Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Dün akşam bi kafeden çıkarken, gözüme küçük bi poster takıldı. Therion konseri diyodu!! Ahaha gerçek mi bu inanamadım. therionun offical sitesine girdim hakikaten de eskişehir 222 park yazıyor!! Şaşırdım doğrusu Ankaradan vazgeçip, eskişehire gel sen :) sevinmedim de değil ama. bekliyoruzz 10 Kasımda[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 iimiş.. ankara konserini beklioduk ama eskisehirede geliriz..[signature][hline]Est sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 acaba saygı duruşu yapacaklarmı. Düşünsenize therionun istiklal marşını çaldığını[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 222 Park nerede??[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bugün soruşturdum bulamadım iyi mi :) -ki daha önce de duymamıştım. acaba yeni açılıcak falan mı hatta dualarım alt grup olarak Almora çıksın diye :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed [Bu mesaj Dynun tarafından 13 Ekim 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ögrenirseniz, burayada yazarsanız çok iyi olur birde tahmini bir fiyat.[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yarın öğreneyim ben ya. Varuna da gördüm posteri. bi bilen çıkar heralde.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arkadaşlar 222; doors parkın yeni adı......... yaani doorsta olucak yalnız ben haalaa inanamıyorum şaka deildir dimi[signature][hline] Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 İnşallah bakalım, Eskişehire gidemiyorum okul yüzünden hiç haberimiz olmuyor konserlerden. Pentagramı bile 2 ay sonra ögrenmiştim. =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: annabellee, 13 Ekim 2005 19:56 tarihinde demiş ki: arkadaşlar 222; doors parkın yeni adı......... yaani doorsta olucak yalnız ben haalaa inanamıyorum şaka deildir dimi değil. offical sitede yazıyor.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 eskişehir ne alaka ya. istanbula gelir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 e nası deil yaa siz eskişehirde deilsiniz heralde, o yğzden bilmiyoysunuz sanırım ama ben bizzat eskişehirdeyim ve doors par artık 222 ve konser de orda olucak[signature][hline] Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 değil olan şaka. şaka değil gerçek yani :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hııımm pardon yaa ben de gaza geldim nası deilmiş diye biliyorum ya ondan............ heheeh :-)[signature][hline] Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Tam ayrıntılar yazar mısınız ögrenince?[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yaa konser 10 kasım perşembe günü doors park yeni adıyla 222'de biletler 20milyon!!!!!!!!!!!!!!!!!! ve bi içki daahil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tebrikz:[signature][hline] Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours [Bu mesaj annabellee tarafından 13 Ekim 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yalnız vakit yaklaştıkça bilet fiyatlarında bi deişklik olucakmış sanırım yaani artışş.. hattaa kalmama ihtimaali de var tabi ben gidip aliim baari yaa[signature][hline] Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yalan olmadı değil mi bu konser? olmadıysa kimler gelecek eskişehirdeki konsere??[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ah bi insem çarşıya. otobüsle geçerken büyük bi therion afişi gördüm biyerde baya yazı da yazıyodu altında =)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 olm in tabi çarşıya walla doğruysa ekip toplayıp gelecem eskişehire[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eheh. yarın bilgi alayım bari[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: elesso, 13 Ekim 2005 19:59 tarihinde demiş ki: eskişehir ne alaka ya. istanbula gelir insan geliyor zaten [Bu mesaj ucanadam tarafından 17 Ekim 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 10 kasım'da vay be :( :( :([signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 öyle denk gelmiş napalım :([signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Beyler duyurayım burdan şu an doors park'da Therion biletlerinin rezerve biletleri satılıyor 5 milyon verip biletinizi ayırtıyorsunuz ve istediğiniz zaman biletinizi alıyorsunuz +5 milyon ama 10 Kasım'a kadar nakit sıkıntısı çekipde illa ki Therion diyenlere iyi bir haber bence..[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar