Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Evet soru gayet açık; "Sizce tarih tekerrür eder mi ?" Eğer ettiğini düşünüyorsanız niçin böyle düşündüğünüzü açıklarsanız sevinirim. [Bazılarınız konunun gereksiz olduğunu düşünebilir fakat tarih kısmında tartışılan gereken diğer konulara göre daha mantıklı][hline] [b]ICQ » 151362108 Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Madem konuyu ben açtım kendi düşüncemide hemen belirteyim. Ben böyle bir şeyin imkansız olduğunu düşünüyorum. Çünkü geçmişte yaşanan bir olayın aynen tekrarlanmasının imkansız olduğu kanısındayım[hline] [b]ICQ » 151362108 Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Burası[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 eder ?[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Türkiye son 200 yilini tekrar ederek yasiyor. Son 200 yildir modernizm sürecinde yasanan sancilari bir türlü asamadi. Ve tarih sahnesinde kendini tekrar ederek traji-komik hallere düstü.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Kendini "aynen" tekrarlıcak diye bir manaya gelmiyor o deyim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 tekerrür ne demek ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 dünya savaşları?[hline]there is no dark side of the moon really. matter of fact it's all dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Michael_Dark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: Khanum, 25 July 2003 12:37 tarihinde demiş ki: Evet soru gayet açık; "Sizce tarih tekerrür eder mi ?" Eğer ettiğini düşünüyorsanız niçin böyle düşündüğünüzü açıklarsanız sevinirim. [Bazılarınız konunun gereksiz olduğunu düşünebilir fakat tarih kısmında tartışılan gereken diğer konulara göre daha mantıklı][hline] [b]ICQ » 151362108 Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!! "Hem de Nasıl" demekten başka birşey yok aklımda Onun için diyorum ki şu anımızdan bile ders alalım (Geçmişten ders almak zaten herkesin yapıyorum dediği-yaptığı değil o ayrı mesele)[hline]Yaz günlerinde bir ejderha alevi kayardı saçlarından Gözlerindeki ışık yüreğime yansırdı geceyarısı uykusuzluğumda Gölgen çıkmazdı rüyalarımdan sabaha karşı uyuya kaldığımda Ve sen hayâllerimdeki çiçektin, kırmızı "gül"dün Anlattığımda bana pembe dudaklarınla güldün Sen gülmedin aslında Yüreğime dikenini sürdün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
himmelberget Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 eder. 10 yıl onceki körfez savaşı şimdiki körfez savaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Türkiye...![hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar