Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha yuh çüş ağzım açık kaldı

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

said:
Sovereign, 11 Haziran 2005 05:44 tarihinde demiş ki:
Yeşil ingiliz anahtarı?!?! anyone??

ya olay "alet" te bitiyo.. o kadar çok anlama geliyoki alet, millet ne düşüneceiğini bilememiş. Onun ingilizcesi heralde "tool" du.. tool olunca daha rahat inceltiyoruz sörç parameterlarını

walla alet diyince aklıma bişey gelio benim[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

hani bir aralar televizyonda sanırım atv de ilüzyon gösterilerinin yapıldığı bir program vardı...orda böyle televizyon ekranını kaplayan şekiller vardı...(kare yuvarlak vs..)aynı anda gösteriyi izleyen seyirciler içinde dev ekranda gösteriliyodu...resimler git gide azaldı..en sonunda aklımızdan bir resim tutmamızı istemişlerdi işte...herkes gibi bende yuvarlağı tutmuştum :D

bu gibi durumlarla ilk karşılaşmam oydu o günden beri vay anasını demekten kendimi alamam :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

bismillah şeytan işi bu

ben afalladım çabuk bişey düiünün diyice kırmızı yok yok mavi yok kırmızı
kırmızı bir ne... hımm ne bişey bıl alet dedi hadi öabuk dedi... hani çivi çakmak için neydi o fln oldum[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

ben kırmızı kalem dedim ama aleti yannış anlatım heralde..
il aleti deselerdi bende çekiç derdim sanırım :D[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 11 Haziran 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
kryss tarzı bir bıçak ve kırmızı geldi aklıma

Abi biz Uo yu bırakalım bak ben katana sen Kris dedin.:lol:

Ha ben 0455 bile dedim yan,i.Halim mechul[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar sayfada meseleyi açıklayan çıkmıştır illa ki ama ben de ne kadar ukala olduğumu gösterme hakkımı kullanıyorum.

mesele şu, renk ve alet bölümünde en hızlı erişimin olduğu şeye bakıyo beyin. kırmızı zaten çoğu insanda fikstir. ondan sonra sarı gelir. alet deyince insanın aklına çekiç gelmesi kadar da doğal bişi olamaz. tabii marangoza filan sormadığınızı varsaymak lazım.

ha ben siyah keski düşündüm. o ayrı.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...