Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bana geri odeme plani hic inandirici gelmedi o kadar parayi 13 yil vade degil 25 yilda zor oderiz gibime geliyor hadi hayirlisi ayrica 28 agustosta ali sami yen yikiliyormus[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 alisamiyene üzüldüm,umarım yerine bi ucube dikmezler.hem ne güzel annemin çalıştığı şirket karşısıydı,stadın 3/4'ünü görebiliyodum[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Turkıyenın en modern stadını yapıcaz dıorlar dur bakalım gorucez 100. yılımızda yenı alı samıyenımııze kavusucaz[hline]Cio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Stad ne zaman bitecek. Olimpiyat stadını 1 senemi kullanıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 trafik ne hale gelecek acaba?[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Olimpiyat Stadı'nın trafikten başka büyük bir sorunu var: "Rüzgar". O kadar kötü bir soğuk var ki Temmuz ayında bile gidenler üşümüş oraya. Rüzgar panelleri yetişmezse bütün G.S. lileri ancak eskimo paltosu paklar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar