Wayne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hala bazı arkadaslarımız druid i priest la karıstırıor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 wayne hakkaten bi bahsetsene moonkinden.Şimdi ben sadece fikir yürüterek konuşuyorum.Bana işe yaramaz gelio. Bi bahset[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 druid healer degildir, tank degildir, dd degildir ama grup sikisirsa hepsini yapar. yeri geldimi wipe`tan kurtarir bazen de hic bir is yapmaz oyle dolasir. tipik jokerdir yani. ihtiyac aninda yaninizda varsa cok iyi ama ihtiyac yoksa bir nevi fazlalik, alternatifleri dusunursek. yeni talentlar druidin joker olma ozelligini daha cok ortaya cikariyor bence. gruplar hangi taraflari zayifsa ona gore druid arayacaklar. eskiden sadece resto belirgin bir fark yarattigi icin tek bir talent kalibi vardi, simdi cesitlilik oldu iyi oldu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 balance talentlerinin hepsini kullanabiliorsun forma geçince bunu zaten herkez bilior ve armor unuz % 360 artıor buda 5k lara ykaın birşey belki daha fazla ama hp de bir artış olmuor özellikle pvp icin yapıldıgnı düşünüorum yani moonkin formda rootu atıp rakibinizi kolaylıkla kesebilirisniz 5k armor ile ayrıca mana bitme olayı diorsunuz inanın mage lerden kat kat daha az mana emior zaten gerekli talentlere verirseniz mana sı düşücektir skill erin yani 300 küsür bir mana ile rakibine 1000+ bi starfire vuruorsun critle, bence süper birde yeni bir skill var ismini tam hatırlayamadım nature dmg verior moonfire tarzı daha etkisiz bişey moonfire la ile birlikte kullanıldııgnda süper oluor ama ayrıca birde moonkin formda potion kullanabilioruz sanırım onu denemedim hiç acıkcası ama bi tauren druid moonkin formda benden kacarken kullandıgını gördüm yalnıs görmüşte olaiblirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 poiton bandaj vs vs kullanabiliyoruz moonkinde.Trinketler ve diğer tum itemlar kullanıma açık.Yalnız dediğim gibi mana problemi var sanki.Sonucta heal atmak için form degıstırmek gerekıyor e moonkın 600 cıvarı mana yıyor sız dusunun. Denemek lazım tabi yarın gelıyormu patch?[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: bejawe, 11 Ekim 2005 13:52 tarihinde demiş ki: Ozurdilerim ama bu talentler dırek cop sen driud sin acıkcası ben direk restorationda innervate i ve critli regrowth u almadan bırakmadım en onemlısı zaten ınstant healing ı saglayan Nature's Swiftness İnnervate Regrowth abi bunlarla ınstancelarda priestlarla yarısır hatta gecebılırısnde yeterlı manan warsa. instant heali aldım ama biraz olsun dpsm olmasın sadece hayatta kalayım diyosan innervate i de al. ama yok benim dpsm olsun diosan feral de verirsin. ama sırf healing takılmak istiyosan priest açmak en mantıklısı...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Suark, 11 Ekim 2005 19:49 tarihinde demiş ki: poiton bandaj vs vs kullanabiliyoruz moonkinde.Trinketler ve diğer tum itemlar kullanıma açık.Yalnız dediğim gibi mana problemi var sanki.Sonucta heal atmak için form degıstırmek gerekıyor e moonkın 600 cıvarı mana yıyor sız dusunun. Denemek lazım tabi yarın gelıyormu patch? 1 tane talent vardı balancede shapeshift ile ilgili 6 saniye icinde form deiştirirsen % 50 mi ne mana yemiyor akıllıca vermek gerek talentleri yoksa cok süper oluor aslında balance ben öyle düşünüorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 o dediğin talent swifthshiftingti ve deiştirildi artık 6 sn içinde yaparsan yüzde 60(3talent x yüzde20) iken artı her türlü shapeshifting costunu yüzde 30 (3 x 10) azaltıyor. iyimi etmişler kötümü etmişler anlamadım...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 valla işte denicez bakıcaz.Bide benim gear full agi-str-sta uzerıne kurulu.İnt yok yanı fazla ondan 2 buyude bıtıyor mana hehe ama feci crit vuruyorum o ayrı 2 vurusta mage aldıgımı bılırım. tiger+ravage+rake[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 patch geliyor sanirim bu aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: rahatsiz, 12 Ekim 2005 01:33 tarihinde demiş ki: patch geliyor sanirim bu aksam desteklimi salladı arkadaş ? yoksa cidden doğrumu[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 eet gelıo.Sabırsızım ya[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bi de yarın patch le mi ığraşıcaz pff..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yaa bir saniye şimdi benim 42 lvl druidim var pvm'de yani lvl atlarken daha hızlı mobs kesebilmek için talentlarımın ne şekilde olması lazım tavsiyeleriz neler?[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) WOW = Pakize NE Rogue ( Magtheridon ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Eğer pve amaçlı oynayıp çabuk lvl atlamak istiyorsan, balance ağacından gitmeni tavsiye ederim... Ama şöyle bir durumda var.. Lvl44'den sonra güzel dungeonlar var (ZF, maraudon falan) Bu tip dungeonlarda partilerde daha çok healer olarak görev alırsın... Ve balance gitmiş bir druid olarak zorlanabilirsin belki... (zira lvl atlamanın en hızlı yolu dungeon yapmaktır...) Ama çevreme bakıyorumda, çoğu priest shadow olarak talent vermesine rağmen healerlık görevini iyi veya kötü yapıyor... Balance bir druid neden yapamasın... İşin özeti, herşey biz oyuncularda bitiyor... Balance git arkadaşım ve hemen moonkin formu al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bide guildinle alakalı instance işi, ben sordum sorun olurmu diye bişi olmaz dediler[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 valla priestlerin gozunden bakiyorum onlar icin innervatesiz druid bi caciga yaramaz:)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 pvm açısından şimdi moonkin form mu iyi yoksa feral gitmek mi?[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) WOW = Pakize NE Rogue ( Magtheridon ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 İkiside yeterince yıkıcı olacaktır... Bu biraz da sizin oynayış stilinize bağlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 eee sonucta ortaya soyle yanar donerli bir talent cikartacak yok sanirim. neyse oyun icinde karar verecez artik.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 valla ben ilk hafta feral deneyimlerimi yazmayı dusunuyorum.1 shot kill denicem =)[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/druids2/talents.html?01420031010000005002301000000000505022140315000 1n kotu ihtimal 25g zarar olur oda zaten 60 lvl bi char icin onemli bi kayip haftadir dusunuyorum icinden cikamadim talent olayin. Bu biraz sacma oldu .hepsinden mix yaptim ama yinede server acildii gibi bu buildi yapcam. edegil. Bunu untumayin Feral olucaksanizz baygi bi suree item toplamali ve bircok rouge itemini ninjalamalsiiniz. Ben eu serverlari acildigi gunden beri druid kasiyorum item problem digil ama yeni 60 olan arkadaslarim a duyurulur once iyi dusununler!!!... Item olarakta feral icin cok mukemmel crafted itemler varr warbear ve timbermaw setleri cok isinizee yaricak buna eminim tamamen str bazli itemler.moonkin forma gelince test serverinda kastim 2 gun ve bi baltaya sap olamicagi kanisina vardim yani belki iyi bi form ama normal halimizz daha kullanisli gibi %3 crit ve %350 armor icin deymez cunki phizical ataga pek maruz kalmiyoruz balance buyuleriye,ama eger ben warriorla rougeyle kafa kafaya carpisicam diyen varsa onu bilemem 10.sn de k.o olursunuz cunki staminaniz sabit kaliyo ve okadarda abarti bi avantaj kazanmicagina emin olun moonkinde.Ne biliyim aslinda bende hala kararsizim ama ilk deneme icin herseyden biraz taktigini kullanmaizi oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 balance a verdiklerini pek anlamadım. buda full feral[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 cat form'da agility critc artırıyor mu?[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) WOW = Pakize NE Rogue ( Magtheridon ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 tabiki.lvl 38 de 746 crit gorduumu bılıom ben[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar