Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alt Char Icın Oneri Class ?

Twisty

Öne çıkan mesajlar

işte o olur... AMA ( evet gene ama ) forumda arama yaptırdım millet surekli bişeylerinden yakınıyor shardlarının cantada cok yer kaplaması ss ve petinin buffu haric grup larda bi işe yaramaması hatta soyle bi yazı bile gordum ; priestin dotları bile warlockunkilerden iyidir gibi...[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL
Sosyal ağlarda paylaş

druid aç 10 parmak oynamassın ama action direk.Yani çok guzel düşünmen gerekıyor shapeshift olaylarını.
Warlock ii gibi oda summonları yuzunden sırf doomguard için bi tane 60lık yapmak lazım.
benım 2. char warrior olacak cok istiyorum[signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Twisty, 22 Ekim 2005 01:02 tarihinde demiş ki:
işte o olur... AMA ( evet gene ama ) forumda arama yaptırdım millet surekli bişeylerinden yakınıyor shardlarının cantada cok yer kaplaması ss ve petinin buffu haric grup larda bi işe yaramaması hatta soyle bi yazı bile gordum ; priestin dotları bile warlockunkilerden iyidir gibi...

oyuncular her zaman yakınır.Sen bi tuş tuşa basınca etrafındaki 10 kişi ölsün.Bir hafta sonra şikayetler gelir,tuşun yeri kotu,tuş çok basmalık fln die.Soul shard guzel bir olay ruh emiosun daha ne feci tatlı bişi.Your soul is mine muabbeti [Shang sung][signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Twisty, 22 Ekim 2005 01:02 tarihinde demiş ki:
forumda arama yaptırdım millet surekli bişeylerinden yakınıyor shardlarının cantada cok yer kaplaması

blizzardın class ve proffession inventory space sorunu çözmek için bir eklenti çıkaracağını bi yerde duydum ama kesinliğinden emin değilim.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

warior acsam item sorunu olur cok fazla warior var zaten serverda ama warlock az var hemde baya yarıo aslında instancelerde mana cekmesi falan bazı mekanlarda olmassa olmaz class ve serverdada cok az var eglenceli gibide bi başlayalım warlock kasmaya sarmassa başka bişiler kasarız ^^

bide class olarak ne onerirsiniz horde tarafından orc olsa mesela yuzde 5 pet e dmg falan ekliyo ?

[Bu mesaj Twisty tarafından 22 Ekim 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla ırkını bilmem ama 10 parmak oynamak istiyosan warrior açacaksın bence. özelliklede instanceda stance dance yaparken 10, 20 veya ne kadar parmağın varsa lazım olur hepsi...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...

Talaras, Lvl 58 NE Druid of Eclipse-BL (evet 6 aydır oynuyorum hala 60 olamadım, bi itirazınız mı var?Gülmeyin ulan!)

Sosyal ağlarda paylaş

10 parmak diosan warrior derim...bazen 10 parmak bile yetmio..instancelarda hayatta skılmıosn bnde priest ta uyuya kalıodum rog dada uyuya kaldım ama warrior 2 saatlik instance ın nasıl geçtiiini anlamıosn gerçekten dewamlı uğraşıosn tavsiye ederim..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2. char olarak rogue istiyorum. Çok güzel gelio bence bana tabiki bilinç altında bir Drizzt hayranlığıda yatıyor tabi o ayrı bi konu (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

alt char istiyosan priestin yaptığına en uzak şeyi seçmen iyi olur bence, heal heal heal bayık geliyosa büyü bile yapmamak için warrioru aç çatır çutur gir melee olunca iyice değişik gelir oyunun bu yanıda varmış değişik zevkler fln mantığı..[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know
That between black and white there is no room for two
The scale it might be wide, but there's no need to be blind
Between black and white there is no room for two
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...