Smoke Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konu ilie ilgili olduğundan ufak bir anektod anlatayım. Cuma akşamı katılıdığım bir toplantıda konuşmacı olarak Adnan Sezgin vardı. Kendisi Türkiye'nin ilk profeyonel Futbol Menejeridir. Galatasaray ve İstanbulspor'da yıllarca görev yapmıştır. Konuşması sırasında açık açık şunu belirtti, "BJK ve GS gelirlerini birer birer arttırırken FB bunu dörder dörder arttırıyor. GS mali durumu ne kadar kötü olursa olsun batmaz ama geçenlerde açıklanan 200milyon dolarlık bütçeye ulaşamaz. Buda bize Türkiye liginde 7de10 gibi yüksek bir fenerbahçe şampiyonluğu olarak geri dönecektir. Ben Ankaragüçlüyüm ama yıllarımı Galatasaraya verdim ve başarılı olmasını herşeyden çok isterim ancak gelirini hala TV yayın haklarına bağlayan bir GS başarılı olamaz" dedi.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 @Ping İşin gücün tahrik olmuş, rakip takıma sataşmadan tek mesaj atamıyorsun.Şahsen artık senden çok rahatsız olmaya başladım.Burdan bakınca gittiğin yol, yol değil gibi görünüyor.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hiç bi şeyden anlamaz gibi konuşuyor bazı arkadaşlar, futbolun burdan daha çok ilgi gördüğü ve milli gelirin Türkiyedekinin 3 katı kadar olduğu ülkelerde bile bu 200 milyon dolarlık bütçeye sahip takım sayısı sınırlı ki bu takımlar bütün dünyaya ürün satarak,maçlarının onlarca ülkede yayınlanmasıyla bu rakamlara ulaşabiliyolar.Şimdi sorarım o zaman 5 sene sonra nasıl fener bu ülkelerin seviyesine gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: zamo, 24 Ekim 2005 20:24 tarihinde demiş ki: @Ping İşin gücün tahrik olmuş, rakip takıma sataşmadan tek mesaj atamıyorsun.Şahsen artık senden çok rahatsız olmaya başladım.Burdan bakınca gittiğin yol, yol değil gibi görünüyor. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pingtwo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Othranx, 24 Ekim 2005 23:55 tarihinde demiş ki: said: zamo, 24 Ekim 2005 20:24 tarihinde demiş ki: @Ping İşin gücün tahrik olmuş, rakip takıma sataşmadan tek mesaj atamıyorsun.Şahsen artık senden çok rahatsız olmaya başladım.Burdan bakınca gittiğin yol, yol değil gibi görünüyor. +1 + :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar