Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPod


Hotdog

Öne çıkan mesajlar

said:
EirnLove, 14 Ekim 2005 07:35 tarihinde demiş ki:
pilinde falan böle bi süre sonra sorun çıkıyo diye duydum. düzgün şarj olmuyomuş falan. bende Sony MD var, ama discman alıcam bu hafta. CD takıp çıkarmanın keyfi ayrı..


bende öyle olduğu zaman ufak bi ücret karşılığı yenisinin verildiğini duydum... ne kadar doğru bilemem ama apple dır sonuçta bi çözüm bulmuşlardır[signature][hline]Absolutely ABSOLUT.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ipod cok güzel ama şarkı yükleme liste oluşturma vesaire gibi işlerde cok fena soyliyim kafayi yiyosun başka makinaya takıyosun süper şarkılar var ama alamıyosun , alırsan kendi şarkılarını silmen gerekiyo fln saçmasapan yani .. bu arada Creative ZEN iPOD mini den pahalı arkadaşlar haberiniz olsun[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kendi ipodundaki sarkıları silmeden itunes ile nasil atıyosun ? anlatsanda bizde atsak .. gerçi ben dün gece sabaha kadar kurcalayıp bi program buldum adamlar windows kullanan ipod kullanicilari için XPLAY diye bi program yapmışlar itunes gibi sağlam bişey yani direk drag-drop ile addliyorum şarkıları[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

özel bişey yapsam anlatırdım da normal usb den bağlıorum itunes açılıyo ipod u görüyo içindeki şarkılar gözüküyo sora o bilgisayardaki şarkıları drag and drop la ipod a atıyorum hiç bişey silinmiyo hiç sorun çıkmıyo yaklaşık 10 farklı makinaya taktım hiç bi sorun yaşamadım.. ama normal ipod kullanan arkadaşlarımın çoğu aynı problemden şikayetçi..[signature][hline]Absolutely ABSOLUT.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iRiver h3xx serisi rullaz derim. iPod sadece aksesuar ve dizayndan ibaret. Geçen kuzenim getirdi iPod'unu, ondan alıcaktım parçalar falan. Yok iTunes'u yükle yok bilgisayar iPod'u tanımak zorunda falan. Tanımadıda alamadımda parçaları bin küfür ettim Apple'a. Rezalet alet.

Ama H320? Tak bilgisayara HD olarak görsün. Line-in'i Line-Out'u falan harika alet.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Durlag, 17 Ekim 2005 04:51 tarihinde demiş ki:
ipod cok güzel ama şarkı yükleme liste oluşturma vesaire gibi işlerde cok fena soyliyim kafayi yiyosun başka makinaya takıyosun süper şarkılar var ama alamıyosun , alırsan kendi şarkılarını silmen gerekiyo fln saçmasapan yani .. bu arada Creative ZEN iPOD mini den pahalı arkadaşlar haberiniz olsun
Ben Yalçınlardan ZEN Touch aldım, 20gb, radyolu ama küçük mp3 çalarlar daha pahalı oluyor 20 gblıklardan. Creative ses açısından çok daha kaliteli arkadaşlar. Arkasında Apple var diye ipod kaliteli demeyin. Ses olayında tecrübe ve kalite Creative'dir. Ama apple'ın diğer bütün aletleri kaliteli o ayrı.

İ pod da kaliteli ama Creative daha kaliteli...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok direk mp3/m4a olarak atıyor. ipod'u itunes'la diil de file manager'la açıp gizli dosyaları görüntülersen müziklerin olduğu folderları görebiliyorsun. kendi kafasına göre oluşturduğu bi dosyalama sistemi var tabi, ama uzantılar yine .m4a veya .mp3
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam başka makınelerdekı şarkıları senın şarkıların silinmeden almak ıstıyorsan ıpod u taktıında makıneye İtunes programını calıstırmadan f disk in icinden unvisible dosyaalrı vısıble yap yanı gorunur yap hocam o zaman senın şarkıların f diskte gorunucek sende rahat rahat drag and drop olayını ıcıne yapıcaksın ama bunu ıtunes programını calıstırmadan yap calıstırdıgın an hoop ucuyo sarkılar :)[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm, iyi bi dahaki sefere kuzenim iPod'unu geitrince parçaları alabilicem o zaman :).

Ben şu 5th Gen iPod'ları beğendim ama hala iRiver H320'm kadar güzel değil. Yani Line-in, Line-out gibi, USBOnTheGo gibi özellikler olmadan iPod'u düşünmem bile. Tabi 30 FPS'de video oynatma güzel bir özellik kabul edilebilir (H320'de 10 fps) ama sonuçta onun içnde PSP'm var.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 4gb ipod var arkadaşım biraz cimrilik yaptı okdr para vermem dedi ipod a iriver aldı bikacgun sonra kalıte kendını bellı ettı camın ıcıne tozlar kacmaya basladı (böyle bişi olabılırmı yaa :) ) alet gariplesti sonra arkadaşımda pepsı kutu larındakı kapakları bırıktırerek ıpod almak ıcın kendını kastı ne şanssa çekiliş ona denk geldi :) Bir erkek olarak onun suan pembe ipodu var. İriver fln boş hocam bence...[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...