sessizgemi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Flaglari ılk olarak kendım ayarlamistim fakat tam olarak istedigim gibi olmadi daha sonra nebulanın msp.scp sini kullanayim dedim ve onu attim fakat yine britte recall olunamıyor ve mark scroll yaılamıyor mark yapılamıyor ve beaska bulabildigim butun map.scp leri denedım kendım koydum olmadı bana yardımci olabilecek bir sahıs varsa allah razi olsun ne muradi varsa versın cınnet gecırmek uzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hangi versionu kullanıosun eger revision sa nbl scrlerini gecirirken area ları falan sılıodun sanırım bır kac rütuş yapıodun ama 55ide öle bi sorun vermez sanırım[signature][hline]if i wil die a day, you'll be last girl in my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 her başlığa yazmaktan ben bıktım ama siz sormaktan bıkmadınız.. sysmsgx smsgx falan gibi özel sysmessage functionları yerine sysmessage @color,font,unicode şeklinde değişimi yaparsanız düzelecektir.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Vallahi Sanada Yazık Be. Bende Bi kaç Forum Takip Ediyorum. 3-4 Dakika arayla tüm forumlarda bu konu açıldı :)[signature][hline]Storm Uo Devredilicektir. İlgilenenler İçin adres. www.stormuo.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar