Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 latency im normalin çok üstünde, arkada hiç bir program çalışmamasına rağmen. arkadaşım sorduğumda 230 diyor ama benim ki 3000 i buluyor! deli olacam! edit: bağlantımı belirtmemişim, adsl 256 [Bu mesaj Earenwen tarafından 23 Ekim 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bendede var nedenini çözemedim[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 3-4 saattir zirvede su ping sorunu. Birakin oyun oynamayi, bazen mesajlasamiyorum bile..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bende hicbisi yok kablo war 170 falan ping[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 işte kablo da hiç bişiyok. adsl ölüyor resmen.. sorun adsl le mi server la mı ilgli acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bende de sorun var son 3-4 gundur iidi ama bu 3-4 gun öncesinde 1 hafta boyunca iftara yaklastıgımız saatlerde başlayan laglar genelde 9-10 gibi sona eriyordu bazen gece 12 - 1 e kadar surdugu oluyordu aynı olay olmaz yine inşallah adsl 256 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ben cable kullanıyorum sorunun bağlantı türüyle alakası yok[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sorun tamamen serverlarla alakalı sırf turklerde degıl herkesde lag war ama yabancılarda 1-2k oluyo bende 5k aşagıya ınmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 200 ms ama deli gibi lagspike yiyorum, yalniz durum serverside degil, yabancılarda aynı sorun yok. yine tt ile ilgili bir şey.[signature][hline]Nutiara - Nefastus Guild Realm: The Maelstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bu sorun herkeste yok ama yabancılarda da var. Forumları takip ederseniz görürsünüz. Mesela BL de rahat oynayabilirken Kor'gall da oynayamıyorum.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun [Bu mesaj OffChu tarafından 23 Ekim 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 valla bendede hiç sorun yok, tüm guild ağlıyor her kez 2000-3000 lerden bahsediyo bende 200'ü geçmiyor. ne iş anlamadım.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 evett.. sanırım geçti sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bugün 10k ping gördüm[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 FU BLIZ[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bu sorun TTnet kaynaklanmıyor blizzard server taraflı belki yine telia göçmüştür bunun için blizzard belli serverları kapatıp birşeyler yaptı(sanmıyorum) ama sorunlar devam ediyor korgall giriyorum bende sorun yok yabancı elemanlar aglıyor silvermoon gırıyorum ben aglıyorum onlarda sorun yok çok ilginç ama lag sorunu var bu somut birşey artık blizzard ne yapar bilinmez ama şuana kadar somut birşey yapmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sorun türkiyeyle alaklı değil, blizzardın ispsiyle alakalı. özellikle akşam saatlerinde, bazı insanlarda inanılmaz lag görülüyor. az önce 40 kişililk raidi iptal etmek zorunda kaldık. raidin yarısı lagdan gebeririken yarısında pek sorun yoktu. türkiyeden bağlanıp mesela benim gibi 5 dakika disconnect olmadan serverda duramayanlar da vardı, lagsız oynayan da.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bir firma bukadar para kazanıp nasıl bukadar temel bir sorunu çözemiyor anlamıyorum bu arada konuyla alakası yok ama chealse ye kafam ...[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Frostwhisperde gercekden bir sorun var. Bazen 1200 latency olurken, hop baska servera donuyorum orda mis gibi oyun. Zaten yabanci oyuncularda lagdan sikayetci. Ama ne alaka ise 5 dk once oyunda guild uyeleri (hepsi turkiyeden) lagdan sikayet ederken bende cok deli bir hiz vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hehe fw belli saatten sonra rahatladı,3k latency varken zg ye basladık,snake i o latency ile kesıp yarasaya dondugumuzde latency ilginctir 200 lere ındı ve kesebıldık hatunu,sanırım belli saatlerdeki yogunluktan kaynaklanıyor,özellıkle av gunleri oynanmıyor resmen[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 şuan yine gitti serverlar :) bugun saçma bir lag sorunudur devam ediyor, hadi hayırlısı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar