Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız eve kapak attı gitmiyo:(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Hellsing, 24 Ekim 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaş espiri yapmaya çalışmış ama en doğru şeyi söylemiş eğer izmirdeysen bu arkadaşın dediği doğru olabilir.

çok afedersin arkadaşım ama izmirli kızlar .rspu mu :hrr:[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın

Storm UO - Seer Pru
Mesaj tarihi:
Hop Hop bisde izmirliyiz izmirin güllerine laf yok nerde görülmüş alsancak yada karşıyaka sahilindeki kadar güzel kız bi arada türkiyenin ibizası be izmirim bayram gelsede gitsem artık :)..[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol...
Mesaj tarihi:
said:
PrudenT, 24 Ekim 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
said:
Hellsing, 24 Ekim 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaş espiri yapmaya çalışmış ama en doğru şeyi söylemiş eğer izmirdeysen bu arkadaşın dediği doğru olabilir.

çok afedersin arkadaşım ama izmirli kızlar .rspu mu :hrr:

Kesinlikle hayır zaten hatalı bir cümle olmuş. Ama üniversite ortamında ınanılmaz durumlar oluyor açıklaması zor şimdi ve bahsettığim kızlar da çok elit ailelerin kızları olabiliyor..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
said:
Viskhii, 24 Ekim 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
Hop Hop bisde izmirliyiz izmirin güllerine laf yok nerde görülmüş alsancak yada karşıyaka sahilindeki kadar güzel kız bi arada türkiyenin ibizası be izmirim bayram gelsede gitsem artık :)..

ne kadar ilginç ama izmir dedim izmir dimi orası ??[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Mesaj tarihi:
said:
Hop Hop bisde izmirliyiz izmirin güllerine laf yok nerde görülmüş alsancak yada karşıyaka sahilindeki kadar güzel kız bi arada türkiyenin ibizası be izmirim bayram gelsede gitsem artık :)..

bu arada güzelliklerine laf eden yok..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Mesaj tarihi:
said:
Hellsing, 24 Ekim 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
said:

ne kadar ilginç ama izmir dedim izmir dimi orası ??

hayır bursa ama kız izmirli çıkmış işte arada bi tane öle diyelim[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol...
Mesaj tarihi:
said:
malik, 25 Ekim 2005 12:42 tarihinde demiş ki:
bu kız sana aşık olum:)
ciddiyim..
var mı bi haber bundan?

yok abi öle bişey haber yok hatundan
hey yavrum be kıza bak tam efsaneymiş gideli kaç gün oldu adı kaldı hala onu konuşuyoruz:)[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol...
Mesaj tarihi:
Allah sanada böle hatun nasip etsin ehehehehe

töbe töbe sözümü geri aldım tutar falan ramazan günü felç olursun sonra:)[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol...
Mesaj tarihi:
lan sus Allah korusun..
ben biraz beleşçiyim dir karşıdmaki olursa kuruyup kalırız oralarda..(:
neyse ben derse kaçtım..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon
  • Yeni Oluştur...