Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Sexy Bayan yüzü Profili..

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

hatunlarin alayi albenili yaratilmis. sadece bazilari kullanmayi bilmior o cazibeyi bazilari ise deli gibi kullanior.kullananlara takioruz digerlerini sallamioruz :D[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

artık bu kadarıda pes abazalığın zirvesi!sen allah bilir yatağa girmeden önce kadını önce bi döver ağlatır sonrada (kadın sana vermeyeceğine göre) tecavüz edersin işte sana şiddetli geçimsizlik önce döv sonra otur bide yani ayıptır artık gerisi...[signature][hline]the world is mine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RabbiT, 23 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
Bence en sexy kadın Jessica Alba'dır ve her mimik ve durumda yakışıyor...Yanlız yorum yapmayın yengeniz hakkında oke?! (Neeerrrdddeeeee?!!):(

Böle dedin diye inaadıma yapacağım geldi muho ama yapmicam nası olsa kankayız şurda dimi :)
Bence dudaklarını yalarken veya ısırırken...[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ee en seksisi çıplak kadındır sanıyorum. :-)[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 20 Ekim 2005 08:31 tarihinde demiş ki:
Seksi kadın ister ağlasın, ister gülsün, ister somurtsun seksidir. Seksi olmayan kadın ister ağlasın, ister gülsün, ister somurtsun, seksi değildir.
+1 İnsan çöpçü olmasın dimi karpuz :D[signature][hline]Adamı evinden alırım
Ben bişi yapmam
Kendisi ailesine hasretinden ölür .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...