Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Master Blacksmith

Yakuzas

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar

Winterspring de seçim yapmamı gerektiren 3 tane blacksmith görevi var sword/axe/hammer bunlardan birini seçip görevi yaptığım zaman bana master axesmith 'ide ( yada hangisini seçtiysem ) öğretecekmi yoksa onu başka yerdenmi öğrenmem gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

onları iyi düşünüp seçmeni tavsiye ederim zira geri dönüşü yoktur. questlerden hangisi aldıysan gidip stratta istediği adamı kesiyorsun ( sword ve hammer smith orada axe yi bilmiyorum ) ondan sonra sana hangisini bitirdiysen ustalık belgeni veriyor recipeleri o alanla ilgili recipeleri bulmasıda gene sana kalıyor thorium brothers ile reputationu exalted yaparsan güzel recipeleri varmış bildiğim kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

geri donus geldi artik galiba, sworddan axe falan gecebilinmesi lzm artik patch notelarda okudum gibi gelio aklima ama sıkıoda olabilirim :D[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...