Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 türkiyede en ucuza nerden bulurum bu cihazı bide fiyatları neler[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Daha ucuza creative al. Kalite...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 boşver ipodu, creative zen touch var, süper, tavsiye ederim...[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: nileppezdel, 08 Ekim 2005 13:14 tarihinde demiş ki: Daha ucuza creative al. Kalite... kalite = ipod :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 walla bende KAWAİ nin 512 mb lık mp3 player ı war cok memnunum 270 e aldım[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ipod mini aldım memnunum 2 hafta oldu gayet hoş..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ipod nano çıktı türkiyeye geldimi bilmiyorum.. ya bekle onu al yada gene bekle nano çıkınca diğerleri ucuzlasın öyle al ben mini kullanıorum gayet memnunum tafsiye ederim... öyle 60 lığa falan gerek yok bence (en azından kullanan arkadaslar öle diyo.. )[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ipod mini, harici disk olarak kullanılabiliyor mu acep??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 evet kullanılabiliyo ama önce itunes da "enable disk use" demen lazım[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Yani pek kullanışlı değil harici disk olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EirnLove Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 pilinde falan böle bi süre sonra sorun çıkıyo diye duydum. düzgün şarj olmuyomuş falan. bende Sony MD var, ama discman alıcam bu hafta. CD takıp çıkarmanın keyfi ayrı..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 250 milyona 4Gb creative var.Bence fıyatı gayet ıyı[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: EirnLove, 14 Ekim 2005 07:35 tarihinde demiş ki: pilinde falan böle bi süre sonra sorun çıkıyo diye duydum. düzgün şarj olmuyomuş falan. bende Sony MD var, ama discman alıcam bu hafta. CD takıp çıkarmanın keyfi ayrı.. bende öyle olduğu zaman ufak bi ücret karşılığı yenisinin verildiğini duydum... ne kadar doğru bilemem ama apple dır sonuçta bi çözüm bulmuşlardır[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ipod cok güzel ama şarkı yükleme liste oluşturma vesaire gibi işlerde cok fena soyliyim kafayi yiyosun başka makinaya takıyosun süper şarkılar var ama alamıyosun , alırsan kendi şarkılarını silmen gerekiyo fln saçmasapan yani .. bu arada Creative ZEN iPOD mini den pahalı arkadaşlar haberiniz olsun[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben mini kullanıorum herkesin bilgisayarından bişeyler atabiliyorum gayette sorun çıkmıyo..[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kendi ipodundaki sarkıları silmeden itunes ile nasil atıyosun ? anlatsanda bizde atsak .. gerçi ben dün gece sabaha kadar kurcalayıp bi program buldum adamlar windows kullanan ipod kullanicilari için XPLAY diye bi program yapmışlar itunes gibi sağlam bişey yani direk drag-drop ile addliyorum şarkıları[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 özel bişey yapsam anlatırdım da normal usb den bağlıorum itunes açılıyo ipod u görüyo içindeki şarkılar gözüküyo sora o bilgisayardaki şarkıları drag and drop la ipod a atıyorum hiç bişey silinmiyo hiç sorun çıkmıyo yaklaşık 10 farklı makinaya taktım hiç bi sorun yaşamadım.. ama normal ipod kullanan arkadaşlarımın çoğu aynı problemden şikayetçi..[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 iRiver h3xx serisi rullaz derim. iPod sadece aksesuar ve dizayndan ibaret. Geçen kuzenim getirdi iPod'unu, ondan alıcaktım parçalar falan. Yok iTunes'u yükle yok bilgisayar iPod'u tanımak zorunda falan. Tanımadıda alamadımda parçaları bin küfür ettim Apple'a. Rezalet alet. Ama H320? Tak bilgisayara HD olarak görsün. Line-in'i Line-Out'u falan harika alet.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Durlag, 17 Ekim 2005 04:51 tarihinde demiş ki: ipod cok güzel ama şarkı yükleme liste oluşturma vesaire gibi işlerde cok fena soyliyim kafayi yiyosun başka makinaya takıyosun süper şarkılar var ama alamıyosun , alırsan kendi şarkılarını silmen gerekiyo fln saçmasapan yani .. bu arada Creative ZEN iPOD mini den pahalı arkadaşlar haberiniz olsun Ben Yalçınlardan ZEN Touch aldım, 20gb, radyolu ama küçük mp3 çalarlar daha pahalı oluyor 20 gblıklardan. Creative ses açısından çok daha kaliteli arkadaşlar. Arkasında Apple var diye ipod kaliteli demeyin. Ses olayında tecrübe ve kalite Creative'dir. Ama apple'ın diğer bütün aletleri kaliteli o ayrı. İ pod da kaliteli ama Creative daha kaliteli...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ipodu taktigin an windows onu tasinabilir hard disk olarak goruyo zaten bi yanlisin var lathspell[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Valla görmedi bilemicem. Ayrıca iTunes formatı değiştirip alete atıyor parçaları diye biliyorum ben, yani direk MP3 olarak atmıyor.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yok direk mp3/m4a olarak atıyor. ipod'u itunes'la diil de file manager'la açıp gizli dosyaları görüntülersen müziklerin olduğu folderları görebiliyorsun. kendi kafasına göre oluşturduğu bi dosyalama sistemi var tabi, ama uzantılar yine .m4a veya .mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Hocam başka makınelerdekı şarkıları senın şarkıların silinmeden almak ıstıyorsan ıpod u taktıında makıneye İtunes programını calıstırmadan f disk in icinden unvisible dosyaalrı vısıble yap yanı gorunur yap hocam o zaman senın şarkıların f diskte gorunucek sende rahat rahat drag and drop olayını ıcıne yapıcaksın ama bunu ıtunes programını calıstırmadan yap calıstırdıgın an hoop ucuyo sarkılar :)[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Hmm, iyi bi dahaki sefere kuzenim iPod'unu geitrince parçaları alabilicem o zaman :). Ben şu 5th Gen iPod'ları beğendim ama hala iRiver H320'm kadar güzel değil. Yani Line-in, Line-out gibi, USBOnTheGo gibi özellikler olmadan iPod'u düşünmem bile. Tabi 30 FPS'de video oynatma güzel bir özellik kabul edilebilir (H320'de 10 fps) ama sonuçta onun içnde PSP'm var.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bende 4gb ipod var arkadaşım biraz cimrilik yaptı okdr para vermem dedi ipod a iriver aldı bikacgun sonra kalıte kendını bellı ettı camın ıcıne tozlar kacmaya basladı (böyle bişi olabılırmı yaa :) ) alet gariplesti sonra arkadaşımda pepsı kutu larındakı kapakları bırıktırerek ıpod almak ıcın kendını kastı ne şanssa çekiliş ona denk geldi :) Bir erkek olarak onun suan pembe ipodu var. İriver fln boş hocam bence...[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar