Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CPU Fan'in Diesel Motor gibi Calisiosa ?

MyDyingBride

Öne çıkan mesajlar

aç fanı fan kısmının ortasındaki mile birkaç damla makine yağı damlat, çevir falan, fazlasını al, 2 dk sonra bi daha damlat, yine yağı al biticek fıldır fıldır olucak. ekran kartlarında da işe yarar[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın

Storm UO - Seer Sorrowful
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PrudenT, 23 Ekim 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
aç fanı fan kısmının ortasındaki mile birkaç damla makine yağı damlat, çevir falan, fazlasını al, 2 dk sonra bi daha damlat, yine yağı al biticek fıldır fıldır olucak. ekran kartlarında da işe yarar

pervaneyi çıkarıyormusun motordan ? yoksa aynı şekilde aradaki boşluktan içeri mi akıtıyorsun yağı ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 23 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
pervaneyi çıkarıyormusun motordan ? yoksa aynı şekilde aradaki boşluktan içeri mi akıtıyorsun yağı ?

evet çıkarıyoruz pervaneyi. ortasındaki mile damlatıyoruz :D. ekran kartım düdüklü tencre gibi sesler çıkarıodu sonra kamyona dönüşünce denedim oldu, ne şerefsizler ekrn kartı üreticileri, tam 2 yıl garantisi bitti 1 ay geçmeden torladı :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Hiç kasma ole bendede aynı sorun var sulu boya fırcasını fanın gotune sokuosun hocam ısınde gezdırıosun bıraz haşince gezdırıosun ama suluy boya fırcassını ozaman susuyor.Gelelim yine susmadı ozaman kasaya korkma bısı olmuo vur ama kasanın tam kıc kısmına fanın ustune vur bı kac tane sert vur ama susuyor bıdaha basladımı bıdaha vur sulu boya fırcasını da arada kullan ben ole yapıyorum... :)[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

Valla vurmassan taa fan ı en kokunden sokupte temızlıceksın haa tabi benim bilgisayarım 3yıllık olmus p4 1600 pek iyi bişi diil ondan hoyrat davranıroum seninki iyi bişise tabiki vurma :)))[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
Sosyal ağlarda paylaş

seninki yine iyi benimki 7. senesine girecek neredeyse yadigar.. p3 450mhz 64mb ram 8mb ekran karti .. ne beklersinki vuuuurrrr tekmeyi gitsin.. eski toprak teknoloji sadomazodan hoslanio ;)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AxlXelru, 24 Ekim 2005 16:51 tarihinde demiş ki:
Hiç kasma ole bendede aynı sorun var sulu boya fırcasını fanın gotune sokuosun hocam ısınde gezdırıosun bıraz haşince gezdırıosun ama suluy boya fırcassını ozaman susuyor.Gelelim yine susmadı ozaman kasaya korkma bısı olmuo vur ama kasanın tam kıc kısmına fanın ustune vur bı kac tane sert vur ama susuyor bıdaha basladımı bıdaha vur sulu boya fırcasını da arada kullan ben ole yapıyorum... :)

yok bad sector ile uğraşmaktan nefret eden bir insan olduğumdan kasaya vurursam sert vurmuyorum hafif patlatıyorum rezonansa girdiği zaman düzeliyor.

fanın içini çıkarıp yağlamak iyi fikir ama[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
othinn, 24 Ekim 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
tozdandır o, hiç kasma sök yenisini al tak paşalar gibi, fan dediğin neki 5-10dolar en fazla.

tozdandırda bazı fanlarıda dilediğince çöpe atamıyorsun.
Silent fanların tanesi 25 30 dolara kadar çıkabiliyor , böyle bir durumda tek çaren içine yağ akıtmak[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam acmaya gerek yooooook sulu boya fırcasını arkdakı fan boslugundan cok ıkı gezdır duzelıcek... Dinle eski topraklardan ben anlıorum :)[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
Sosyal ağlarda paylaş

ya anlamıyosn galiba al işte 4 senelik cpu fanı tor tor ses çıkarıodu - ayda 1 temizlerim çıkarıp. bitmiş işte yağı yavaş dönüp ses çıkarıyor ben de yağ damlattım bitti gitti[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...