Twisty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 benim main charım priest ama o kadar baydımki millete heal atmakdan instancelerde uyuya falan kalıyorum soyle action u bol 10 parmak oynayabileceğim guzel bi alt class la yenden başlamak istiyorum .....[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 mage[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 mage duşundumde ben bile raidlerde magelere water water diye abanırken kendim mage olup oyle bi duruma duşmek istemem ^^[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 warlock?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 işte o olur... AMA ( evet gene ama ) forumda arama yaptırdım millet surekli bişeylerinden yakınıyor shardlarının cantada cok yer kaplaması ss ve petinin buffu haric grup larda bi işe yaramaması hatta soyle bi yazı bile gordum ; priestin dotları bile warlockunkilerden iyidir gibi...[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 druid aç 10 parmak oynamassın ama action direk.Yani çok guzel düşünmen gerekıyor shapeshift olaylarını. Warlock ii gibi oda summonları yuzunden sırf doomguard için bi tane 60lık yapmak lazım. benım 2. char warrior olacak cok istiyorum[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 2. bi healer class daha kasarsam kalp krizi geciririm ^^[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Twisty, 22 Ekim 2005 01:02 tarihinde demiş ki: işte o olur... AMA ( evet gene ama ) forumda arama yaptırdım millet surekli bişeylerinden yakınıyor shardlarının cantada cok yer kaplaması ss ve petinin buffu haric grup larda bi işe yaramaması hatta soyle bi yazı bile gordum ; priestin dotları bile warlockunkilerden iyidir gibi... oyuncular her zaman yakınır.Sen bi tuş tuşa basınca etrafındaki 10 kişi ölsün.Bir hafta sonra şikayetler gelir,tuşun yeri kotu,tuş çok basmalık fln die.Soul shard guzel bir olay ruh emiosun daha ne feci tatlı bişi.Your soul is mine muabbeti [Shang sung][signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Twisty, 22 Ekim 2005 01:02 tarihinde demiş ki: forumda arama yaptırdım millet surekli bişeylerinden yakınıyor shardlarının cantada cok yer kaplaması blizzardın class ve proffession inventory space sorunu çözmek için bir eklenti çıkaracağını bi yerde duydum ama kesinliğinden emin değilim.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hunter[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Vallanugün 32 druidin 31 hunterı deli gibi harcadıgını gordum iyi ki druid oynuyomuşum dedim valla. Abi cat form da adamla dalga geçiyo resmen. baktı hp azaldı adam normal forma donusuyo heal atıyo sonra tekrar cat form dalga geçiyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bende 60 shadowpriestın full set 60 warrior hp vermeden yendiğini gördükten sonra shadowpriest overpowered demiştim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bunu bana yapan bir warlocktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 oeh sey ehm kehm kum o-ha[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 samaella yalnız o ss warlock tarafından çekilmiş yani adam seni kesti ss alıp sana mı yolladı?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hehe offical foruma koymuştu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 warior acsam item sorunu olur cok fazla warior var zaten serverda ama warlock az var hemde baya yarıo aslında instancelerde mana cekmesi falan bazı mekanlarda olmassa olmaz class ve serverdada cok az var eglenceli gibide bi başlayalım warlock kasmaya sarmassa başka bişiler kasarız ^^ bide class olarak ne onerirsiniz horde tarafından orc olsa mesela yuzde 5 pet e dmg falan ekliyo ? [Bu mesaj Twisty tarafından 22 Ekim 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Horde bilmem de ally açarsan kesin human aç gnome açtım mount üstünde kötü görünüyo :S[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - Lowbie Warlock Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 UD kesinlikle will of the forsaken + 10 shadow resist vs. vs. UD UD UD orc kötü bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 UD baydı beni ondan orc sey ettim :)[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 valla ırkını bilmem ama 10 parmak oynamak istiyosan warrior açacaksın bence. özelliklede instanceda stance dance yaparken 10, 20 veya ne kadar parmağın varsa lazım olur hepsi...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Talaras, Lvl 58 NE Druid of Eclipse-BL (evet 6 aydır oynuyorum hala 60 olamadım, bi itirazınız mı var?Gülmeyin ulan!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 en iyisi hunter bence hunterim yok ama zevkliymis baya bg lerde kill babası oluyosun zten:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 10 parmak diosan warrior derim...bazen 10 parmak bile yetmio..instancelarda hayatta skılmıosn bnde priest ta uyuya kalıodum rog dada uyuya kaldım ama warrior 2 saatlik instance ın nasıl geçtiiini anlamıosn gerçekten dewamlı uğraşıosn tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ben 2. char olarak rogue istiyorum. Çok güzel gelio bence bana tabiki bilinç altında bir Drizzt hayranlığıda yatıyor tabi o ayrı bi konu (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 alt char istiyosan priestin yaptığına en uzak şeyi seçmen iyi olur bence, heal heal heal bayık geliyosa büyü bile yapmamak için warrioru aç çatır çutur gir melee olunca iyice değişik gelir oyunun bu yanıda varmış değişik zevkler fln mantığı..[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know That between black and white there is no room for two The scale it might be wide, but there's no need to be blind Between black and white there is no room for two Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar