Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders Çalışma Ögretisi istiyorum

Hardter

Öne çıkan mesajlar

Sınav başlamadan 2 saniye 34 salise önceye kadar güzelce yatıyorsun, sonra bir anda aklın başına gelip hafif felç oluyorsun birkaç dakika ("paralyse" olarak bilirler bunu UO'cu arkadaşlar).

Bana da bi okula gitme öğretisi lazım ya, üniversite kickleyecek beni sonunda beni oyundan.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...

[Bu mesaj Silphatos tarafından 10 Ekim 2005 09:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hocambak biz kalkıyoruz sabah. okula gidicekmiyiz diye bi açık oturum düzenliyoruz hemen odalarımıızn ortasındaki koridorda. Ve ona göre gidiyoruz yada gitmiyoruz.

tek başınaysan sıçtın okula gidemezsin valla..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

eheh ben bilmiyorum nasıl çalışıldığını ama bi arkadaş trance müzik aç demişti bilmem işe yarar mı[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

bende uni hazırlıgım ama hiç soru çözmüyordum sonra rehberlige gittim bi çalışma programı çıkardık şimdi biraz psikolojik zorunluluktan dolayı olsa gerek soru çözmeye başladım hatta sonuçları kontrol edipte yanlış sayısı 5 ten az ise sevindirik oluyorum.
adapte olman lazım. kendine vakit ayır ama onun dışında kendine baskı uygula özellikle program olayı işe yarıyor(programa tam uyamasan bile):)[signature][hline]msn/mail: [email protected]
--- --- --- --- --- ---
Saygılarımla
KLAB. & e-ekrem
Sosyal ağlarda paylaş

canın ders çalışmak istemediğinde,ki genelde öle bir sorun var :) ,derse çalışınca sana neler getireceğini düşün,çalışmayınca da neler kaybedeceğini..ciddi ciddii... işe yarıyor.... ya da arkadaşlarını da düşün... yarış yani ztn.[signature][hline]only girl powerrr :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 11 Ekim 2005 11:02 tarihinde demiş ki:
hocambak biz kalkıyoruz sabah. okula gidicekmiyiz diye bi açık oturum düzenliyoruz hemen odalarımıızn ortasındaki koridorda. Ve ona göre gidiyoruz yada gitmiyoruz.

tek başınaysan sıçtın okula gidemezsin valla..

hahaha :D[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Git sokaktaki çingenelere,dilencilere,tinercilere bak.Sonra aklına kötü kötü fikirlker gelsin mesela "Baba parasıyla bi yere kadar" die sonrada eşşek gibi dersini çalış eşşoğlu[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...