Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 az once tv de izledim bakiniz ne diyor "iyi ki golleri atan, maci kazanan seyirciler degil bunu futbolcular yapiyor yoksa fenerbahce her sene sampiyon olurdur" bir fenerbahce taraftari olarak, galatasaray teknik patronun bu sozleri hosuma gitti ;)[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 tam olarak soyle demis "Şükürler olsun ki taraftarlar gol atamıyor ve yalnızca sahadaki oyuncular gol yapabiliyor. Eğer taraftarlar gol atabilseydi Fenerbahçe hep şampiyon olurdu. Umarım Galatasaray taraftarı da zamanla tribünleri doldurmaya başlayacak ve takımımızı daha iyi destekleyecek" kaynak[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bu gs liler normal sartlarda fb i yenemeyeceklerini anladılar nazar degdirmeye calısıyolar heralde.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Way, 25 Ekim 2005 19:55 tarihinde demiş ki: bu gs liler normal sartlarda fb i yenemeyeceklerini anladılar nazar degdirmeye calısıyolar heralde.. :) Keşke sataşmasanda bu fairplay dolu threadi kirletmesen...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 10 bin kişi gitmişti gs nin son maçına yanılmıyosam gaz vermek için solemiş olabilir.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Gaz içindir :) Yoksa Ergun muhabbeti yaparlar yine.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 GS liler artık gönül rahatlığıyla gerets de bunadı diyebilirler:P[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 gs taraftarının takımına biraz daha destek olması tribünleri doldurması gerekir...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Gaza getirmek icin soylenmis bisey insallah sonuc verir...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Güzel bir düşünce ama gerets de cok beceriksiz. Gördügüm en kötü TD'lerden biri[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 gördüün en kötülerinden biri? kaç maç izledin acaba mrk ettim[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 beşitaş seyircisini örnek vermesi daha mantıklı olurdu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 beşiktaş yöneticileride Fenerbahçe taraftarını örnek gösteriyordu , Gs lı gerets de katılmış bu kervana... herkes dobra dobra konuşuyor artık...[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 gerets en kötü TD'lerden biri mi? Tromsöye yenildiği için mi? Bazı şeyler futbolcularda bitiyor artik.. Td sahaya girip kendi mi gol atsın? adam ligte 10 haftada 8 galibiyet 2 beraberlik aldi. Çok güzel bi sonuç bu ama zamanında fenerbahçeye olan şeyler şimdi GS'ye oluyor işte. GS'de de td istikrarsizligi baslar, ota boka TD atar yönetim kendini kurtarmak için. Aslında td'den önce yönetim lazim dicem ama Faruk süren yönetiminde bile gs uefa'yi aldigi için sirf yönetimde değilmiş. Bilmiyorum ya çok ilginç şey bu türkiyede futbol.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 FB taraftarı şu an iyi günlerini yaşıyor,kötü günler yaşarken stadı doldursalardı daha sağlam örnek olurdu Alex'e,Anelka'ya bide FB iyi gidiyorsa çoluk çocuk herkes gelir..BJK taraftarı daha örnek geliyor bence...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 beşiktaşın 11 puan gerisindeykende full tribünlere oynuyorduk sen merak etme kötü gün dostuyuz biz...[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bence geretsin iyi seyirciden kasttettiği absolut un tabiriyle en iyi dana gibi bağıran seyirci. veya ben böle anladım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ya bu yönetim eskidi artık,GS'li taraftarları ateşliyecek yenilik yapılmadığı sürece 10.000 kişiye oynarlar bu kadar basit.[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 taraftarda artık güwen kalmadı biraz rakip takıma bakıosn deli para war, stadı güzel, yönetimine güwenio gs naaparsa yapsın fbde bi şekilde hakemle olsn kazanıo(bir görüştür) die dusunuo taraftar, bunun üstüne bilet pahalı we iftar saatine gelince maç stad boş oluo.[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Şu an bi GS'li olarak düşüncem FB'nin hakemlere ihtiyaç duymadan uzak ara veya kıl payı bi şekilde şampiyon olacağı ama Galatasaray kulüp yapısı ve itibarı ile temiz bir yönetim değişikliği bir kan değişimiyle öyle 55.000 kişilik stadlara mağza zincirlerine sahip olmadan eski günlerine döner..Yaptı yapar da..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 +1 yönetime güwensizlik war herseyin kaynağı bu[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 o gün 90 dakikayi izlediyseniz güzel bi söz söylediler kötü seyirci yoktur kötü stad vardir yillardir derme çatma stadda oynuyorlar adam gibi stad yapsinlar nasil dolar o stad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Son yıllarda gerçekten utanılıcak gibi gözüken bir kadro ile 10 maçta 8 Galibiyet 2 Beraberlik almış bir Teknik adam'a başarısız demek büyük GAF..[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Lig : 1. SNMZ Oyn : 3 Av: 19 P : 9 Paticik Lig'i : 4. SNMZ Oyn : 7 Av : 33 P : 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: jarjar, 25 Ekim 2005 22:07 tarihinde demiş ki: o gün 90 dakikayi izlediyseniz güzel bi söz söylediler kötü seyirci yoktur kötü stad vardir yillardir derme çatma stadda oynuyorlar adam gibi stad yapsinlar nasil dolar o stad Şampiyonlar ligi finalinin oynandığı Muazzam güzellikteki Olimpiyat Stadına gidip bir maçta 150 kişi taraftar sokma gibi bi rekor kıran Galatasaray Taraftarı mı kötü yoksa stad'mı ?[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Lig : 1. SNMZ Oyn : 3 Av: 19 P : 9 Paticik Lig'i : 4. SNMZ Oyn : 7 Av : 33 P : 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 trasty bitirdi beni ahahah[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar