Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha yuh çüş ağzım açık kaldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eheh yazanların aklına alet dendiğine gelenleri görünce.. kırmızı çekiç dediğime sevindim. :) aletin ne olduğunu bilmeyenler var aramızda.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
alet dendiğinde tabiki çekiç gelicek çoğu insanın aklına. kırmızı da normal bir ruh hali için doğaldır.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
said:
geffen, 11 Haziran 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
eheh yazanların aklına alet dendiğine gelenleri görünce.. kırmızı çekiç dediğime sevindim. :) aletin ne olduğunu bilmeyenler var aramızda.

alet deyince mouse geldi aklıma birde ne bileyim ezme insanları:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
iide neden çekiç? tornavidası var pensesi var krikosu , ayıracı vs. bilimum şey var. neden çogu insanın aklına çekiç geliyor? harbiden enteresan bir hadise[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
ya sen bu testi ee başımdan savıyım da sonunu hemen okuyayım diye cevaplamadın mı? öylesine çekiç diyorsun işte sıkıştırılınca. kırmızı da akılda kalan bir renk :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
yok sonuna indirmedim hesapları fln yaptım sonunda "bunu yazan tosun okuyana kosun" vari bişey bekliyodum, son soruyada öylesin mavi çekiç dedim. sonucu okuyunca enteresan geldi. belkide fazla alet bilmiyoruzdur diye ilk o gelmiştir.[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
kırmızı ingiliz anahtarı geldi aklıma. ÇAbuk bir alet bir renk düşün kısmına geldiğimde elimi şöyle ingiliz anahtarı tutar gibi yaptığımı farkettim sonrada kırmızı ingiliz anahtarı diyivverdim:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Mesaj tarihi:
çok uygunsuz bı durumda okudum bunu.Kırmızı tamamda alet biraz farklı oldu ?=)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
Yeşil ingiliz anahtarı?!?! anyone??

ya olay "alet" te bitiyo.. o kadar çok anlama geliyoki alet, millet ne düşüneceiğini bilememiş. Onun ingilizcesi heralde "tool" du.. tool olunca daha rahat inceltiyoruz sörç parameterlarını[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
Önce aklıma çekiç şekli geldi, ismini hatırlayamadım taş dedim, sonra ismini hatırladım. Az önce de jedi ışın kılıçları ile ilgili bi yazı okuodum. Aklıma ilk kırmızı geldi, sonra mor geldi ama kırmızı dedim.
Güzelmiş bu olay.
Ama önünde farklı nesneler olan kişilerin mouse webcam vs görmesi normal. Çünkü ben de düşünürken monitörün üst kısmına baktım ama orda bişey yoktu :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
aklıma pembe silah geldi yaa
alakaya bak:D[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
  • Yeni Oluştur...