...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Benim Gittim Kafede Allahtan Öle Bi Sorun Yok Gerçekten sEviyeli Sorun Çıkaran Tipler Geliodu Bazen Kafe Sahipleri Tanıdık Oldu İçin Sille Tokat..Tekme TokatDa Olr...Atıoduk Dısarı...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: DarKRideR, 24 Ekim 2005 21:44 tarihinde demiş ki: .Birde demezler mi abi " abi sen bilmiyorsun ben bunu 2 sene oynadım" söyleyen çocuk 8 yaşında yoktur... belki çocuk (ya da bebek) beta testerdı, nereden biliyorsun ha?! LOL, portakaldan betatester nasıl yapılır? diye bir soru sordu bana bilinç altım şimdi.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: KenshinHimura, 24 Ekim 2005 21:52 tarihinde demiş ki: Benim Gittim Kafede Allahtan Öle Bi Sorun Yok Gerçekten sEviyeli Sorun Çıkaran Tipler Geliodu Bazen Kafe Sahipleri Tanıdık Oldu İçin Sille Tokat..Tekme TokatDa Olr...Atıoduk Dısarı... keşke bizim bölgelerde de olsa.Eminim vardır ama şu Knight oynayan 6 yaşındaki veletler var olduğu sürece kafeler artık huzur bulamaz...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 GAY ne alaka O_o[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 O tarz tepkilerle karşılaştım. Çağrıştırıyo demek..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 eskiden buralar teeee gaydi..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yas mas dinlemem ikisininde kafasini kirar cikarim kafeden.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Herşeyin hayvansal olduğu kıro dünyalarına paticik gibi mutlu, şirin bi ismi sığdıramadıklarından gay mekanı diyolar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 24 Ekim 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bi kere internet kafeye gittim, bidahada gitmem artık... said: İnternet kafedeki medeniyet yoksunu birkaç insanımsı görünümlü mahlukat arasındaki dialog; -Lan Ahmet ******** bitarafını şöyle pusma -Azuahzhauahuza girdimiii lan ******* -Lan *****lar kavga etmeyin kaybedioruz sizin yüzünüzden ***************************** -Lan ağzını topla korum ******** -Sus lan ******** -********tirmeyin lan şimdi -Hoop hoop noluo lan ******** -*************** -*********************** -****************************** ***************************************** Uzaaar gider... [signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Övgü dolu mimiklerle bilader siz çok feminel adamlarsınız deseydin anlamazlardı seninde içinde kalmazdı be üstat...[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 en iisi benim cafem... (ankarada, isim vermicem) 4 e ayrılıo kafe, uo, cs, chat ve diger oyunlar... chat ve diger oyunalrda müzik vb ne olayınız varsa yapıosunzu ama sesiniz azıcık yükske olsun kafe sahibi atıo... 16 yaşından küçükleri sokmuo (evet istinayım)... bitek cs ve uo bölümünde bagırma vb serbest ama orada küfür edersen direk kapı dısari... keske her kafe bole olsa (üstelik adama saygı duyuyorum yaa kafeye lamerler gelmesin die knight yükletmio) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Agent_47, 24 Ekim 2005 22:11 tarihinde demiş ki: en iisi benim cafem... (ankarada, isim vermicem) 4 e ayrılıo kafe, uo, cs, chat ve diger oyunlar... chat ve diger oyunalrda müzik vb ne olayınız varsa yapıosunzu ama sesiniz azıcık yükske olsun kafe sahibi atıo... 16 yaşından küçükleri sokmuo (evet istinayım)... bitek cs ve uo bölümünde bagırma vb serbest ama orada küfür edersen direk kapı dısari... keske her kafe bole olsa (üstelik adama saygı duyuyorum yaa kafeye lamerler gelmesin die knight yükletmio) helal olsun keşke o kafeye gitme şansım olsa...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 öyle tiplere bi küfür benden hemde cok içten zarar bu adamlar ya[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Agent_47, 24 Ekim 2005 22:11 tarihinde demiş ki: en iisi benim cafem... (ankarada, isim vermicem) 4 e ayrılıo kafe, uo, cs, chat ve diger oyunlar... chat ve diger oyunalrda müzik vb ne olayınız varsa yapıosunzu ama sesiniz azıcık yükske olsun kafe sahibi atıo... 16 yaşından küçükleri sokmuo (evet istinayım)... bitek cs ve uo bölümünde bagırma vb serbest ama orada küfür edersen direk kapı dısari... keske her kafe bole olsa (üstelik adama saygı duyuyorum yaa kafeye lamerler gelmesin die knight yükletmio) Ben bu kafeye aşık oldum... Masalardan birinin altında uyumama izin verirlermi?[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bende uzun süre Knight Online oynadım. Eleştri yaparken laflarınıza dikkat edin, sabır taşımı test etmeyin...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 lonely istersen gelecke 100 yılda oyna, bende vaktinde knight oynadım ama bu girenlerin cogunun 8-17 yaş arası odunalr oldugunu deiştirmio (her bu yaş aralıgındaki odun deildir ama bu oyunu oynayanların %90 ı bu kesimin odun kısmı) bu bi gercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 o zaman %90'ı odun dersin bende kendimi geri kalan %10 içine sokar ve susarım. Ama "lamerler gelmesin diye yükletmiyo" gibi bi laf edersen susmam... Edit : lafım sadece sana değil, burada Knight oynayanlarla ilgili abuk subuk bir sürü laf edenlere...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 24 Ekim 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 lonely biliorumda, adma ii bi kafeci %90 gelmesin die %10 u da yakacak, lonely knight oynayan %10 luk kesim şanssız.. çünkü oyle bi oyundalarki boyle cafelerde en azından kuruun yanında yaş da yanıcak malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar