Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pet Train

Giber

Öne çıkan mesajlar

hunter kardeşler, broken tooth yeni tameledim harika bir pet. fakat neye göre train etsem diye dusunuyorum. resistance+armor mu gitsem yoksa resistance+stam mı gitsem ?

pvp pet olarak kullanmak istiyorum, instance peti veya farming peti degil. tavsiyelerinizi bekliyrem :)[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 40 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

pvp peti için , ne extra hitpointe nede armora ihtiyacın yok, Sen petin tüm saldırı özelliklerini max olarak al üstünede isteğine bağlı olarak resistlere yüklen (özellikle arcane'e en az 90 yada 120 vermen kedini kolay kolay sheep yapılamaz hale getirir.)[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

NE isen stealth alman cok isine yarar
flag korurken
sende petinde stealth beklersiniz
full dmg gidiceksin
bide arcane resist kesin al
poly ve arcane expoya karsi
onun disinda hp ve armor cok onemli deel
kimse vyurmuyo petler zaten[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi domuzcuk taömeledim ama dusuk lvldı bay geldi ona lvl kastırırken sonra silithusdan rare bi scoprpid tameledim lvl56 baya sağlam yaratık yani winterdaki 56-60 2 kedi dalarken sağ kalıyor. Bulabildiğim guzel yuksek lvl pet o var sadece tank olarak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu chari farm icin kullanicagimdan ayni zamanda hizli da olsun istiyorum, armor ve Hp'ye agirlik verince tabi is degisiyor faq'da ki siteleride inceledim popüler petleri vermisler ama merak ettim sizler ne kullaniyorsunuz farm icin?[signature][hline]---------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...