gellidus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Tavsiyelerimi dinle 3 adimda kizi kap :D:D 1. cagri atmayi mesaj atmayi cagrilara cevap vermeyi kesiyorsun 2. okulda normal oluyorsun oyle reddedildim diye konusmamazlik etme. Gayet normal eskiden nasil muhabbet donuyorsa aynisini dondur. 3. ve en onemli madde yarin gidip ayni cumleyi birdaha kuruyorsun ama sonuna "Seni yanlis anlamisim ama bu arkadasligimizi bozmasin vs vs vs " gibi eklentiler yapiyorsun. Eger bunlar ise yaramazsa 7 is gunu icerisinde oms ile bana ulasip adres bilgilerini verirsen kapiniza bir sevgili yollayacagiz :) not:Mesaj geyik olabilir maddeler ciddi ama. Birde sakin baska bir kiza yazmaya kalkma en azindan 15-20 gun. Bizi bizden daha iyi taniyorsun diye bosuna demiyor kizlar bana. Ama terzi kendi sokugunu dikemez hesabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ee hadı bakalım bol şans sana....[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: gellidus, 17 Ekim 2005 23:43 tarihinde demiş ki: Bizi bizden daha iyi taniyorsun diye bosuna demiyor kizlar bana. Ama terzi kendi sokugunu dikemez hesabi :) rofl :-)[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 simdi neler oldu anlatayim: hicbisi olmadi :D yani konusmadik bile o benden hoslanmiyor sanirim :([signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum [Bu mesaj Anelor tarafından 18 Ekim 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 napicam ben yaaaaa :([signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bırak boşver salla alayına isyann... P.s=Harbi diyom dalga değil bırak boşver takıl karı kız boş bunlar[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya salla olmuyo iste[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Oluyo oluyo... Çok güzel oluyor[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hehe salla yaw harbide joe doru demiş yalan bunlar yalan[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 erkeklere yönelsek..[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 öeh :) ya offf ya ask cok kotu bisi yaa!![signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Aradığını ki$iye $uan ula$ılamıyor. [ Bu karıyı tutiim ][signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 of ya ya böle topicler görnce kötü oluyorum çok ya neyse adı bende saklı kalsın[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kiz beni arakadas olarak goruyormus bana o gozle hic bakmamismis =/ of[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 :) yaw salla sen arkdaş modda takıl onla ama böle samimi sıcak çocuk gibi.. olmadı uzak dur zaten..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Zephyros, 17 Ekim 2005 14:35 tarihinde demiş ki: butun karizmatiklik yakısıklılık vs. kullan kendine asık et ondan sora tekmeyi bas hepsinin suyuna kibrit copu surundurmekten baska bişi yapmıyo bunlar ya e yuhh yaniii yorum yok... kız ya naza çekiodur yada dalga geççektir!!![signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ee biriyle dalga gecmek güzel bişemi?bencede abi allem et gullem et tavla sonra bas tekmeyi...[signature][hline]infinite skills create miracles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Anelor, 17 Ekim 2005 14:33 tarihinde demiş ki: bugun butun cesaretimi topladim ve kizi cagirdim ve sole bi dialog gecti aramizda: -xxx ben senden hoslaniyorum -*gulumser* bisi demem mi gerekiyor -eee (WTF!?!?OMFG!?!?!?!) hayir sonrada gelmis bana cagri atiyor öh! napicam ben simdi Yeni okudum. Dialog süper olmuş :)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bence git adam gibi al karşına anlat tüm bunları..de işte benim de aklım karıstı ama elimde deil bu işler...arkadaşlıgımıza cok deger veriyorum,bozulmasını istemiyorum ama bu duygularımı da kabul etmek zorundasın öle t.şş.k geçer gibi ben sana öle bakmadım deme,ne yani bakmadıysan benim ne hissettiğim önemli deil mi öyle görmezden mi gelcez duygularımı,ben sana tüm içtenliğimle duygularımı açtım senin bana diyecek başka bir sözün yok mu?o kadar zor mu karşındaki insanı incittikten sonra teselli etmek..ben sana deger vermiştim ''(Kızın ismi)'' ama sen bana bunu layık gördün yazzıklar olsun çık hayatımdan...de bence.. ...ya da deme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 capul naaptin abi aheuaehuaheua onun yerine cekip doveyim kisayoldan ayni sonuca cikmazmi?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 boşver be abi sana kız mı yoq? takma kafana gelir geçer bunlar. kalıcı sensin kendini üzme[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yarinda sinaw war a.q hic calismadim ya butun gun onu dusunerek i died for you caldim ehe :)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 :D şaka bi yana restini çek ki kız seni ciddiye alması gerektiğini anlasın..öyle tüm bunları içine gömüp pusma diyorm...o zaman kız da der he buna öyle gaz gelmiş bi ara ondan söyleyivermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya bilmiyorum... bidaha ondan bi hamle gelemdikce konusmiyacam unutmaya calisicam :) ama zaten kiz cevabini vermis ben onu o sekilde hic dusunmedim fln diyerek yani bence artik yapicak bisi kalmadi bu konuda burda kapanir dimi?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Kapanır ama sakın hiçbişey olmamış gibi devam etme... Konuşmalarda aranızda böyle birşeyin geçmiş oldugu hissedilsin,ha zamanla eski haline döner o ayrı... Önemli olan duygularının önemli oldugunu ve bu konuda ciddi oldugunu kıza göstermen...Sonradan aklına takılır ''acaba?'' fln diyebilir o da ayrı ama şimdilik gururlu takılman kızı etkiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar