Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Efenim yoğun uğraşlarım sonucunda bir badluck albumu buldum ve cd haline çevirdim. Aramaya inandım buldum Badluck hakkında bir Topic ancak 1 yılı geçtiği için konuya mesaj atamadım. Herneyse, Album Haziran 92 - Aralık 92 arasında kaydedilmiş, Cenk:Vokal, Geri Vokal Levent: Gitarlar, Geri Vokal Barış: Klavye Burak: Bas Gitar Arbak: Davul Albumde 9 şarkı var; Badluck/Hot Lips 4:42 Gonna Tell 5:00 Cry Your Heart Out 5:38 Jenny 4:14 Highway of Lies 5:03 Dangerous Games 2:10 It Bites 5:25 Burnin' 4:48 Love Rules, Sex Rolls 5:00 Tüm Şarkılar hakikaten çok güzel yani ne bileyim başarısız Türk imitasyon grupları gibi olmamış hakikaten hakkını vermişler parçaların. özellikle Gonna Tell, Cry Your Heart Out, Burnin', Love Rules Sex Rolls şarkıları ön plana çıkmış benim görüşümde. teşkör ederim efenim (Hair Rocks!!)[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 cenkerdem in cenkinin eski grubu... insanlar sevmemiş. berbat demişler. grup ufak çaplı başarısından gaza gelip yurt dışına açılmaya çalışmış. başaramamış. parasızlık sonucu grup dağılmış. bi tane şarkısını bile dinleyemedim. kimsede yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bende var hihi[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 paylaşım falan yapabilme imaknın var mı? :) [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 22 Ekim 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Her zaman glam..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ee upload et de biz de dinleyelim madem heveslendirdin böyle :-)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | [Bu mesaj toggie tarafından 22 Ekim 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 upload etmeyi şeedemedm bi türlü dershaneden gelince bi şekilde hallederim[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 up! biri bana upload yapılabilecek site önerse misal 1-2 sarkısını koyabilirm.[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 22 Ekim 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ilk glam albumu evet ilk glam grubu hayir ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 www.rapidshare.de sitesinden upload edebilrisin bende merak ettim güzel olmasını ümit ediyorum[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Wendigo, 22 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki: ilk glam albumu evet ilk glam grubu hayir ;)= ah ah ah evet yanlıs yazdım ilk albumlu glam grubu diyecektim bizim bi müzisyen abimiz var o söylemişti sanırım Bursalı, Bon jovi konserine ön grup cıkmıs bir glam grubu varmıs. ilk olarak edit:uploadlar yolda efenim[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 22 Ekim 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Gonna Tell efenim buyrun[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 23 Ekim 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 up ya yorum beklioduk sarkı için[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 dinledim pek beğenmedim vokalin , gitarın tonunu olmamış bence.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Love Rules Sex Rolls hum.. bilmiyorum tabi haklısın aslında ama yani 92 ve adamların Türk oldugunu da göz önüne almamız lazım =)[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Cry Your Heat Out bu son valla isteyenler için o kadar yolladık 1 tek yorum var[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Gonna Tell fena değil ama vokal bir glam şarkısı için çok yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 up isteyen alsın lutfen son kez uplayışım konuyu.[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Djan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Cry your heart out guzel bir aor parcasi olmus, iclerinde bana gore en iyi calisma da o. Love rules , sex rolls parcalarini dinleyene kadar bu adamlar glam grubu degil diyecektim ki o enerji , Poison tarzi bu sarkilariyla belli olmus. Gonna Tell ise daha cok melodic hard rock/metale benziyor, Ignition/Masterplan soundunda. Ama 92de bu tur bir album yaptilarsa gec kalmislar demektir, cunku 90larin basinda cikmis tum hard'n heavy/sleaze/glam gruplarinin buyuk bir kismi alternatif temalara yoneldi. Ornegin Saigon Kick, Britney Fox ya da Danger Danger. Ayrica bu sarkilari yapabilmeleri Los Angeles'taki adamlara gore kat kat zor, o birikimi denklestirip yaptiklari sarkilari ben cok takdir ettim. Insallah grup olarak degilse bile bireysel olarak muzikal kariyerlerinde basarili olmuslardir. [Bu mesaj Djan tarafından 24 Ekim 2005 08:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Djan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Soylemeyi unutmusum, upload icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Aranıyor: Badluck grubunun şarkıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Grup üyeleri mi öldü, nooldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ölmedi. Cenk, malt'ı kurdu. badluck eski bi grup oldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 glam ne ola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Klavyeci Barış Büyük, Sarı Ev de mastering mühendisi olarak çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar