KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bi Pati Con Cevirsek Olmas mı ?[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 PatiCon biraz zor gibi zaten forumları takip edenler çok farklı yerlerdeler.Ayrıca Saklı da kapandı avrupa yakasında bir tek gerekli şeyler kaldı.Ordaki atmosfer de Saklı'nın yarısı kadar bile değil.Biz geçen gün Bakırköy de bir kafede oturup oynadık biraz ama orda olacağını da sanmam çünkü genelde milletin erkek-kız arkadaşlarıyla gittiği bir yer. Bu arada DarkSun'u zamanında oynadığım bir kaç bilgisayar oyunu haricinde pek bilmiyorum.Yoksa yazardım.Starcraft'la ilgili bir şeyler yapacağım bir ara ama bakalım tutulacak mı?
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 paticon yapın!!!!! tam destek[signature][hline] yorgun bitkin :down: ufff
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Eheh biz paticon demiyoruz.Öncelikle site içerinsinde okuyucuların bilgi seviyesini daha üst seviyeye çekmeyi bu şekilde de forumlardaki 3. sınıf havayı ortan kaldırmayı düşünüyoru(M)z.Ha paticon olsa tadından yenmez tabii o ayrı konu ama zor. Öncelikle temelden başlamalıyız.
zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hadi frp okulu açalım..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Oldu... :)[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum...
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bi Görev Dağılımı Yapalım Ozman...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ben biraz kinaye yapmıştım ama :) , neyse. Eğer böyle bir şey yapmak isterseniz yardımcı olurum sonuna kadar.Ama şunu söyliyeyim hiç de kolay bir şey değil. Ben zamanında forumlarda değil okulumda FK'ı tanıtmaya yönelik çalışmalar yaptım.Ne asosyal oldmadığım kaldı ne satanist olmadığım.Her kılıfa soktular.(Gerçi burda böyle bir şey olmaz ama genede saçma engeller çıkar kesinlikle)
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 @deadwoll Aynı şey benimde başıma geldi dostum. Ama yapacak bir şey yok. Bence FK biraz da kültürle alakalı bir şey. Kimse yanlış anlamasın. FK ile ilgilenmeyen kültürsüzdür medeniyetsizdir, cahildir demiyorum. Demek istediğim FK ile ilglenenlere "Asosyal, satanist, çocuk, .." gibisinden saçma ithamlarda bulunan kişilere. Sanırım buna da kimsenin itirazı yoktur. FK hayalgücünün yüceliğini gösteren bir olgudur. Sistemidir, kurallarıdır, yapısıdır, bunlar aslına bakarsanız boş şeylerdir. Birlikte oynadığınız kişi hayalgücünü ortaya koymadan, monoton bir şekilde oynuyorsa, o oyundan kimse zevk almaz. FK, olayları yaşamaktır. Oyun esnasında dışarısı ile bağlantıyı koparmaktır. Oyun süresince kendi yaşamınızı oyundaki karakterinizin yaşamı olarak benimsemektir. Katı kurallara bağlı kalarak kısıtlı bir şekilde yaşamak değildir FK. FK'da herkes kendi kuralını koyar. Kendi kurallarına göre yaşar insan. Karakterini kendi kurallarına göre tanıtır diğerlerine. Paladin isen şunu şunu yapamazsın diye bir şey yoktur. Paladin erdemlerine uymazsa, onları yaşatmazsa düşmüş (Fallen) bir şekilde devam eder yaşamına. Aynı durum diğer sınıflar/meslekler için de geçerlidir pek tabi. Not: F klavye olduğu için ve zamanım olmadığı için kısa kesiyorum. Daha sonra devam ettireceğim. Silmarwen [Fallen Crows], the Crow[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim [Bu mesaj Silmarwen tarafından 26 Ekim 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar