Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

edebiyatçılar ve yaşam

eldiablo

Öne çıkan mesajlar

yaa bi edbi metinlercimiz var akıllara zarar ve bu benim takıntım oldu bizim öyle çok abartılı bir anımız yok (şimdilik) ama sizin böyle anılarınız varsa ve hocalardan nasıl kurtulduğunuzu anlatırsanız, derdimi paylaşırsanız memnun olurum[signature][hline]the world is mine
Sosyal ağlarda paylaş

sınavlarda öğrencilere duyduğu sempatiye göre not veren (sallamıyorum ya da abartmıyorum) bir edebi metinlercimiz vardı geçen sene. bu sene edebiyatımıza giriyordu, sözel alana geçtim başka okula gönderdiler, kurtuldum neyse ki.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel bir edebiyatçımız vardı.Hoca bir gün acaip sinirlenmişti bna dedim kesin 0 ı vericek gittim hocanın yanına dedim şu yanağıma tokat atarmısınız hoca direk yelkenleri suya indirmişti o günden sonra çok samimi olmuştuk hocayla.
Kısacası diyorumki hocalara kılpaçinoluk yapma laf kavgasına girip hocayı ezmen bile birşey kazandırmıcak veya gidip müdüre şikayet etmen vs vs hiç birşey kazandırmıyor inan.Bugün hocalarla kavga edersin öbürgün üniversite'de profesörlerle kapışırsın sonra profesörlerde senmisin bna yamuk yapan der adamın dersinden hep kalırsın.İi huylu ol zaten hiçbir hoca sna dokunmicaktır emin ol.Hatta hocanın bir hassa gözüne gir kitap oku adamın dibinde fln bak o sevmediğin edebiyatçı sna nasıl davranmaya başlıyor[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?"
Mutluluk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...