Yakuzas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Selam arkadaşlar Winterspring de seçim yapmamı gerektiren 3 tane blacksmith görevi var sword/axe/hammer bunlardan birini seçip görevi yaptığım zaman bana master axesmith 'ide ( yada hangisini seçtiysem ) öğretecekmi yoksa onu başka yerdenmi öğrenmem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Armorsmithing te yok muydu bs içinde?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yakuzas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 var ama ben weaponsmith i seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 O questler sadece recipe veriyor olması gerek?[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 onları iyi düşünüp seçmeni tavsiye ederim zira geri dönüşü yoktur. questlerden hangisi aldıysan gidip stratta istediği adamı kesiyorsun ( sword ve hammer smith orada axe yi bilmiyorum ) ondan sonra sana hangisini bitirdiysen ustalık belgeni veriyor recipeleri o alanla ilgili recipeleri bulmasıda gene sana kalıyor thorium brothers ile reputationu exalted yaparsan güzel recipeleri varmış bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yakuzas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Dün akşam aldım recipe'i master axesmith seçmiştim ( dawn's edge ) görevi bitirince master axesmith eğitiminide verdi başka birşey yapmaya gerek kalmadı. cevaplar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 thorium brotherhooda exhalted olmak neutraldan 15k gold+ 500 kingsblood 250 incendosaur scale 125 coal + 400 dark iron residue. buyrun sizi onden alalim[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 geri donus geldi artik galiba, sworddan axe falan gecebilinmesi lzm artik patch notelarda okudum gibi gelio aklima ama sıkıoda olabilirim :D[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 axe smith en mantiklisi su anda arcanite reaper yapmak icin sanirim o gerekiyo[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 armorsmith te bayagi karli recipeler duserse tabiki[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 para yok o işlerde eskisi gibi, herkes mc farmliyo kime satacan AR Dawns edge[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar