Twisty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yok boyle bişi guzel guzel oynuyodum baktım odeme zamanı nese kartı girdim bi baktım kabul etmiyo kart acık limiti dolu değil soyle bi yazı cıkartıo Your billing information were not validated. Your bank might be requiring you to provide your CVV code for the payment process. (This code appears on the back of your credit card). Please do not try this process more than three times. If the problem persists, please contact our Account and Billing team via www.wow-europe.com/en/support/. bilgileride dogru yazıorum ama ...[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bankana telefon aç internete açsınlar kartını.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 son ödemeden beri aynı şey bana da zart zurt olup duruyo. Üstelik 3-4 tane kart denedim hepsi aynı şey. Halbuki bunları daha önce kullanmıştım aynı yerde. Geçen gene cvv yok bilmemne falan dedi. 2 gün denedim 2 gün bloke oldu. 3.gün tekrar denedim hop diye kabul etti hiçbişey anlamadım bu işten...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 daha ocne bu karttan cekmişti !1 ?[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 aynı şey banada oldu, bu sorun genelde bankadan kaynaklanıyor, neden bilmiyorum. Ama ne olursa olsun, kart bilgilerini 3 ten fazla girmeyin. EGer kabul olmadıysa bilgiler, hemen bankanızla görüşün. Bankadan kaynaklanıyo olabilir. Uyarı olmadan 3. de bloke geliyo kart bilgilerinize. Hiç birkart ı giremiyosunuz. Bana olduğunda ingilteredeki bi arkadaşıma telefon açtırdım, o konustu, account a baktı fakat o saatte yapabileceği bişey yoktu. Ertesi sabah bankalar acıldıgı saatte account bilgilerim kabul oldu sorun kalktı, 1 gün oynayamadım.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Gamecard ftw işte burda..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Eternal, 24 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Gamecard ftw işte burda.. Bide biz bulabilsek şu kartı...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doomhammer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 aynı sorun banada oldu lütfen yardım edermisiniz nası çözeceğimi halen bulmuş deilim bankayı mı aramam lazım? arasam ne diyecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya ben aradım bi sorun yok diyolar hala oynayamıyorum hergun deniyoruz iste .. [signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL [Bu mesaj Twisty tarafından 26 Ekim 2005 03:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bankadan kaynaklanmıyor WoW un anlaşmalı olduğu bankanın salaklığından kaynaklanıyor, ya Cvc bilgilerini güncellemiyorlar yada Kredi kartı extresinin geldiği adresle accountun kayıtlı olduğu adresin aynı olmasına bakıyorlar bunlara dikkat edin güvenliki üst seviyeye çıkarmak için yapılan maymunluklar bunlar, bankanızı arasanızda size denecek genel cevap "kartınızda bi sorun yok yurt dışından alışveriş yapabilirsiniz" olacaktır.[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doomhammer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 o zaman çözüm nedir? yoksa ben orjinal pakette gelen 10 günlük deneme sürümünü saklıyodum ordan devam edecem artık gitti canım charlar :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar