Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

unknown file

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uydudan download yapiyorum dosyalarin bazilari "unknown" olarak geliyor bazen uzantisini avi, mp3, rar, exe v.s yapiyorum tuttugu oluyor ama bazende hic birisi olmuyor 1,5gb dosya olunca insan silmeye kiyamiyor buna nasil 1 cozum bulabilirim.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 24 Ekim 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
windowsun internetten arama şeyisi var ya o olmuyo mu ?

arkadaş ondan bahsetmiyor mesela bişey indirdi uzantısız çıkmış[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın

Storm UO - Seer Sorrowful
Mesaj tarihi:
ya sacmalamayin ayni anda bir suru dosya indiriyor ve bunun bana maliyeti sifir sayisiz album, sayisiz video indirdim kimiside bole cikiyor lutfen yardimci olucaksaniz yazin yoksa hepinizi dovmek zorunda kalicam :D[signature][hline]imza!
Mesaj tarihi:
bsplayer üzerine sürükle dosyayı direk. eğer video dosyası ise direk açacaktır (ogg ve mkv açmayabilir standart pack'ler ile)

öye değilse bir program ile dosyanın ilk 2k kadarını okuyup ekrana yazdır. belki header bilgisi içinde uzantı okunabilir şekilde yazılmış olabilir.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Mesaj tarihi:
said:
Zopik, 24 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
bsplayer üzerine sürükle dosyayı direk. eğer video dosyası ise direk açacaktır (ogg ve mkv açmayabilir standart pack'ler ile)

öye değilse bir program ile dosyanın ilk 2k kadarını okuyup ekrana yazdır. belki header bilgisi içinde uzantı okunabilir şekilde yazılmış olabilir.

1.5gb lık dosyanın 2kb ı nası okunuyor?? notpadde falanmı açıcaz önce?[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
ehehe cakal ben onlari denemiyormuyum saniyosun ilk once bsplayera atiyom, olmadi mediaplayer clasic olmadi uzantisini exe yapiyom olmadi kufur edip siliom :D ama editlemek aklima gelmedi ise yaramaz gibi gelio bana:)[signature][hline]imza!
  • Yeni Oluştur...