innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ADSL'e geçmeyi düşünüyorum, ama benim telefonda hışırtı var. bu hışırtıyı nereye bildireyim? hışırtıyı düzelttirebilirsem inşallak bende bi adls olayına gireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 telefon bozuk olmasın. vur[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 telekom a bildirmen gerekiyor gönderilen frekansta sorun var düzeltmeleri gerek hışırtı her daim olur ve kaliteyi bozar, iletim için olumsuz bir etkidir arıza kayıt bırakıver[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 evet bizim de öleydi adsl den sanıoduk ama vurunca geçio[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bizden gelio ses ama çift telefon bağlı olduğu zaman.[signature][hline]Im not wonderful...im a girl.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bi numara vardi arayıp arıza için basvuruyordunuz, legbranin telefonunda aynı sorun vardi arayınca duzeldi de numara aklima gelmiyor :/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ya o bizde de var ama adsl den diye biliyorum ben[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bizde de var. adsl.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ADSL henüz bağlı degil, başvurmadım bile. telefondaki sorunu gidernce başvuracam işte. yok mu bilen telefonda arız oldugunda hangi numarayı arayıp başvuruyuruz? acil yardım ediverin, bıktım bu kablo netdeki sorunlardan. hala sizin oradaki şebekede sorun diyor adamlar utanmadan bu kaçıncı son 2 haftadır öeh yani. PS: "telekoma başvuracan" diye cevap yazan dyamick'i kınıyorum. itfaiye yazsa idin bari. bu kadar boş mesaj atılabilir. bilioz güzelim telekom ile ilgili bi yere basvuracagımızı, devlet güzel sanatlar enstitüsüne başvureacak halimiz yok herhal. bana net cevap gerekiyor na bu numaraya başvuracan şeklinde. yarabbim nedir bu kelden çektigim, bilerek mi yapıyor nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 genelde adsl bağlandıktan sonra hışırtı olur. bu kadar ileri görüşlü hat görmedim! Pes.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ankaradaysan anlatayim.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 121 i arıyorsun abi.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 fistan numara için saol aradım, hayırlısı ile bekliyoruz artık bakalım nolcek veya ne zaman olcek. aleksi: neyi anlatacan? ankarada 121'i farklı bi şekilde mi çeviriyorlar? ;) [Bu mesaj innkeeper tarafından 23 Ekim 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: innkeeper, 23 Ekim 2005 17:29 tarihinde demiş ki: PS: "telekoma başvuracan" diye cevap yazan dyamick'i kınıyorum. itfaiye yazsa idin bari. bu kadar boş mesaj atılabilir. bilioz güzelim telekom ile ilgili bi yere basvuracagımızı, devlet güzel sanatlar enstitüsüne başvureacak halimiz yok herhal. bana net cevap gerekiyor na bu numaraya başvuracan şeklinde. yarabbim nedir bu kelden çektigim, bilerek mi yapıyor nedir. yahu admin bey nerden bileyim senin ne sorduuna belki telefoncuya mı gidicem elektrikçi mi cagırayım napayım diye sormussundur hem böyle bir soru soruyosan şu resmi koyarlar normalde ama dua et adminsin koymadım farzet de bende banlanmış rp si yapmak zorunda kalmayım :Poynanmışı[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 dilde pabuç gibin maşallalk, hem kel hem fıdıl hemde pabuç dilli. evde kalırsın sen, bak sonra söylemedi deme. ps: herşeyi gugilda aratacak isem bu sitede bulunmamın amacı nedir kel bey? kapayalım siteyi gugil çıksın forum.paticik.com yazınca, nasılsa konusulmus olan veya konusulacak hersey orada da vardır elbet. şişgöbek. [Bu mesaj innkeeper tarafından 23 Ekim 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 [signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 aa fistan..aa karakedi..aa ne güzel topic :)[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 adsl kullanicilarindaki telefondaki hisirti splitter ile geciyor kullanmanizi oneririm..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 tamam adsl kullanıcısı olabilirsem bi hayırlısı ile, o zaman kullanacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hah işte numara, ben demiştim de numarayı hatırlayamadım :( hemencik yapiyorlardi, sonuc alirsiniz herhalde, ayrıcana adsl kullanıcıyım masalla hiç cızırtım hışırtım yok şeytan kulağına kursun *!tahtaya vurur* cabukcana hallolması dilegi ile[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Benim telefonumda da oluyordu, 2 nedeni olabilir bence kasma telekoma kadar cünkü ev kutusu baglantisindan sonrasiyla ilgilenmez TT. Eger telefon kablosunda (duvarla telefon arasindak iste) ek varsa, o ek yerlerini ac, tekrar güzelce burk telleri ve hem temaslarinin iyi oldugundan, hem de kirmizi ile yesil (genelde bu renk oluyolar iste de farkli tip tellerin kisaca) birbirine deymemesine dikkat et, ayri ayri bantla. Eger birbirlerine degerlerse hisirti hatta anlik hat kesilmesi falkan yaparlar. Eger ek yeri yoksa, bu sefer duvar girisini as ve eve hat getiren kablo ile senin telefona giden kablonun baglantisini kontrol et, birbirlerine degmediklerine emin ol 2 ciftin falan iste[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 inanilmaz topic[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 [signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Telekom'a ADSL için başvurduğunuzda "Yeni hat istiyormusunuz" diye bir seçenek sunuyorlar. Düşük bir ücretle, ADSL için özel ve ayrı bir hat çektirebilirsin. Ayrıca yine ADSL için başvururken "ben telefon hattımın, seçtiğim ADSL hızına uygun olup olmadığının testinin yapılmasını istiyorum" diyorsun, onlarda test ediyorlar. Bence en sağlıklı çözüm yeni bir hat alman. Yanlış hatırlamıyorsam 30 YTL civarında bişey olması lazım. Yine ayrıca telefon hattında duyduğun o hışırtı eğer evinde bulunan kablolardan kaynaklı değilse ADSL hızını etkilemez. Çünkü ADSL Modemler Telekom santrallerinde Bear sinyalinin yanına eklenen Delta sinyalini kullanır. Bu yüzden önce evindeki telefon hattından kaynaklanmadığına emin ol. Yani her hışırtı ADSL sinyalini bozmaz. Benim ADSL bağlattığım hattımda hışırtı kaynıyor fakat ADSL i hiç etkilemiyor. Çünkü Delta sinyali temiz geliyor... Umarım anlatamadığımı anlayabilmişsinizdir. o_O[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Penth'in bahsettiği konu da önemli benim aklıma hemen o geliyor hışırtı deyince bağlantılarda, eklerde oksitlenme varsa hışırtı olabiliyor, ya da rutubet buna sebep olabiliyor, binaya gelen hattın bina içine dağıldığı kutuda bağlantılar sağlıklı değilse (mesela ekler çıplaksa ve rutubetli olabilecek bir ortamsa -mesela benimki suyun içinde yüzüyodu bir ara...) o da hışırtıya sebep olabilir her halukarda yine de o numaraya bildirmişsen ilgilenecekler ama gelip, sokaktaki kutuya kadar gelen hatta hışırtı yok, temiz, sizin ev içindeki bağlantılarınızdan kaynaklanıyor derlerse işte ona bir elektrikçi/telefoncu falan lazım :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar