Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sanal sürücü sorunu acil!!

_narsil_

Öne çıkan mesajlar

ya bu deamon toolsu kullanıyodum ben bi oyun yükledikten sonra onu çalıştırabilmem için bi de blaxx diye bir şey indirdim o gün bi sorun çıkmadı ama ertesi gün windows açıldığında deamon.dll hatası vermeye başladı. Deamon a tıkladığımda SCSI Device hatası veriyodu. Ben de Deamon ve Blaxx ı bilgisayardan sildim. Ama silmeme rağmen sanal sürücü yok olmadı kaldır desemde windows tekrar açılışta buluyo. Bi yerde bi sorun var ama bi türlü çözemedim. Deamon u tekrar yüklemek istediğim de de yüklemenin sonunda şöyle bi hata veriyo.
"Some driver has invalid name or conflicts with other file or service in system. Please choose other driver names or make sure you have rebooted after removal of sofware using same names."
deamon u da yükleyemiyorum. Ben de alcohol u yükledim onunla çalıştırabildim oyunları ama bu seferde iki tane sanal sürücü oluştu dediğim gibi deamondan kalma sürücüyüyok edemiyorum ve sanırım bunlar çakışıyo çünkü pc resetlendi 1 kaç kere ya eski sanal sürücüyü nasıl yok edebilirm kaynağı nerde bunun kaldırla yok olmuyo. Lütfen yardım edin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...