zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 >>>ask neymis ögrenelim >>>Sesini duydugunuz anda avuclariniz terlemeye kalbiniz deli gibi carpmaya >>>basliyorsa... >>>Bu ask degil HOSLANMAK tir >>>Ellerinizi ondan cekemiyor surekli dokunmak sarilmak >>>istiyorsaniz.. >>>Bu ask degil ARZULAMAK tir >>>Yaninizda bir tek o oldugu icin onu istiyorsaniz.... >>>Bu ask degil YALNIZLIK tir >>>Herkes onunla olmanizi bekledigi icin onunlaysaniz... >>>Bu ask degil SADAKAT tir >>>Size sicak, yakin davrandigi icin onunlaysaniz... >>>Bu ask degil KENDINE GUVENSIZLIK tir >>>Uzulmesini istemediginiz icin onunlaysaniz... >>>Bu ask degil ACIMAKtir >>>Ona deger verdiginiz icin hatalarini hosgoruyorsaniz.. >>>Bu ask degil ARKADASLIK tir >>>Butun gun ondan baska hicbirsey dusunmediginizi >>>soyluyorsaniz.. >>>Bu ask degil KOCA BIR YALAN dir >>>Onun iyiligi icin kendinizden cok Sey feda >>>edebiliyorsaniz... >>>Bu ask degil YARDIMSEVERLIK tir >>>O uzgunken sizin de kalbiniz aciyorsa... >>>Iste bu ASKtir >>>Tarif edemediginiz bir cekim yuzunden ondan bir turlu >>>kopamadiginizi dusunuyorsaniz.. >>>Iste bu ASKtir >>>O herkese guclu gorunmesine ragmen icindeki zayifligi >>>hissedebiliyorsaniz.. >>>Iste bu ASK tir >>>Baskalarini da cekici bulmaniza ragmen hic pismanlik >>>duymadan >>>onunla kalmaya devam edebiliyorsaniz.. >>>Iste bu ASK tir mail olarak gelmiş.. Sizce açıklamalar yada tezler doğru mu?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ben sevgilime karşı hepsinden bir parça da olsa hissediyorum. buna ne isim konur peki???[signature][hline]CuRseD_OnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bu konu açılmış gibi sankim.. aşk mı? aşk,bi ihtiyaç,genel olarak da sonradan gülünen bi saçmalıktır..işte böle:D (aşkın çeşitleri var tabi ihtiyaçdeyince saldırmayın hemen bana..)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 anlamadığım bir şey var yalnız. ihtiyaç dediğin karşılanınca biten bir şeydir. aşk bir ihtiyaç olamaz bence hiç bir türü olamaz... suya ihtiyacın varsa su içersin biter ama aşk öle değil, isteyince aşık olamıyorsun ve de aşık olunca da doyamıyorsunnnnnnnnnnnnn... benim için öle en azından[signature][hline]CuRseD_OnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 buna en iyi cevap benim imzam olacak sanırım ;)[signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bu konuda aklıma gelen ilk şey Amorres Perros adlı film oldu. Love is money,Love is pain,Love is passion,Love is lie,Love is death,Love is everything...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: cursed_one, 25 Ekim 2005 12:43 tarihinde demiş ki: Ben sevgilime karşı hepsinden bir parça da olsa hissediyorum. buna ne isim konur peki??? asıl aşk budur bence..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 aşk fani sevgi baki diyorum aşk yalandır diyorum.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 @ oper: cursed-one *utanır* =)[signature][hline]CuRseD_OnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 AÇILDI bu konuuuuuu[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ayrıca aşk diye birşey yoktur az vodka vardır :D[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya havle... - Valla hoş, hepsini şuan bi kıza karşı hissediyorum. Ne oluo şimdi haski kırması gibi bişimi[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: zydar, 25 Ekim 2005 12:34 tarihinde demiş ki: >>>Baskalarini da cekici bulmaniza ragmen hic pismanlik >>>duymadan >>>onunla kalmaya devam edebiliyorsaniz.. >>>Iste bu ASK tir bu kısmına katılmıorum,kesinlikle hemde... ;)[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 aşk diye birşey yoktur bulan var diyorsanızda kesin trash tır[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Aşk vardır... Ama nerde bilmiorum[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: darko_eowyn, 25 Ekim 2005 18:38 tarihinde demiş ki: said: zydar, 25 Ekim 2005 12:34 tarihinde demiş ki: >>>Baskalarini da cekici bulmaniza ragmen hic pismanlik >>>duymadan >>>onunla kalmaya devam edebiliyorsaniz.. >>>Iste bu ASK tir bu kısmına katılmıorum,kesinlikle hemde... ;) neden?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 O uzgunken sizin de kalbiniz aciyorsa... :([signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: zydar, 25 Ekim 2005 12:34 tarihinde demiş ki: >>>Butun gun ondan baska hicbirsey dusunmediginizi >>>soyluyorsaniz.. >>>Bu ask degil KOCA BIR YALAN dir neden?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: RabbiT, 25 Ekim 2005 15:27 tarihinde demiş ki: Bu konuda aklıma gelen ilk şey Amorres Perros adlı film oldu. Love is money,Love is pain,Love is passion,Love is lie,Love is death,Love is everything... :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 @zydar çünkü "O" varsa, başka kimse yoktur etrafta. O'na alternatif olabilecek herhangi biri yoktur. çünkü "O" tektir. anlatabildim mi zydar:)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 evet anladım :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar