Hardter Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ewt arkadaslar açık lisede okuyorum :( ve annemın dırdırından bıktım bı ders calısma ögretısı yaparsanız cok sevınrıım video olursa daha daha sevnırım tesekurler :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 genelde yumurta got teknigini kullaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 nasıl oluyor anlatırmısın :P[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Sınav başlamadan 2 saniye 34 salise önceye kadar güzelce yatıyorsun, sonra bir anda aklın başına gelip hafif felç oluyorsun birkaç dakika ("paralyse" olarak bilirler bunu UO'cu arkadaşlar). Bana da bi okula gitme öğretisi lazım ya, üniversite kickleyecek beni sonunda beni oyundan.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 10 Ekim 2005 09:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hocambak biz kalkıyoruz sabah. okula gidicekmiyiz diye bi açık oturum düzenliyoruz hemen odalarımıızn ortasındaki koridorda. Ve ona göre gidiyoruz yada gitmiyoruz. tek başınaysan sıçtın okula gidemezsin valla..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kendını psıkolojık olarak calışmaya adapte edıceksın baska yolu yok bu konuda nekadar da olsa yardım edılemez hersey senın elınde cunku... kendın için kendın calışacaksın...[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 eheh ben bilmiyorum nasıl çalışıldığını ama bi arkadaş trance müzik aç demişti bilmem işe yarar mı[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bende uni hazırlıgım ama hiç soru çözmüyordum sonra rehberlige gittim bi çalışma programı çıkardık şimdi biraz psikolojik zorunluluktan dolayı olsa gerek soru çözmeye başladım hatta sonuçları kontrol edipte yanlış sayısı 5 ten az ise sevindirik oluyorum. adapte olman lazım. kendine vakit ayır ama onun dışında kendine baskı uygula özellikle program olayı işe yarıyor(programa tam uyamasan bile):)[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 canın ders çalışmak istemediğinde,ki genelde öle bir sorun var :) ,derse çalışınca sana neler getireceğini düşün,çalışmayınca da neler kaybedeceğini..ciddi ciddii... işe yarıyor.... ya da arkadaşlarını da düşün... yarış yani ztn.[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: zydar, 11 Ekim 2005 11:02 tarihinde demiş ki: hocambak biz kalkıyoruz sabah. okula gidicekmiyiz diye bi açık oturum düzenliyoruz hemen odalarımıızn ortasındaki koridorda. Ve ona göre gidiyoruz yada gitmiyoruz. tek başınaysan sıçtın okula gidemezsin valla.. hahaha :D[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Git sokaktaki çingenelere,dilencilere,tinercilere bak.Sonra aklına kötü kötü fikirlker gelsin mesela "Baba parasıyla bi yere kadar" die sonrada eşşek gibi dersini çalış eşşoğlu[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 önce paticikten kurtul...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yeteri kadar muzik stoklayıp neti kestir. tvyi bi yere kitle anahtarı da saklat arkadaşına. 1 haftaya aramazsın hiçbirini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar