Natural Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Sonunda toplandik...Selamon,khanum,riglous,Maugrim wardı. Selamonun dm liğinde gayet güzel bi oyun çıkardık.karakter yaratma işi gerçekten çok sıkıcı idi ama selamon gerçekten iyi bi dm.karakterler söle idi; Ben;wizzard elf Maugrim;wizzard elf khanum:dwarf fighter riglous;buçukluk rouge Selamon;yaratici deha zeki kişi manyak dm fln (bu kadarda yalakalık omaz be) senaryo ile ilgili detayları isterseniz anlata bilirim!!! :)[hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Sağol ya gerçekten beğendiysen oyunu çok mutlu oldum. Umarım Çarşamba günü aksaklık olmaz parti yine toplanırda campaing i devam ettiririz. Benim içinde çok zevkliydi sağolun.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 yaw ben unuttum valla bu tatil meseleleri var yarin gidicektim saliya erteledim nasil geçti biraz anlat bakalim...[hline]bla bla bla en iyisi FRP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 dediğimiz gibi baya güzel geçti çarşamba gününe kadar nasil beklicem bilmiom walla... (güzelmi güzel nedemek ya) neyse senaryoyu selamon anlatsın[hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: Natural_Jedi, 19 July 2003 20:09 tarihinde demiş ki: khanum:dwarf fighter riglous;buçukluk rouge yaw madem halfling yazmıyacan da buçukluk yazacan o zmn niye cüce yazmıyosunda dwarf yazıyosun çözemedim.[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 "buçukluk" ayrı bi anlam taşıdığı için, bana gönderme olduğu için ööle yazmış. yoksa farkettiysen tüm kelimeleri orjinal şekilde yazmış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ben işte bu olayi anlamiorum insanların söylediği her kelimesi kelimesine okuyup dur bi hata bulayımda şunun bi tarafına sokayım şunu gibi bi mantık war nedir ya bu buçukluk yaz dı anlamadınmı dediğim lafi ya hödö hödö konuşuosun![hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Of of surekli senaryoyu anlatiyim diyorum ama hep üseniyorum ne olacak benim bu halim biriniz bi kiyak gecsede anlatsa senaryoyu ne guzel olur hem player gozunden anlatmak daha iyidir dimi can1m oyuncularim :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 abi bu frp yi nerede nasil oynuyorsunuz?yane neler yapmak lazim bunu oynaya bi.mek icin?yas kac gereki?[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki: neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ya ben bi çözemedim sizin olayı şimdi nası frp dir bu oyun mu bi yerden mi indiriyorsun frp oyunun[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 frp, masaüstü... klasik oyun, ötesi var mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Biraz geç kaldım ama tüm gruba benim gibi ilk kez oynayan birini içtenlikle kucakladıkları için teşekkür ederim. [ özellikle kimsenin taşımak istemediği o yaratığı çuvallayıp bana taşıtınız ya helal olsun :lol: ] Şaka bi yana bu çarşamba gününü heyacanla bekliyorum.[hline] [b]ICQ » 151362108 Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: Selamon, 20 July 2003 02:36 tarihinde demiş ki: Of of surekli senaryoyu anlatiyim diyorum ama hep üseniyorum ne olacak benim bu halim biriniz bi kiyak gecsede anlatsa senaryoyu ne guzel olur hem player gozunden anlatmak daha iyidir dimi can1m oyuncularim :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Nie anlatalım ki ? [ Sadistliğim şuan had safhada :lol: ][hline] [b]ICQ » 151362108 Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 E anlatasinki merak eden paticik dostlari varsa senaryoyu ögrensin neler olmus neler bitmis onlari anlasin DM iniz carsamba gunku oyun icin daha bi gaza gelsin dimi ama bak bunlarin hepsi bir neden :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 natural seninle ilgili nasıl planlarım olduğunu tahmin bile edemezsin biz o telefon numarasını bir yerine sok diuye mi verdik oyuılursa haber ver de gelelim diye verdik ama nerdee tebrik ediyorum seni raistlinn "the satılan"[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ewt kendinde itraf ettin satilansin işte sattim olm seni (unuttum)[hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 yazdım ben bunu bir kenara yalnız elime düşmeyesin sen[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 abi unuttum ya kusura bakma ya... zaten 6 kişiyiz bi turn geçene kadar akşam oluo...kusura bakma gerçekten...[hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 selamonun kıymetını ıyı bılın kendı asıl arkadaslarından daha cok sadakatı var sıze herıfı havuza sokucam askerıyeye davet etmısısz her seferınde satışşşş herıf benı sımdıye kadar 999999 kere sattı devamlı satışşşşş yapan satmışanızım tarıkatının kurucusu selamon u arıyorum telefonla 3 gun once gaza geldım FRP oynıyak lutfen dıyorum herıfe bır telefon edıyom abi ben paticik tayfasına frrpii oynatıyom dıyor yaw benı nıye cagırmadın dıyom kı 3 gun once yanımdaydı bana ankarada olursun dıye dusundum dıyor dırek satışşşşşşş termınatore cagırdım kac defa her defasında satışşşşşşşş en son işte dun annemı kandırdım zar zor , orduevıne sokucaz guvenlık cok sıkı ıstanbulda kolay kolay almıyorlar ılla bır numara cevırıp gırıcen her sey hazır son anda satışşşşşş ben valla selamonun satış larından bıktım alın tepe tepe kullanın :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 e be güzelim ne yapıyım öyle enteresan vakitlerde arıyon ki olm hatun derdi var başımda bilmion mu .... yane hatun derdi olmasa her çağırdıığında geliyim kapında paspas oliyim senin için Taarkan'ın yanına çırak oliyim ama işte hatun ölesine bişiyki :-)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 demek her oyun oynatişinda arayan lavuk sensin haaa :):):)[hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bırıncısı ben bır defa aradım ıkıncısıs sıddetle o "lavuk" lafını gerı almanı ıstıyorum senın bana lavuk deme hakkın yoktur[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Bunu ciddi mi aldın?????[hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 evet genellıkle şaka bile olsa insanlara hakaret edilmez o insana şakadan hakaret edebilmen için onunla belli bir samimiyetin olmalidir genelde[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 lavuk'u bir hakaret olarak mı algıliosun anlamı ! arapçada erkek çocuk demek!bende sana takılmıştım bu kadar büyüteceğini tahmin etmezdim rahatlicaksan söyliyim özür dilerim![hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar