Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: khalad, 25 Ekim 2005 21:18 tarihinde demiş ki: Yaw kızları etkilemenin sakalla ne alakası var onu anlıyamadım bence insan olmanla alakalı birşey dış görüntü insanların nasıl bireyler olduklarını göstermez,çok yakışıklı olupta kaprisli,çekilmez bir insan olabilir.Ancak çirkin olupta çok kafa dengi birisi olabilirsin bence güzellik görecelidir. :D ben kızları sakalsız halimle etkiliyorum mu yazdım inanılmaz bişey ya..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. [Bu mesaj Hellsing tarafından 25 Ekim 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Hellsing, 25 Ekim 2005 21:20 tarihinde demiş ki: Her topic de 1 2 dallama ortamı geriyo.. açtığım topicde bende öyle düşünüyorum yada katılmıyorum nedi şudur bla bla bitti yani budur.. Konuları insanlar içlerini dökmek ve başkalarının fikirlerinide almak amacı ile açıyorlar insanlarda özgür bir biçimde düşüncelerini yazıyorlar onların düşüncelerine katılmıyorsanda sende ona karşı fikrini belirt yada hiç yazma?![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Sana demedim çocuuum sakalsızda etkiliyorum diyenler var :D bende fikrimi belirttim germe ortamı :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: khalad, 25 Ekim 2005 21:25 tarihinde demiş ki: said: Hellsing, 25 Ekim 2005 21:20 tarihinde demiş ki: Her topic de 1 2 dallama ortamı geriyo.. açtığım topicde bende öyle düşünüyorum yada katılmıyorum nedi şudur bla bla bitti yani budur.. Konuları insanlar içlerini dökmek ve başkalarının fikirlerinide almak amacı ile açıyorlar insanlarda özgür bir biçimde düşüncelerini yazıyorlar onların düşüncelerine katılmıyorsanda sende ona karşı fikrini belirt yada hiç yazma?! +1 topigi acmısın sonuna kadar elestirilere katlanacaksın:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Köseyim mutluyum :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: khalad, 25 Ekim 2005 21:25 tarihinde demiş ki: said: Hellsing, 25 Ekim 2005 21:20 tarihinde demiş ki: Her topic de 1 2 dallama ortamı geriyo.. açtığım topicde bende öyle düşünüyorum yada katılmıyorum nedi şudur bla bla bitti yani budur.. Konuları insanlar içlerini dökmek ve başkalarının fikirlerinide almak amacı ile açıyorlar insanlarda özgür bir biçimde düşüncelerini yazıyorlar onların düşüncelerine katılmıyorsanda sende ona karşı fikrini belirt yada hiç yazma?! ya hayret bişey search yap bişey yap kişiselde topiciğim kızlarla ne sosyal hayatla bir problemim yok. Bilmiyorum sıkıldım yada içimden geldi böyle bir topic açim dedim. Herkes fikirlerini söylesin ya ben kötü birşey dedimki bazı salaklar saldırıya geçti. Zaten böyle bişey olacağını düşünerekten sadece tecrübe diilde kişisel görüş de yazdım ama bakıyorumda bazıları anlamamış.. Kızın karşısında titreyen adam burda babalık yapıyor..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Hellsing, 25 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki: Kızın karşısında titreyen adam burda babalık yapıyor.. ooooooooof of of bu lafın altında kalacaıma yani üfff vaşş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 edit... [signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne [Bu mesaj vengefuler tarafından 25 Ekim 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Titredigimi nerden biliyorsunki?_ İnsanları tanımadan bence böyle atıp tutma ben fikirlerimi yazdım sende insan gibi yazmak yerine kafandan sallama bir suçlama ile üste çıkmaya çalışıyorsun benimde sosyal hayatım gayet normal merak etme.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 of of of kavgada sölenmez böle laf..aman aman aman sakin yaw ,nereye böle bi hışımka celallenmişiniz!... durulun bi(bende köseyim ama kızlar hep daha şirin bulduklarını sölüyolar , işte tam bu noktada da şirinlik mi yakışıklılık mı ayrımında kalıyorum!!!)[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar