Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefondaki hışırtı

innkeeper

Öne çıkan mesajlar

bi numara vardi arayıp arıza için basvuruyordunuz, legbranin telefonunda aynı sorun vardi arayınca duzeldi de numara aklima gelmiyor :/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

ADSL henüz bağlı degil, başvurmadım bile.

telefondaki sorunu gidernce başvuracam işte.

yok mu bilen telefonda arız oldugunda hangi numarayı arayıp başvuruyuruz?

acil yardım ediverin, bıktım bu kablo netdeki sorunlardan. hala sizin oradaki şebekede sorun diyor adamlar utanmadan bu kaçıncı son 2 haftadır öeh yani.

PS: "telekoma başvuracan" diye cevap yazan dyamick'i kınıyorum. itfaiye yazsa idin bari. bu kadar boş mesaj atılabilir. bilioz güzelim telekom ile ilgili bi yere basvuracagımızı, devlet güzel sanatlar enstitüsüne başvureacak halimiz yok herhal. bana net cevap gerekiyor na bu numaraya başvuracan şeklinde. yarabbim nedir bu kelden çektigim, bilerek mi yapıyor nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
innkeeper, 23 Ekim 2005 17:29 tarihinde demiş ki:

PS: "telekoma başvuracan" diye cevap yazan dyamick'i kınıyorum. itfaiye yazsa idin bari. bu kadar boş mesaj atılabilir. bilioz güzelim telekom ile ilgili bi yere basvuracagımızı, devlet güzel sanatlar enstitüsüne başvureacak halimiz yok herhal. bana net cevap gerekiyor na bu numaraya başvuracan şeklinde. yarabbim nedir bu kelden çektigim, bilerek mi yapıyor nedir.

yahu admin bey nerden bileyim senin ne sorduuna belki telefoncuya mı gidicem elektrikçi mi cagırayım napayım diye sormussundur

hem böyle bir soru soruyosan şu resmi
koyarlar normalde ama dua et adminsin koymadım farzet de bende banlanmış rp si yapmak zorunda kalmayım :P

oynanmışı[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

dilde pabuç gibin maşallalk,
hem kel hem fıdıl hemde pabuç dilli.

evde kalırsın sen, bak sonra söylemedi deme.

ps: herşeyi gugilda aratacak isem bu sitede bulunmamın amacı nedir kel bey? kapayalım siteyi gugil çıksın forum.paticik.com yazınca, nasılsa konusulmus olan veya konusulacak hersey orada da vardır elbet. şişgöbek.

[Bu mesaj innkeeper tarafından 23 Ekim 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hah işte numara, ben demiştim de numarayı hatırlayamadım :( hemencik yapiyorlardi, sonuc alirsiniz herhalde, ayrıcana adsl kullanıcıyım masalla hiç cızırtım hışırtım yok şeytan kulağına kursun *!tahtaya vurur* cabukcana hallolması dilegi ile[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

Benim telefonumda da oluyordu, 2 nedeni olabilir bence kasma telekoma kadar cünkü ev kutusu baglantisindan sonrasiyla ilgilenmez TT.

Eger telefon kablosunda (duvarla telefon arasindak iste) ek varsa, o ek yerlerini ac, tekrar güzelce burk telleri ve hem temaslarinin iyi oldugundan, hem de kirmizi ile yesil (genelde bu renk oluyolar iste de farkli tip tellerin kisaca) birbirine deymemesine dikkat et, ayri ayri bantla. Eger birbirlerine degerlerse hisirti hatta anlik hat kesilmesi falkan yaparlar.

Eger ek yeri yoksa, bu sefer duvar girisini as ve eve hat getiren kablo ile senin telefona giden kablonun baglantisini kontrol et, birbirlerine degmediklerine emin ol 2 ciftin falan iste[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Telekom'a ADSL için başvurduğunuzda "Yeni hat istiyormusunuz" diye bir seçenek sunuyorlar. Düşük bir ücretle, ADSL için özel ve ayrı bir hat çektirebilirsin.

Ayrıca yine ADSL için başvururken "ben telefon hattımın, seçtiğim ADSL hızına uygun olup olmadığının testinin yapılmasını istiyorum" diyorsun, onlarda test ediyorlar.

Bence en sağlıklı çözüm yeni bir hat alman. Yanlış hatırlamıyorsam 30 YTL civarında bişey olması lazım.
Yine ayrıca telefon hattında duyduğun o hışırtı eğer evinde bulunan kablolardan kaynaklı değilse ADSL hızını etkilemez. Çünkü ADSL Modemler Telekom santrallerinde Bear sinyalinin yanına eklenen Delta sinyalini kullanır. Bu yüzden önce evindeki telefon hattından kaynaklanmadığına emin ol.
Yani her hışırtı ADSL sinyalini bozmaz. Benim ADSL bağlattığım hattımda hışırtı kaynıyor fakat ADSL i hiç etkilemiyor. Çünkü Delta sinyali temiz geliyor...

Umarım anlatamadığımı anlayabilmişsinizdir. o_O[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

Penth'in bahsettiği konu da önemli
benim aklıma hemen o geliyor hışırtı deyince

bağlantılarda, eklerde oksitlenme varsa hışırtı olabiliyor, ya da rutubet buna sebep olabiliyor, binaya gelen hattın bina içine dağıldığı kutuda bağlantılar sağlıklı değilse (mesela ekler çıplaksa ve rutubetli olabilecek bir ortamsa -mesela benimki suyun içinde yüzüyodu bir ara...) o da hışırtıya sebep olabilir

her halukarda yine de o numaraya bildirmişsen ilgilenecekler ama gelip, sokaktaki kutuya kadar gelen hatta hışırtı yok, temiz, sizin ev içindeki bağlantılarınızdan kaynaklanıyor derlerse işte ona bir elektrikçi/telefoncu falan lazım :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...