RedBullBursa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ya beyler yeter ya nedir bu servlerdeki prblem Ben Vashj de oyun oynuyorum nedir bu ya... Bi yere kadar yani biz bu oyuna para veriyoruz arkadaşlar yani Blizz artık bu prblrmide düzeltemicekse hiç bişry demiyorum ben.Yani Oyundan son çıktığımda Latım 11200 dü YUH dedim çıktım.Bu ne rezillik ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 latencyde bişiler oluo gene bi ara lat 150 lere kadar düşüo 5 dakka sonra 1.5k oluo çok kıl erken yatıorum o yüsden.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Sanırım blizzarda değil sorun, routerlarda. Benim bütün yurtdışı internet yavaşlıyor wow ile birlikte.[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Hic sorma rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 @odium, Trace ettim tellia ya kadar birsey yok 200-500 arasi peak timeda. Sanirim blizzden kaynaklaniyiyor login serverindan sonraki yanlish routingden.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yine cooler larinda sorun wamis blizzin sanırsam herkeste ping ucuo aksam yogun saatlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya bu adamlar gecen hani migrationa acilan (almanyadaki) serverarin ispsini deistirdiler ya, bence orda var bi yamukluk, yeni isp biraz sakat gibi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar