Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerets'den bir quote

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

az once tv de izledim
bakiniz ne diyor

"iyi ki golleri atan, maci kazanan seyirciler degil
bunu futbolcular yapiyor
yoksa fenerbahce her sene sampiyon olurdur"

bir fenerbahce taraftari olarak, galatasaray teknik patronun bu sozleri hosuma gitti ;)[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

tam olarak soyle demis

"Şükürler olsun ki taraftarlar gol atamıyor ve yalnızca sahadaki oyuncular gol yapabiliyor. Eğer taraftarlar gol atabilseydi Fenerbahçe hep şampiyon olurdu. Umarım Galatasaray taraftarı da zamanla tribünleri doldurmaya başlayacak ve takımımızı daha iyi destekleyecek"

kaynak[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 25 Ekim 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
bu gs liler normal sartlarda fb i yenemeyeceklerini anladılar nazar degdirmeye calısıyolar heralde.. :)

Keşke sataşmasanda bu fairplay dolu threadi kirletmesen...[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

10 bin kişi gitmişti gs nin son maçına yanılmıyosam gaz vermek için solemiş olabilir.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Gaz içindir :)
Yoksa Ergun muhabbeti yaparlar yine.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

gerets en kötü TD'lerden biri mi? Tromsöye yenildiği için mi? Bazı şeyler futbolcularda bitiyor artik.. Td sahaya girip kendi mi gol atsın? adam ligte 10 haftada 8 galibiyet 2 beraberlik aldi. Çok güzel bi sonuç bu ama zamanında fenerbahçeye olan şeyler şimdi GS'ye oluyor işte. GS'de de td istikrarsizligi baslar, ota boka TD atar yönetim kendini kurtarmak için. Aslında td'den önce yönetim lazim dicem ama Faruk süren yönetiminde bile gs uefa'yi aldigi için sirf yönetimde değilmiş. Bilmiyorum ya çok ilginç şey bu türkiyede futbol.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

FB taraftarı şu an iyi günlerini yaşıyor,kötü günler yaşarken stadı doldursalardı daha sağlam örnek olurdu Alex'e,Anelka'ya bide FB iyi gidiyorsa çoluk çocuk herkes gelir..BJK taraftarı daha örnek geliyor bence...[signature][hline]D'akmor
so 80's
Sosyal ağlarda paylaş

taraftarda artık güwen kalmadı biraz

rakip takıma bakıosn deli para war, stadı güzel, yönetimine güwenio

gs naaparsa yapsın fbde bi şekilde hakemle olsn kazanıo(bir görüştür) die dusunuo taraftar, bunun üstüne bilet pahalı we iftar saatine gelince maç stad boş oluo.[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an bi GS'li olarak düşüncem FB'nin hakemlere ihtiyaç duymadan uzak ara veya kıl payı bi şekilde şampiyon olacağı ama Galatasaray kulüp yapısı ve itibarı ile temiz bir yönetim değişikliği bir kan değişimiyle öyle 55.000 kişilik stadlara mağza zincirlerine sahip olmadan eski günlerine döner..Yaptı yapar da..[signature][hline]D'akmor
so 80's
Sosyal ağlarda paylaş

Son yıllarda gerçekten utanılıcak gibi gözüken bir kadro ile 10 maçta 8 Galibiyet 2 Beraberlik almış bir Teknik adam'a başarısız demek büyük GAF..[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez
Managerzone : FC Sönmez Republic

Lig : 1. SNMZ Oyn : 3 Av: 19 P : 9

Paticik Lig'i : 4. SNMZ Oyn : 7 Av : 33 P : 16
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jarjar, 25 Ekim 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
o gün 90 dakikayi izlediyseniz güzel bi söz söylediler

kötü seyirci yoktur kötü stad vardir

yillardir derme çatma stadda oynuyorlar adam gibi stad yapsinlar nasil dolar o stad
Şampiyonlar ligi finalinin oynandığı Muazzam güzellikteki Olimpiyat Stadına gidip bir maçta 150 kişi taraftar sokma gibi bi rekor kıran Galatasaray Taraftarı mı kötü yoksa stad'mı ?[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez
Managerzone : FC Sönmez Republic

Lig : 1. SNMZ Oyn : 3 Av: 19 P : 9

Paticik Lig'i : 4. SNMZ Oyn : 7 Av : 33 P : 16
Sosyal ağlarda paylaş

trasty bitirdi beni ahahah[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...