PaPeRCuT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 beyler ben gruba yeni üye oldum haberim olsa muhabbete baştan girer we carter gibi birinin bu dünyaya bidaha gelemeyeceğini çok güzel kanıtlardım ama size sadece bikaç foto göstermek istiorum..sanırım yeterli olacaktır[signature][hline]I'm gonna run away and never say goodbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 carter adam deil[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya bi get.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaPeRCuT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 nası foto göndercem ben ya[signature][hline]I'm gonna run away and never say goodbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 cartera adam diene ben adam demem[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaPeRCuT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hadi yürü git ya senmi sölüon kimin adam olup olmadıını[signature][hline]I'm gonna run away and never say goodbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 carter adam ama takımını adam edemiyo[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaPeRCuT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bir insan 4maç üst üste 40sayıyı geçerse we 4 maçıda kazandırırsa we bu adam takıma daha yeni gelmişse ben bu adama yıldız derim...ki daha rebound we asisst leri saymıorum bile...ben bu adamı yıllardır takip ediyorum we kesinlikle nba deki en iyi forwet(3) olduğunu iddaa ediyorum[signature][hline]I'm gonna run away and never say goodbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 carter kadar kotu basketçi gormedim[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaPeRCuT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bişey sorcam menemen sen basket oynuyomusun biyerde weya bi alakan warmı basketle yoksa laf olsun falan diyemi yazıosun[signature][hline]I'm gonna run away and never say goodbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Carter iyi oyuncu ama herşeyden önce artist. Takıma uyum sağlayamıyor ama eline top gerçerse mutlaka takım kazanıyor.Çok şahsi çok artist.O adamın olduğu yerde takım oyunu diye bir şey olamaz. Ha oynamıyor mu bazen takım oyununun kralını yapıyor. Attığı smaçlar kadar iyilerini görmedim /tamam gördüm baby jordan :) . Her şekilde Jordan gibi sayı yapabiliyor.Ama Jordan'dan tek eksiği şahsi oynaması. Carter adam değil bu konuda ama adam edilebilir :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies [Bu mesaj DarKRideR tarafından 23 Ekim 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaPeRCuT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 [signature][hline]I'm gonna run away and never say goodbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaPeRCuT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 DAHA NE OLSUN!!!!!! yanlışmıyım[signature][hline]I'm gonna run away and never say goodbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yanlışsın çünkü fotolar gözükmüyor[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaPeRCuT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bide bu foto wardı ununtmuşum bence en iyi carter fotoğrafı ben diom bu adamla şaka olmazzz :))[signature][hline]I'm gonna run away and never say goodbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaPeRCuT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 nası gözükmüyo ya bende gözüküo[signature][hline]I'm gonna run away and never say goodbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 CARTER DUNYA'NIN EN İYİSİDİR!!!!!![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaPeRCuT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 nası gözükmüyo ya[signature][hline]I'm gonna run away and never say goodbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaPeRCuT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 i love this game!! [Bu mesaj PaPeRCuT tarafından 23 Ekim 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaPeRCuT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 buarada geçen sayfada yanlış fotoyu koymuşum eeee daha yeniyiz okadar tecrübesizlik olcak dimi İŞTE CARTERın EN İYİ FOTOsu[signature][hline]I'm gonna run away and never say goodbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Yuh be kardeşim Tıkla şuraya oku adam gibi OKU BENİ![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 file:///C:/Documents%20and%20Settings/_FReeDoM_/Desktop/BuLuT/CARTER Çok harika bir host bende kullanmaya başlıyorum...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 basket bolümüde elden gitti herlade gecmiş olsun!![signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 adam şaka gibi yaa[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Pff. mod isterük.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar