Pakize Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 aaa çok iyiymis ben 42 lvl'im %21 critick =(((([signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) WOW = Pakize NE Rogue ( Magtheridon ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/druids2/talents.html?01400500100000005502021303202051440000000000000 budur... ve şimdilik çok memnunum[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 evet gençler crit şov =).Nerf yakındır dıyım sıze heheh aştı ya cat form[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yaa o kadar güzel talentler varki kararsız kaldım simdi balanceden nature grasp ı ve restodanda nature swiftness ı cok istiorum ayrıca su feralin hearth of wildi istiorum ama yetersiz kalıor malesef talentler su an moonkin im ama ilerde 30 feral 21 resto düşünüorum nature grasptanda vaz geçmek istemiorum.. kararsız kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hehe hepsi olamaz kimse.Bence bir ağaca yükle gerisini yuklendigin agaca gore ver.[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 dün zevkine 51 balance verip önce avde sonra zul grubta denedim. ama hiç düşündüğüm gibi olmadı. damage ve crit arttırıcı her talenti almış olmama rağmen kesinlikle bir mage yalaşacak kadar damage veremedim. tabi üzerimde cenarion değil de +damage bi şeyler olsaydı farklı olurdu ama, fark pek kapatılacak gibi değil. fakat gruptaki mage ve warlock +3 criti kesinlikle hissettiklerini söylediler.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ya arkadaşlar ben oyuna yeni başladım ama bu talentlerı sırasıyla nasıl verıcez yanı tamam sizin verdiğiniz linkte verilmiş adamlar nelere vermış diye . ama ben sırasıyla nasıl verılcegını ogrenmek ıstıyorum nasıl olcak o. lvl 10 da neye 11 de neye .. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 valla eskisi olsaydı bişiler derdim ama şimdi yeni talentlerle baştan başlamak lazım bunu soyleyebılmek ıcın.[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 cenx'in talenti gibi yaptım ben de. Ama feralın en sonuncusunu almadım crit bonus veren var ya. Gayet güzel,birkaç duel yaptım şaşırdım kaldım. Bear ve cat form acayip critliyor,çok güzel vuruyor. Feral gidin tavsiye ederim...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Evet feci critliyor.Ve dediklerine gore %3 crit ii fark yaratıyormuş.Ben su anda normal vurdugumdan daha fazla crit vuruyorum. Bu arada moonkin de iimiş,bugun bg de çtır çutur stun ede ede gebertti biri beni.[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 düsük lvllarda hızlı lvl atlamak icin en iyi iki agac hangisi sizce? feral&balance mı?[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bence farketmiyor o kadar. ilerde ne oynayacağına bağlı. eğer ilerde feral olmayacaksan balance la devam et, resto yada rahatça dönebilirsin böylece. ama feral gidersen ilerde resto yada balance olmak istediğpinde birde bakacaksınki üstündeki herşey feral için :) yada en baştan 2 tür set toplamaya başlayabilirsin oda olur.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Balance Talents - 5 points Nature's Grasp rank 1/1 Improved Nature's Grasp rank 4/4 Feral Combat Talents - 11 points Ferocity rank 5/5 Brutal Impact rank 2/2 Thick Hide rank 3/5 Feral Charge rank 1/1 Restoration Talents - 35 points Improved Mark of the Wild rank 5/5 Furor rank 5/5 Improved Healing Touch rank 5/5 Nature's Focus rank 5/5 Reflection rank 3/3 Insect Swarm rank 1/1 Tranquil Spirit rank 5/5 Nature's Swiftness rank 1/1 Gift of Nature rank 4/5 Innervate rank 1/1 pvp serverlarında feralsız druid ölü druiddir denir ancak bizden asıl beklenen healdir kanımca.. [Bu mesaj Gaxx tarafından 25 Ekim 2005 03:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Benim 14/32/5 Feral build kullananlara sormak istediğim bir soru var. 1.8 ile OOC artık bear/cat form ilede birlikte kullanılabiliyor, peki deneyenler yararlılığı hakkında bir yorum yapabilirler mi ? Sonuçta 1 combatta sadece 1 kere kullanılabilir, proc tutunca yok oluyor ve bir daha OOC açmak içinde form değiştirmek anlamsız olur. Nedir kullanılabilirliği ?[signature][hline]$$$$$$$$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 abi sadece 1 talent vermek işin artı kısmı. çünki bazen 3 kere üst üste tutabiliyor. ne bilim 1 talenti daaha iyi bi yere vermek imkansız olduğu için kullanıyorum. açıkçası pvp de pek bi yararı olduğu söylenemez ama grind için iyi.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar