Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Badluck (Türkiyenin ilk Glam Grubu)

Quivalen-soth

Öne çıkan mesajlar

Efenim yoğun uğraşlarım sonucunda bir badluck albumu buldum ve cd haline çevirdim. Aramaya inandım buldum Badluck hakkında bir Topic ancak 1 yılı geçtiği için konuya mesaj atamadım.
Herneyse, Album Haziran 92 - Aralık 92 arasında kaydedilmiş,
Cenk:Vokal, Geri Vokal
Levent: Gitarlar, Geri Vokal
Barış: Klavye
Burak: Bas Gitar
Arbak: Davul

Albumde 9 şarkı var;
Badluck/Hot Lips 4:42
Gonna Tell 5:00
Cry Your Heart Out 5:38
Jenny 4:14
Highway of Lies 5:03
Dangerous Games 2:10
It Bites 5:25
Burnin' 4:48
Love Rules, Sex Rolls 5:00

Tüm Şarkılar hakikaten çok güzel yani ne bileyim başarısız Türk imitasyon grupları gibi olmamış hakikaten hakkını vermişler parçaların.
özellikle Gonna Tell, Cry Your Heart Out, Burnin', Love Rules Sex Rolls şarkıları ön plana çıkmış benim görüşümde.

teşkör ederim efenim (Hair Rocks!!)[signature][hline]A country that's divided
Surely will not stand
My past erased, no more disgrace
No foolish naive stand
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 22 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
ilk glam albumu evet
ilk glam grubu hayir ;)=

ah ah ah evet yanlıs yazdım ilk albumlu glam grubu diyecektim bizim bi müzisyen abimiz var o söylemişti sanırım Bursalı, Bon jovi konserine ön grup cıkmıs bir glam grubu varmıs. ilk olarak edit:uploadlar yolda efenim[signature][hline]A country that's divided
Surely will not stand
My past erased, no more disgrace
No foolish naive stand

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 22 Ekim 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Cry your heart out guzel bir aor parcasi olmus, iclerinde bana gore en iyi calisma da o.
Love rules , sex rolls parcalarini dinleyene kadar bu adamlar glam grubu degil diyecektim ki o enerji , Poison tarzi bu sarkilariyla belli olmus.
Gonna Tell ise daha cok melodic hard rock/metale benziyor, Ignition/Masterplan soundunda.
Ama 92de bu tur bir album yaptilarsa gec kalmislar demektir, cunku 90larin basinda cikmis tum hard'n heavy/sleaze/glam gruplarinin buyuk bir kismi alternatif temalara yoneldi. Ornegin Saigon Kick, Britney Fox ya da Danger Danger.
Ayrica bu sarkilari yapabilmeleri Los Angeles'taki adamlara gore kat kat zor, o birikimi denklestirip yaptiklari sarkilari ben cok takdir ettim. Insallah grup olarak degilse bile bireysel olarak muzikal kariyerlerinde basarili olmuslardir.

[Bu mesaj Djan tarafından 24 Ekim 2005 08:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...