vimpir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 uydudan download yapiyorum dosyalarin bazilari "unknown" olarak geliyor bazen uzantisini avi, mp3, rar, exe v.s yapiyorum tuttugu oluyor ama bazende hic birisi olmuyor 1,5gb dosya olunca insan silmeye kiyamiyor buna nasil 1 cozum bulabilirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ?[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 windowsun internetten arama şeyisi var ya o olmuyo mu ?[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 o seysi denemedim hic[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: SoulCube, 24 Ekim 2005 16:53 tarihinde demiş ki: windowsun internetten arama şeyisi var ya o olmuyo mu ? arkadaş ondan bahsetmiyor mesela bişey indirdi uzantısız çıkmış[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 uydudan dosya yakalamaca oynarsan öle olur :) terbiesiz...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ne olduğunu bilmediğin 1.5gblık dosyaları niye indiriyosun ki?[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 görmemişin uydusu olmuş... :)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 tutmuş şeyini koparmış neydi oya ortasında noise azalatıcısı mı ne o öle bişey işte[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya sacmalamayin ayni anda bir suru dosya indiriyor ve bunun bana maliyeti sifir sayisiz album, sayisiz video indirdim kimiside bole cikiyor lutfen yardimci olucaksaniz yazin yoksa hepinizi dovmek zorunda kalicam :D[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bsplayer üzerine sürükle dosyayı direk. eğer video dosyası ise direk açacaktır (ogg ve mkv açmayabilir standart pack'ler ile) öye değilse bir program ile dosyanın ilk 2k kadarını okuyup ekrana yazdır. belki header bilgisi içinde uzantı okunabilir şekilde yazılmış olabilir.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Zopik, 24 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: bsplayer üzerine sürükle dosyayı direk. eğer video dosyası ise direk açacaktır (ogg ve mkv açmayabilir standart pack'ler ile) öye değilse bir program ile dosyanın ilk 2k kadarını okuyup ekrana yazdır. belki header bilgisi içinde uzantı okunabilir şekilde yazılmış olabilir. 1.5gb lık dosyanın 2kb ı nası okunuyor?? notpadde falanmı açıcaz önce?[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Aslında açmaz değil açar ama ne kadar zamanda açar bilemiyorum :) EditPad deneyin. Hmm bir ufak bir program yazılabilir belki. Derleyici bulursam bi bakayım kitaba.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ehehe cakal ben onlari denemiyormuyum saniyosun ilk once bsplayera atiyom, olmadi mediaplayer clasic olmadi uzantisini exe yapiyom olmadi kufur edip siliom :D ama editlemek aklima gelmedi ise yaramaz gibi gelio bana:)[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hex edit??[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 neyle editlersen editle sonucda dosyayi acmasi lazim cok kasar 1gb da[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hm hayır. birincisi bu editlemek değil. sadece dosyaya göz atmak. ikincisi ise bazı editörler dosyanın tamamını belleğe almak yerine sadece lazım olan kısmını okurlar. bu da yerine göre avantaj ya da dezavantaj sağlayabiliyor işte.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar