TwinS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 klasik olan www.webbiti.com adresindeki php yi nerden bulabilirim.Download edebileceğim bi adres öğrenebilirmiyim??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 php'den anlamam ama phpnuke adlı programla bu tür şeyler yapıyorlardı sanki..[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 postnuke mü ne o olabilir ama tabi ama nuke'ün modifiyesi de olabilite. :) bilen biri cIkar.[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TwinS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 onun gibi olması gerekli deil o tarz bi PHP olması yeterli benim için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bence illa phpnuke veya postnuke diye $artlanma yani daha basit görünümlü $eyler de var. prawler kesin master yapmI$tIr portal konusunda. :) newsphp falan da var mesela. sadece haber post ediyosun falan.[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TwinS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sadece başlangıç için o tarz bi PHP arıyordum amacım örenmek başka bişi deil[hline]www.yadigar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 newsPHP, bizim sitede bu kullanIlIyo, oldukca da basit bi$ey...[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TwinS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sağol dostum[hline]www.yadigar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar