Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Merhaba arkadaşlar; http://berkin.headshotstudios.com/efendikole.pdf adresinde bulunan yazıyı, bilgisayar teknolojileri ile ilgilenen veya merak duyan herkesin okumasını tavsiye ediyorum. Umarım orada anlatılanları hâlâ bilim-kurgu olarak görmüyorsunuzdur ve tehditin farkındasınızdır. Esen kalın; Berkin[hline]HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Adaşım bu konu daha evelden internet bölümünde de tartışılmıştı. Ama ne demişler ek bilgi çok bilgi. Sağolasın :)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 site acilamiyor ne ile alakali[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Palladium'u duydun mu bilmiyorum. Anakart üzerine eklenecek bir chip ile kurulan programların sertifika kontrolünü donanımsal olarak kontrol edip kopya yazılım ve diğer ıvır zıvırın önüne geçilmesi amaçlandığı söylenen başta Microsoft ve Intel'in desteklediği bir proje. Linktekide Berkin'in bu konunun kişisel mahremiyet üzerindeki etkilerini konu alan bir yazısı.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Urza destekçiler arasında AMD de var, biraz erken konuştun. :) edit: Tabi AMD destekli anakart üreticileride. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 31 July 2003 03:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 yaani çekik gözlü abilerimiz oldukça kızlara selam korsana devam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Koyu bir intelciydim ama bir daha AMDden şaşmam. son cpu amd kullanıyorum ve çok çok memnunum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 aynen koyu intelciydim. simdi amd 2500. ohh =)[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar