Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ben en iyi arkadaşımla küstüm sevgilimden ayrılmış gibi oldum şimdi napıcam boşluk hissediyorum kendi üstümde ooof niye açtım ben bu topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 EEEeee sen olayı anlatmamışsın ki seni barıştırma yöntemini düşünelim..Şimdi ne sölesek olmaz.Ya olayı anlat yada şimdiden arkadaşını yok bil!!! (=[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 en yakın köprüden atla.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Neden küstün ki? İnsan en yakın arkadaşına küsünce hemen barışır zaten. Arkadaşlığın tuzu biberidir onlar :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 suçluysan özür dile en iyi arkadaşın kızsa suçlu olmadanda özür dileyebilirsino sittin sene dilemiyecektir hatta okadar seviyosan arkadaşını suçluysan ve erkekse bile dile cok kötü kavga etmediyseniz senden nefret eetmediyse yada hayvan değilse kabul edecektir[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 merak etme zaman sizi barıştırır[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Her zmn ılk adımı sen at.Barıstıgınızda anlarsın ne kadar buyukluk yaptıgını[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 aynı olayı bir iki ay kadar önce ben de yaşadım. üstelik adamı her gün görüyorum ama konuşmuyoruz. çok acı bi durum. hala ben de ne yapcaama karar veremedim[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 aynı sey bana da oldu.. ve nedeni o kadar saçma ki... yarım saat beklettim diye(yalnız bu bekletme ekme değil.kız yanımda bekledi) artık konuşmuyoruz.... koyuyo insana ama ne demişler giden gider kalan sağlar bizimdir.ama bende sağ da yok o ayrı ...[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Peki eyledik hadi git.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bence "özür dilemek" en iyisi. haklı veya değil çok önemi yok. amacım seni kırmak değildi yaptıysam özürdilerim gibi... ya da daha detaylı bir barışma yöntemi istersen neden küstüğünü söylemen lazım..........[signature][hline]CuRseD_OnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ya aslında suçlu o ben onun hakkını savundum o beni suçladı müdür karşısında bende patladım söledim en sonunda gerçeği ama müdüre değil annesine e napsaydım işte bi anda oldu :( En kötüsüde hergün birbirimizi görüp pis pis bakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 çok kötü yapmışsın.. zıçmışsın resmen... :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar