Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frp oynicak elemanlar toplandi...

Natural

Öne çıkan mesajlar

Sonunda toplandik...Selamon,khanum,riglous,Maugrim wardı.
Selamonun dm liğinde gayet güzel bi oyun çıkardık.karakter yaratma işi gerçekten çok sıkıcı idi ama selamon gerçekten iyi bi dm.karakterler söle idi;
Ben;wizzard elf
Maugrim;wizzard elf
khanum:dwarf fighter
riglous;buçukluk rouge
Selamon;yaratici deha zeki kişi manyak dm fln (bu kadarda yalakalık omaz be)
senaryo ile ilgili detayları isterseniz anlata bilirim!!!
:)[hline]No job
No school
No money
NO PROBLEM
Sosyal ağlarda paylaş

Sağol ya gerçekten beğendiysen oyunu çok mutlu oldum. Umarım Çarşamba günü aksaklık olmaz parti yine toplanırda campaing i devam ettiririz. Benim içinde çok zevkliydi sağolun.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

ben işte bu olayi anlamiorum insanların söylediği her kelimesi kelimesine okuyup dur bi hata bulayımda şunun bi tarafına sokayım şunu gibi bi mantık war nedir ya bu buçukluk yaz dı anlamadınmı dediğim lafi ya hödö hödö konuşuosun![hline]No job
No school
No money
NO PROBLEM
Sosyal ağlarda paylaş

Of of surekli senaryoyu anlatiyim diyorum ama hep üseniyorum ne olacak benim bu halim biriniz bi kiyak gecsede anlatsa senaryoyu ne guzel olur hem player gozunden anlatmak daha iyidir dimi can1m oyuncularim :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz geç kaldım ama tüm gruba benim gibi ilk kez oynayan birini içtenlikle kucakladıkları için teşekkür ederim. [ özellikle kimsenin taşımak istemediği o yaratığı çuvallayıp bana taşıtınız ya helal olsun :lol: ] Şaka bi yana bu çarşamba gününü heyacanla bekliyorum.[hline]
[b]ICQ » 151362108
Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 20 July 2003 02:36 tarihinde demiş ki:
Of of surekli senaryoyu anlatiyim diyorum ama hep üseniyorum ne olacak benim bu halim biriniz bi kiyak gecsede anlatsa senaryoyu ne guzel olur hem player gozunden anlatmak daha iyidir dimi can1m oyuncularim :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''

Nie anlatalım ki ? [ Sadistliğim şuan had safhada :lol: ][hline]
[b]ICQ » 151362108
Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!!
Sosyal ağlarda paylaş

E anlatasinki merak eden paticik dostlari varsa senaryoyu ögrensin neler olmus neler bitmis onlari anlasin DM iniz carsamba gunku oyun icin daha bi gaza gelsin dimi ama bak bunlarin hepsi bir neden :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

natural seninle ilgili nasıl planlarım olduğunu tahmin bile edemezsin

biz o telefon numarasını bir yerine sok diuye mi verdik

oyuılursa haber ver de gelelim diye verdik ama nerdee

tebrik ediyorum seni

raistlinn "the satılan"[hline]
With their tanks and their bombs
and their bombs and their guns
In your head in your head
They are dying
The Cranberries-Zombie

[b]Bi de tıklayın da murada ereyim
Sosyal ağlarda paylaş

selamonun kıymetını ıyı bılın kendı asıl arkadaslarından daha cok sadakatı var sıze herıfı havuza sokucam askerıyeye davet etmısısz her seferınde satışşşş herıf benı sımdıye kadar 999999 kere sattı devamlı satışşşşş yapan satmışanızım tarıkatının kurucusu selamon u arıyorum telefonla 3 gun once gaza geldım FRP oynıyak lutfen dıyorum herıfe bır telefon edıyom abi ben paticik tayfasına frrpii oynatıyom dıyor yaw benı nıye cagırmadın dıyom kı 3 gun once yanımdaydı bana ankarada olursun dıye dusundum dıyor dırek satışşşşşşş termınatore cagırdım kac defa her defasında satışşşşşşşş en son işte dun annemı kandırdım zar zor , orduevıne sokucaz guvenlık cok sıkı ıstanbulda kolay kolay almıyorlar ılla bır numara cevırıp gırıcen her sey hazır son anda satışşşşşş ben valla selamonun satış larından bıktım alın tepe tepe kullanın :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

e be güzelim ne yapıyım öyle enteresan vakitlerde arıyon ki olm hatun derdi var başımda bilmion mu .... yane hatun derdi olmasa her çağırdıığında geliyim kapında paspas oliyim senin için Taarkan'ın yanına çırak oliyim ama işte hatun ölesine bişiyki :-)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

bırıncısı ben bır defa aradım ıkıncısıs sıddetle o "lavuk" lafını gerı almanı ıstıyorum senın bana lavuk deme hakkın yoktur[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
Sosyal ağlarda paylaş

evet genellıkle şaka bile olsa insanlara hakaret edilmez o insana şakadan hakaret edebilmen için onunla belli bir samimiyetin olmalidir genelde[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
Sosyal ağlarda paylaş

lavuk'u bir hakaret olarak mı algıliosun anlamı !
arapçada erkek çocuk demek!bende sana takılmıştım bu kadar büyüteceğini tahmin etmezdim rahatlicaksan söyliyim
özür dilerim![hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b]

[b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...