Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başliksiz

Cirkincik

Öne çıkan mesajlar

Normalde kullandigim nick ile yazmak istemedim arkadaşlar gorur duyar eleştiri yagmuruna tutar diye yazmak ta istemiyorum ondan yeni acc alip yazip içimi boşaltmak istiyorum ..
Bıktım artık tek düze yaşamaktan bıktım cogu seyden .Hatta kendimden Oturup aglimmi yoksa kendime mi güleyim hiç mi hiç bilemiyorum Bir bıcagı kalbime saplayıp ölimmi yoksa kopruden bogaza mı atlayayim buna bile karar veremiyorum .
bakiyorum cevreme bom boş goruyorum etrafı bitmek istiyorum artık.
Sacma sapan bir yazi oldu ama neyse ...
Ne ailem le nede yakınlarımı görmek istemiyorum .
Aslında sonumun ne olacagını tahmin edebiliyorum ama acısız ve hızlı olmasını istiyorum..
Başima grilar giriyo geceleri uyuyamiyorum düşünüyorum kendimi ne olucak sa olsun diye artık...
Oh be..
Sosyal ağlarda paylaş

"Kesin tatil yapacaksın yoksa ölürsün"
Diye bi$i yok tabi ki. Canın sıkkın belli. Bu bi kız olabilir, sosyal çevre olabilir.
Olayı biraz daha açarsan yardımcı olmaya çalı$ırım.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

Birseye mi canın sıkıldı yoksa tek düze giden yaşamına mı isyan ediyorsun? 20. yüzyılın hastalığı bu bence.. Gelişen teknoloji sosyal gelişimimizi elimizden aldı ve bizi bu şekilde yalnız bıraktı.

Yakın bir arkadaşını istemeyerek de olsa ara.. Bir yerde buluşun ya da senin yanına gelsin. Biraz sohbet edin, güzel bi yemek yeyin.. Tam çözüm olmuyor ama en azından akşam yastığa kafanı koyduğunda aynı şeyleri düşünmüyorsun..

Tek başına gezmek de işe yarıyor.. Doğa ile kucaklaşabileceğin yerler kesinlikle sana çok iyi gelir.. O zaman ben neye sıkıldığımı unutuyorum. :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç bir şeyi sorun olarak gorme. İnsanlar sana onun bir sorun oldugunu hatirlattiklarinda da asagilayici bir bakis firlativer. :)

Dostum, cogu sey kafanda biter, once kendini yonetmeyi ogren...[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

Tatil yapicak vaktim yok malesef ..
ki kendimi sömürülmüş hissediyorum bakiyorum etrafıma hep başkalarında ne kapsam kardir hesabını yapan kişiliksiz insanlar duruyor kendi kendime sunun ayaklarını yerden kessem daha iyi olur gibisinden dusunceler içersindeyim ...ki ark. ortamımda yok.. kız ark. o da yok..

insanlar ne kadar serefsiz olmuş kardeşim..2 gun once günlük gülüstanlık idi hep bişiler ister bende yapabildigim için hep evt olur derdim imkan dahilinde olmayan bir durumda benden istedigini alamayınca gercek kimligini ortaaya koyuyor bu ilk degilki..

Aslinda en buyuk hatam HAYIR demeyi bilemem dir belki karşidaki kimseyi kıramıyorum hayır diyemiyorum kahretsin beynim beynimi yiyor fıttırma aşamasindayimm ...
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sorunları ya$ayan birisi olarak yardımımın dokunacağını dü$ünüyorum.
Bu tip durumlarda ba$ına gelen olayları ne kadar kafana takarsan o kadar zor duruma dü$ersin.
Arkada$, dost, sevgili... bunlar hayatının her evresinde olacak/olmayacak.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...