Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Derdime derman eyleyin :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
EEEeee sen olayı anlatmamışsın ki seni barıştırma yöntemini düşünelim..Şimdi ne sölesek olmaz.Ya olayı anlat yada şimdiden arkadaşını yok bil!!! (=[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mesaj tarihi:
Neden küstün ki? İnsan en yakın arkadaşına küsünce hemen barışır zaten. Arkadaşlığın tuzu biberidir onlar :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
suçluysan özür dile
en iyi arkadaşın kızsa suçlu olmadanda özür dileyebilirsino sittin sene dilemiyecektir
hatta okadar seviyosan arkadaşını suçluysan ve erkekse bile dile cok kötü kavga etmediyseniz senden nefret eetmediyse yada hayvan değilse kabul edecektir[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Mesaj tarihi:
Her zmn ılk adımı sen at.Barıstıgınızda anlarsın ne kadar buyukluk yaptıgını[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
aynı olayı bir iki ay kadar önce ben de yaşadım. üstelik adamı her gün görüyorum ama konuşmuyoruz. çok acı bi durum. hala ben de ne yapcaama karar veremedim[signature][hline]Anywhere but Nowhere..
Mesaj tarihi:
aynı sey bana da oldu.. ve nedeni o kadar saçma ki...
yarım saat beklettim diye(yalnız bu bekletme ekme değil.kız yanımda bekledi) artık konuşmuyoruz.... koyuyo insana ama ne demişler
giden gider kalan sağlar bizimdir.ama bende sağ da yok o ayrı ...[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Mesaj tarihi:
bence "özür dilemek" en iyisi. haklı veya değil çok önemi yok. amacım seni kırmak değildi yaptıysam özürdilerim gibi... ya da daha detaylı bir barışma yöntemi istersen neden küstüğünü söylemen lazım..........[signature][hline]CuRseD_OnE
Mesaj tarihi:
Ya aslında suçlu o ben onun hakkını savundum o beni suçladı müdür karşısında bende patladım söledim en sonunda gerçeği ama müdüre değil annesine e napsaydım işte bi anda oldu :(
En kötüsüde hergün birbirimizi görüp pis pis bakıyoruz
  • Yeni Oluştur...