Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kill Bill Vol. 1 salı akşamı Show-Tv'de ..

jankis

Öne çıkan mesajlar

saati de 22.00 arkadaşlar.

artık nası bi dublaj olur film ne kadar kesilir ben orasına karışmam. ben divxten tekrar izlemeyi tercih ederim şahsen :)

ama hala bu tarantino şaheserini görmemiş arkadaşlar varsa show da olsa film mahvolacak da olsa izlesinler derim. yani başka seçeneğiniz yoksa[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

kült populer olmamsına rağmen kendisine bağlı ve birbirleriyle iletişim içinde olan bi hayran kitlesi oluşturmuş kavramlara denir, berbat şeyler bile kült olabilir, mesela "supersonic elektronik" adlı şarkı ve wow! grubu.

kill bill (özellikle 2.) gayet sağlam bi film yeni bişey varmı filmde? hayır yenı olan tek şey butun eskileri bu kadar cıplak görmemiz, öleki sandki herşey gizlenmiş sanıyoruz.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

TV.'de film seyri olmaz bence en son izlediğim film tam olarak (full izledim.) hatırlamıyorum ama sanırım Geleceğe Dönüş 2'di.Ya Maç izlicen,Ya Eğlence programları,ya müzik kanalları yada Belgeseller yada 18+ budur![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bathory, 23 Ekim 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
bu filmi beraber izlemi$tik galiba.
ah ah ne günlerdi.

eheh sen, ben, arkeyn, silth ve dresquin.
bak nostalji oldu şimdi :)

sansür konusunda ise, verdikleri film tanıtımında baya kol mol kopuyodu o yüzden biraz umutlandım. film de geç saatte olduğu için az kesebilirler.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

saat 22:00 de sansürsüz yayınlarsa black mamba daha crayz 66i kemeye başlamadan rtük showun yayınını 66 gün keser :D[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

duvara karşı'ya uyguladığı "kesintiyi" bu film için de uygulayacaktır

zaten televizyon kanallarında film izlemek pek hoş değil (trt hariç), reklam süreleri oldukça sinir bozucu boyutlara ulaşabiliyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

ya ondan önce Cottonmouth un nası intikam aldıgını anlatmadılar bile.
12 yasında intikamını aldı...

e nası aldı ?
hiç bahsetmiyolar adamın subyan oldugunu genç kızlarla yattıgını vs vs falan..
Esas merak ettigim yer geliyo şimdi
Hattori Hanzo nun lafını nası ceviricekler bakalım
"Bu kılıçla Tanrıyı bile kesersin.."[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu ne biçim film di bea :) show tv ye kafam girsin :D sayelerinde filmden en ufak bişey anladıysam arap+fransız+japon+çinli+ingiliz olayım :-)

gidip vcd alıp izlicem :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 26 Ekim 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...