Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Sovereign, 11 Haziran 2005 05:44 tarihinde demiş ki: Yeşil ingiliz anahtarı?!?! anyone?? ya olay "alet" te bitiyo.. o kadar çok anlama geliyoki alet, millet ne düşüneceiğini bilememiş. Onun ingilizcesi heralde "tool" du.. tool olunca daha rahat inceltiyoruz sörç parameterlarını walla alet diyince aklıma bişey gelio benim[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hani bir aralar televizyonda sanırım atv de ilüzyon gösterilerinin yapıldığı bir program vardı...orda böyle televizyon ekranını kaplayan şekiller vardı...(kare yuvarlak vs..)aynı anda gösteriyi izleyen seyirciler içinde dev ekranda gösteriliyodu...resimler git gide azaldı..en sonunda aklımızdan bir resim tutmamızı istemişlerdi işte...herkes gibi bende yuvarlağı tutmuştum :D bu gibi durumlarla ilk karşılaşmam oydu o günden beri vay anasını demekten kendimi alamam :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 abi kırmızı lightsaber geldi aklıma :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya gençlik benim aklıma hem renkli hem efektli bişi gedi... Mor saplı üzerinde koyu kırmızı kan akan bi orak? walla napcaz şimdi? korkmam gereklimi? bi kere mor sap ne alaka? kan anlaşılırda bilgisayar oyunları falan? çok sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: MrBomb, 11 Haziran 2005 14:03 tarihinde demiş ki: abi kırmızı lightsaber geldi aklıma :) işte gerçek sith :P benim zamanında kırmızı ingiliz anahtarı gelmişti[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kırmızı leptop geldi aklıma aozha[signature][hline][code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ten rengi bişey geldi benim aklıma lol? ben neciyim ozaman? aehae cetvel gibin bişey ;^P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bismillah şeytan işi bu ben afalladım çabuk bişey düiünün diyice kırmızı yok yok mavi yok kırmızı kırmızı bir ne... hımm ne bişey bıl alet dedi hadi öabuk dedi... hani çivi çakmak için neydi o fln oldum[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ehauah valla bende Kırmızı çekiç dedim ama ne alaka anlayamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ben kırmızı kalem dedim ama aleti yannış anlatım heralde.. il aleti deselerdi bende çekiç derdim sanırım :D[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 2-3 yıl önce yapmıştım mavi kerpeten gelmişti şimdi de mavi kasa geldi. korkuyorum..[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Benim aklima da kirmizi cekic geldi. Bir ara mavi diyecektim ama sonra kirmizida karar kildim. Yani bu demek oluyor ki insanlar aceleyle renkli bir alet secseler kirmizi cekic mi secicekler. Nasil olur boyle bir sey bu kesin buyucu isi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 14" Black Rubber Cock geldi aklıma.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 LOAL Alexinin lafına bittim... *! iptal *[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Alexi_Septimus, 11 Haziran 2005 16:53 tarihinde demiş ki: 14" Black Rubber Cock geldi aklıma. O_o[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bu nasıl %2 kardeşim, herkes farklı birşey diyor..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kryss tarzı bir bıçak ve kırmızı geldi aklıma[signature][hline]shinsetsu desu.. Satılık wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Apache, "Hemen bir alet düşünün" diyince "Hmm.. Kryss tarzı bir bıçak" mı dedin =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Spidee, 11 Haziran 2005 17:11 tarihinde demiş ki: Apache, "Hemen bir alet düşünün" diyince "Hmm.. Kryss tarzı bir bıçak" mı dedin =) lol :D[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Apache, 11 Haziran 2005 17:07 tarihinde demiş ki: kryss tarzı bir bıçak ve kırmızı geldi aklıma Abi biz Uo yu bırakalım bak ben katana sen Kris dedin.:lol: Ha ben 0455 bile dedim yan,i.Halim mechul[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 aklıma kırmızı tüfek geldi valla[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bu kadar sayfada meseleyi açıklayan çıkmıştır illa ki ama ben de ne kadar ukala olduğumu gösterme hakkımı kullanıyorum. mesele şu, renk ve alet bölümünde en hızlı erişimin olduğu şeye bakıyo beyin. kırmızı zaten çoğu insanda fikstir. ondan sonra sarı gelir. alet deyince insanın aklına çekiç gelmesi kadar da doğal bişi olamaz. tabii marangoza filan sormadığınızı varsaymak lazım. ha ben siyah keski düşündüm. o ayrı.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 alet deyince benim aklıma penis geldi renk deyincide mavi olsun bari dedim alien dick :D yuzde kac oluo benim ki?[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: silverhelm3, 11 Haziran 2005 18:54 tarihinde demiş ki: alet deyince benim aklıma penis geldi renk deyincide mavi olsun bari dedim alien dick :D yuzde kac oluo benim ki? %11 galiba.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hehe mavi çekiç geldi aklıma nedense[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar