Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her Aykı Gene Odeme Sorunu

Twisty

Öne çıkan mesajlar

yok boyle bişi guzel guzel oynuyodum baktım odeme zamanı nese kartı girdim bi baktım kabul etmiyo kart acık limiti dolu değil soyle bi yazı cıkartıo

Your billing information were not validated. Your bank might be requiring you to provide your CVV code for the payment process. (This code appears on the back of your credit card). Please do not try this process more than three times. If the problem persists, please contact our Account and Billing team via www.wow-europe.com/en/support/.

bilgileride dogru yazıorum ama ...[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL
Sosyal ağlarda paylaş

son ödemeden beri aynı şey bana da zart zurt olup duruyo. Üstelik 3-4 tane kart denedim hepsi aynı şey. Halbuki bunları daha önce kullanmıştım aynı yerde. Geçen gene cvv yok bilmemne falan dedi. 2 gün denedim 2 gün bloke oldu. 3.gün tekrar denedim hop diye kabul etti hiçbişey anlamadım bu işten...[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şey banada oldu, bu sorun genelde bankadan kaynaklanıyor, neden bilmiyorum.
Ama ne olursa olsun, kart bilgilerini 3 ten fazla girmeyin.
EGer kabul olmadıysa bilgiler, hemen bankanızla görüşün. Bankadan kaynaklanıyo olabilir.
Uyarı olmadan 3. de bloke geliyo kart bilgilerinize.
Hiç birkart ı giremiyosunuz.
Bana olduğunda ingilteredeki bi arkadaşıma telefon açtırdım, o konustu, account a baktı fakat o saatte yapabileceği bişey yoktu.
Ertesi sabah bankalar acıldıgı saatte account bilgilerim kabul oldu sorun kalktı, 1 gün oynayamadım.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

bankadan kaynaklanmıyor WoW un anlaşmalı olduğu bankanın salaklığından kaynaklanıyor, ya Cvc bilgilerini güncellemiyorlar yada Kredi kartı extresinin geldiği adresle accountun kayıtlı olduğu adresin aynı olmasına bakıyorlar bunlara dikkat edin güvenliki üst seviyeye çıkarmak için yapılan maymunluklar bunlar, bankanızı arasanızda size denecek genel cevap "kartınızda bi sorun yok yurt dışından alışveriş yapabilirsiniz" olacaktır.[signature][hline]Prens O
R/E Lvl:20
Dark Saga
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...