Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ayki masaustunuz(EKİM)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

yuh o ne yaa ?! OMG![signature][hline][b]cats rulz =)
biliyo neyın ne oldugunu artık hersey duzenıne gırıcek ınsallah ama o kendıne guvenmıyomus daha once bırısı canını yaktı sanırım anlatmıyo bana bu kadar gözyaşından sonra işler oluruna varsın lütfen allahım lütfen.
Mesaj tarihi:

[spo1=Ahanda :Pp][/spo][signature][hline][b]cats rulz =)
biliyo neyın ne oldugunu artık hersey duzenıne gırıcek ınsallah ama o kendıne guvenmıyomus daha once bırısı canını yaktı sanırım anlatmıyo bana bu kadar gözyaşından sonra işler oluruna varsın lütfen allahım lütfen.

Mesaj tarihi:

[spo1=Desktop][/spo][signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Tek istediğim var !!! Adminlik
Herkez post kasıcı gelir bana...
Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!!
Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!

Mesaj tarihi:
said:
Smooth, 21 Ekim 2005 04:59 tarihinde demiş ki:
said:
Griswold, 01 Ekim 2005 09:28 tarihinde demiş ki:

Bu duvar kagıdını nerden bulabılırım? :)

bende aynı soruyu sormak için tüm topiğe göz atmayı bekşiyodum. tam "aha son sayfayada bakimde sorim" diyecektim. sen benden çok yaşıyacaksın demekki. :D cidden ya bu nasıl güzel bi masaüstüdür böle.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Mesaj tarihi:
said:
FreEmoon, 21 Ekim 2005 12:58 tarihinde demiş ki:bende aynı soruyu sormak için tüm topiğe göz atmayı bekşiyodum. tam "aha son sayfayada bakimde sorim" diyecektim. sen benden çok yaşıyacaksın demekki. :D cidden ya bu nasıl güzel bi masaüstüdür böle.

Walla benim izmirde yasadığımı goz onunde tutarsak umarım senden uzun yasarım :)

resmin sahibine bi pm atalım bari :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::...
tık...æ...tık
[TcT]DJA
Mesaj tarihi:
[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
said:
LucifeL, 21 Ekim 2005 12:59 tarihinde demiş ki:
bu kim yaaa:D:D

Chiana, Farscape Mini Series, kendileri Nebari ( bir tur ırk ) olur. Benimde favourite hatun uzaylı karekterim oluyorlar, karizma, life style, vs vs babında.. :)

Farscape Series

Edit: Link yanlış olmuş..

[Bu mesaj Arlooax tarafından 21 Ekim 2005 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
http://img270.imageshack.us/img270/6826/adsz9jv.jpg
bu ay bıtmedı daha arkadaslar dvm dvm :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
  • Yeni Oluştur...