Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

irem hayalet sevgilim cep telefonlarımızda,lol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir dakka[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Tek istediğim var !!! Adminlik
Herkez post kasıcı gelir bana...
Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!!
Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!
Mesaj tarihi:
ya bu sarkıyı hala dinlemedim herkes bayılıyomus birisi azıcık ucundan soyleyebilirmi:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Mesaj tarihi:
Ses kötü ama şarkı fena değil...

Bide ilk baştaki kaydın cep telefonuyla yapıldığı söyleniyodu, ses o yüzden kötü diolardı ama sanırım normal kayıtlarıda çıkmış ses yine aynı şekilde berbatmış:D

Olsun işte depresif takılırken dinlemek güzel oluyo...

Playlistime girebilme şerefine erişmiş tek Türkçe şarkıdır da diyebilirim(meraktan, 5 dk lığına:D)[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Mesaj tarihi:
ses de şarkı da insanın farklı müzik türlerine karşı olan hoşgörü sınırlarını zorluyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
said:
Zerglingtr, 24 Ekim 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
[spo1=Buyrun..]http://rapidshare.de/files/2390342/irem2.mp3.html[/spo]

Linki burda... Spoiler ın altında
(Ruh sağlığınız yerindeyse dinlemeniz sakıncalı olabilir, ruh sağlığınızın bozulmasını bekleyin, ondan sonra dinleyin. Ses iğrenç olsada depresyondayken o gıcırtı farkedilmiyo)[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Mesaj tarihi:
said:
dory, 23 Ekim 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
kanald'de alt yazı gecti simdi ghayalet yazıp bilmem kaça yollayınca iremden hayalet sevgilim şarkısı cebinize gelsin diye, o kadar dalga gectik falan kız meshur oldu,heh komik

açıldı[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Mesaj tarihi:
için acıdı macıdı ama LOLu yapıştırmışsın hemen.

"abi geçen gün SLM(selim sanırım bu) geldi,arabayı vurduğunu söyledi LOL dedim ya."

bunu gerçek hayatta da kullanmaya başladınız. KİM DEDİYSE ONA LAFIMDIR.

isterse babam lol desin,ona da fırça çekerim,laf atarım.[signature][hline]valandil ownz j0o!
çapkınım hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM
Mesaj tarihi:
Konuyla LOL un ne alakası var? Yani LOL denmiş denmemiş ne olcak? LOL dense ne olur yani? LOL denmesi dünyanın sonumu? gayet güzel birşey LOL
Konu, İrem - Hayalet Sevgilim şarkısı...

LOL un denmesi yada denmemesi birşey farketmiyo... Ne bu şiddet bu celal?[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
  • Yeni Oluştur...