Giber Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hunter kardeşler, broken tooth yeni tameledim harika bir pet. fakat neye göre train etsem diye dusunuyorum. resistance+armor mu gitsem yoksa resistance+stam mı gitsem ? pvp pet olarak kullanmak istiyorum, instance peti veya farming peti degil. tavsiyelerinizi bekliyrem :)[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 40 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 pvp peti için , ne extra hitpointe nede armora ihtiyacın yok, Sen petin tüm saldırı özelliklerini max olarak al üstünede isteğine bağlı olarak resistlere yüklen (özellikle arcane'e en az 90 yada 120 vermen kedini kolay kolay sheep yapılamaz hale getirir.)[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 PvP pet olacaksa claw bite prowl dash son lvl ver hepsini uzerinde frost ve arcane vresist al. [Bu mesaj Absolut tarafından 24 Ekim 2005 03:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 NE isen stealth alman cok isine yarar flag korurken sende petinde stealth beklersiniz full dmg gidiceksin bide arcane resist kesin al poly ve arcane expoya karsi onun disinda hp ve armor cok onemli deel kimse vyurmuyo petler zaten[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: FreEmoon, 23 Ekim 2005 21:58 tarihinde demiş ki: püstünede isteğine bağlı olarak resistlere yüklen aman oveload olmasın :lol:[signature][hline]Wolf brothers falling at my side, With honor I will die. Upon the Altar of the Storms, I will be reborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Peki baska bir baslik acmadan sorayim instance peti ve farming peti nasil olmali sizce? ve kullanip da memnun oldugunuz, tavsiye edeceginiz petler nelerdir?[signature][hline]--------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 PvE peti armoru yuksek bi pet olmalıki add falan olursa dayansın. PvE pete growl, bite veya claw, petin özelliği varsa o ve tabiki armor HP vermek akıllıca.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 birde hazır mevzusu gecmişken lvl 59-60 saglam bir pet nerden bulurum ??[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ben bi domuzcuk taömeledim ama dusuk lvldı bay geldi ona lvl kastırırken sonra silithusdan rare bi scoprpid tameledim lvl56 baya sağlam yaratık yani winterdaki 56-60 2 kedi dalarken sağ kalıyor. Bulabildiğim guzel yuksek lvl pet o var sadece tank olarak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ben winter den kedi aldım beyaz o nasıl sizce lvl 60 tameedim[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ben bu chari farm icin kullanicagimdan ayni zamanda hizli da olsun istiyorum, armor ve Hp'ye agirlik verince tabi is degisiyor faq'da ki siteleride inceledim popüler petleri vermisler ama merak ettim sizler ne kullaniyorsunuz farm icin?[signature][hline]--------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ben farm için scorpid kullanıyorum agroyu gayet guzel tutuyor ve armoru baya yuksek oldugundan direk diger yaratıga geciyorum zaman kaybetmeden.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ilk firsatta denerim bende, suan cat kullaniyorum memnunum ama cok farkli pet denemedigim icin bir kiyaslama yapamiyorum, bu hafta tanarisden bir tane tamelerim.[signature][hline]--------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar